Horoscop Gemeni octombrie 2012

Horoscopul Gemenilor din luna octombrie 2012 lasa sa se intrezareasca o perioada in care barierele interioare si exterioare pot fi depasite prin transformarea modului de abordare a vietii, recunosterea impulsurilor subconstiente, exploatarea la maximum a creativitatii si impunerea individualitatii si a intereselor personale.

Un sporit atasament fata de casa si familie se intrevede din 3 octombrie, ca urmare a tranzitului lui Venus in Fecioara si a patra casa a Gemenilor. Te simti mult mai apropiat afectiv de parinti si este posibil sa primesti un dar din partea lor. Esti inclinat sa iesi mai putin in lume, preferand sa ii aduni pe cei dragi sub acoperisul locuintei tale.

Odata cu 4 octombrie, trecerea lui Jupiter in aspect retrograd in Gemeni este de natura a aduce intarzieri si amanari in realizarea unor proiecte personale. Nu te lasa impovarat de sarcini si responsabilitati lipsite de importanta. Atentie la prietenii ce au de gand sa profite de tine si la certurile cu unele rude, legate de impartirea unor posesiuni materiale. Orice calatorie programata in acest interval de timp se poate lovi de piedici neasteptate.

O vreme prielnica unor schimbari ale rutinei zilnice este anuntata din 5 octombrie, gratie calatoriei lui Mercur in Scorpion. Inzestrat cu un substantial simt practic, ai sansa de a privi existenta dintr-o larga perspectiva, putand astfel schita niste viabile proiecte de viitor.

Din 6 octombrie, tranzitul lui Saturn in Scorpion si a sasea casa a Gemenilor te pregateste pentru perioada in care Saturn va strabate cea de-a saptea ta casa, atunci cand vei avea cum sa iti exprimi intr-o mai mare masura personalitatea si sa fii remarcat de cei din jur, Este necesar asadar, sa iti pui la punct cele mai mici detalii pentru clipele cand vei ajunge sub luminile reflectoarelor. Acest tranzit indica, frecvent, mari responasibilitati si activitati laborioase. Este posibil sa iti fie pusa la incercare eficienta, atat in plan social, cat si profesional. Adeseori, pentru a gasi cele mai bune cai de a te realiza, ai parte si de unele rateuri. Supravegheaza-ti cu grija sanatatea si utilizeaza-ti cu masura energia.

Incepand cu 7 octombrie, in decursul vizitei lui Marte in Sagetator, este necesar sa incetezi sa eviti disputele si sa iei decizii ferme. Regaseste-ti un stabil echilibru intre independenta si dependenta de ceilalti. Daca ai trecut cu vederea niste confruntari si inghitit in sec in loc de a riposta, trebuie sa iti schimbi radical atitudinea. Desigur ca nu ai cum sa nu colaborezi cu cei din preajma, dar asta nu inseamna sa iti anulezi identitatea. Este momentul sa iti afirmi individualitatea si sa devii mai activ in viata sociala.

Luna noua, ivita pe 15 octombrie in cerurile Balantei, iti da ocazia sa te distrezi din plin niste petreceri, ori sa te apleci asupra unor vechi si indragite pasiuni, lasandu-ti slobode efluviile creativitatii. Te simti mai putin izolat si vrei sa iesi in lume cat mai mult cu putinta. Poti intra in contact cu copilul din interiorul tau, abandonandu-te valurilor vietii, fara a-ti mai face griji inutile.

Cuadratul dintre Venus si Jupiter din 17 octombrie iti infraneaza dezvoltarea personala si iti furnizeaza cu greu solutii pentru problemele tale prezente. Nu te lansa in promisiuni necugetate si evita orice fel de decizii importante. Incearca sa nu amani nimic de azi pe maine si sa nu fii prins in capcana companiei unor oameni insistenti si plictisitori.

Din 23 octombrie, Soarele isi face aparitia in Scorpion, punand in lumina necesitatea de a face transformari esentiale in stilul de viata, asociate cu obisnuintele sau tabieturile referitoare la tonusul fizic si psihic. Poti fi insufletit de impulsul de a-ti sprijini mai des persoanele apropiate aflate intr-un impas. Fii precaut totusi fata de oamenii ce incearca sa-ti exploateze bunatatea ori bunele intentii.

Creativitatea iti este inca o data stimulata odata cu 28 octombrie, sub impactul parcursului lui Venus in Balanta. Ideile inspirate si ingenioase iti sunt buni aliati in tot ceea ce vrei sa intreprinzi. Unii nativi din Gemeni sunt atrasi, fara scapare, in mrejele muzcii, sau sunt antrenati de aspiratia de a-si exprima preaplinul fiintei intr-o forma artistica.

Tot pe 28 octombrie, opozitia dintre Marte si Jupiter tinde sa iti starneasca orgoliul, determinandu-te, uneori, sa iti supraestimezi abilitatile. Daca nu te lasi ispitit de marete si iluzorii idealuri, esti in stare sa  folosesti efervescenta energie ale acestei conjuncturi astrale intr-un mod constructiv.

Tranzitul planetei Mercur in Sagetator si a saptea casa a Gemenilor te poate face sa tii cont mult prea mult de opiniile celorlalti. Nu are sens sa iti pui la indoiala propria judecata! In loc de a face asta, nu ezita sa recurgi la cele mai verificate puncte forte ale personalitatii tale, astfel incat sa iti scoti la iveala avantajele fata de cei din jur.

Luna plina din Taur si a douasprezecea casa a Gemenilor te confrunta, pe 29 octombrie, cu temerile sau problemele subconstientului. Poti fi tentat sa iti suprimi emotiile, dar, in acest fel, nu faci decat sa iti creezi si mai multe dificultati. Daca, din contra, reusesti sa intrezaresti tendintele din zona obscura a fiintei tale, ai oportunitatea de a te elibera de un considerabil balast interior. Singuratatea este de bun augur, intrucat iti faciliteaza calea spre meditatie si investigarea sinelui. Visele iti pot transmite mesaje importante, dar nu le confunda in nici un caz cu realitatea.


Horoscopul dragostei Gemenilor in octombrie 2012


Tranzitul retrograd la planetei Jupiter in intaia ta casa poate trezi nemultumirea sau dezamagirea fata de partenerul de cuplu. Vechi resentimente, pe cale sa renasca, se pot adauga unor conflicte actuale, provocand dispute infocate sau chiar despartiri.

Influenta lui Marte, prezent din 7 octombrie in a saptea casa a Gemenilor, se poate manifesta printr-o atractie, nestanjenita de nimic, fata de cineva. Nazuiesti ca legatura ta de iubire sa fie marcata de o autentica reciprocitate, asa ca daca ceva scartaie in conexiunea cu partenerul tau, esti gata sa pui capat, fara nici o ezitare, relatiei de cuplu.

Pe 15 octombrie, Luna noua din a cincea casa a Gemenilor te poate inspira sa incepi o noua poveste de dragoste, sau sa iti inconjori cu un magic romantism o mai veche legatura de iubire.

Efectele cuadratului lui Venus cu Jupiter din 17 octombrie se pot vadi intr-o cotropitoare predispozitie de a-ti exagera simtamintele si a-i face persoanei iubite legaminte foarte dificil sau chiar imposibil de indeplinit. Gandeste-te de doua ori inainte de a vorbi si nu te avanta in proiecte fantasmagorice.

Odata cu 28 octombrie, Venus, aflata in cea de-a cincea ta casa, te inzestreaza cu o rara aureola de farmec si atractivitate, inlesnindu-ti lansarea in delicioase si ispititoare aventuri romantice. Gemeni singuri au oportunitatea de a intalni un veritabil suflet pereche, in timp ce acei aflati deja intr-o relatie amoroasa au posibilitatea de a reinitia o speciala conexiune cu fiinta indragita.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in octombrie 2012


Din 5 octombrie, tranzitul planetei Mercur in a sasea casa a Gemenilor te face mult mai comunicativ cu persoanele implicate in sfera ta profesionala. Este timpul sa adopti o atitudine mai relaxata la serviciu, sa pui bazele unei fructuoase colaborari cu colegii si sa porti mai multe dialoguri cu sefii. Obiectivitatea si atentia fata de detalii iti dau sansa de a te distinge prin cateva remarcabile initiative. Concentreaza-te asupra muncii si obiectivelor carierei, si nu vei avea cum sa nu fii luat inseama.

Soarele din a sasea casa a Gemenilor iti ofera o perspectiva foarte clara asupra profesiei si locului de munca. Mai mult decat altadata, ai inclinatia de a te apleca asupra unor semnificative detalii, avand astfel abilitatea de le intelege functionalitatea ca parti ale unui intreg.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : octombrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Gemeni 2013

Horoscop Gemeni septembrie 2012
Horoscop Gemeni octombrie 2012 Horoscop Gemeni octombrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 25, 2012 Rating: 5

9 comentarii:

  1. Aloo,eu sunt nascut in Gemeni.Garantezi ca asa va fi, cum ai scris?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu garantez nimic in plus fata de ceea ce am scris. Horoscopul ofera niste tendinte, niste avantaje de care poti profita, sau niste necazuri ce le poti evita. In rest, totul depinde de fiecare nativ al fiecarei zodii. Viata sau soarta nu este prestabilita de horoscop, ci este in mainile noastre. Altfel am fi asemeni unor tramvaie destinate a merge numai si numai pe liniile unui destin fixat dinainte...

    RăspundețiȘtergere
  3. aveti dreptate in horoscopul dragostei pe luna octombrie!

    RăspundețiȘtergere
  4. da in dragoste chiar asa deja a inceput sa mi se adevereasca..... cred ca am gasit sufletul pereche, da dea domnul.

    RăspundețiȘtergere
  5. doamne nu imi vine sa cred ..... mi sa adeverit totul ce scrie aici la dragoste chiar si datele corespund., am sa va vizitez mereu.

    RăspundețiȘtergere
  6. declar ca voi renunta sa mai citesc acest blog. cred ca sunt rare cazurile in care cineva renunta la ceva pentru ca... e foarte bun :))
    mi s-a intamplat adeseori sa ma regasesc in acest horoscop (il citeam chiar retroactiv ca sa verific), si devine infricosator...

    felicitari! cred...

    RăspundețiȘtergere
  7. dar sufletul pereche trebuie sa fie neaparat unul?stiu ca este o intrebare ridicola insa eu am gasit doua suflete pereche ..... stiu doar ca ma aflu intr-o mare confuzie doar atit., si asta la inceputul lunii octombrie deci mi se fare foarte precis articolul

    RăspundețiȘtergere
  8. felicitari pentru acest horoscop care te umple de optimism ,horoscopul urania este cu adevarat diabolic prezice numai rau apocalipsa pe pamint

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.