Horoscop Taur octombrie 2012

Horoscopul Taurului din luna octombrie 2012 anticipeaza o fertila integrare printre oameni, conditionata de regandirea relatiei cu lumea. Deschiderea unor noi canale de comunicare cu ceilalti iti daruieste importante avantaje, iar dragostea, nu intotdeuna senina, tinde a arde clocotitor in focul pasiunii.

Din 3 octombrie, Venus strabate teritoriile Fecioarei, oferindu-ti oportunitatea de a te exprima cu creativitate si a-ti afirma originalitatea in toate sectoarele existentei tale. Mai mult decat altadata, simti nevoia sa te bucuri de toate deliciile vietii, sa traiesti cu o maxima intensitate fiecare clipa. Lumea din jur se simte atrasa de tine, iar popularitatea-ti crescanda este in masura sa-ti deschida porti inchise cu o mie de lacate pana acum.

Tranzitul retrograd asumat de Jupiter odata cu ziua de 4 octombrie, in Gemeni si a doua casa a Taurului, este oportun reluarii unui proiect sau reimprospatarii unei relatii de prietenie ori iubire subrezite de timp si conflicte. Acest aspect astral scoate in evidenta felul cum interactionezi cu ceilalti. Nimic nu vine de la sine, asa ca trebuie sa depui niste eforturi pentru a invigora relatia cu persoanele apropiate.

Dimensiunea practica a realitatii, mai ales in ceea ce priveste modul cum ii poti influenta pe oamenii din jur, devine o prioritate din 5 octombrie, sub impactul calatoriei lui Mercur in Scorpion. Comunicarea si cooperarea cu cei din imediata ta apropiere iti aduc beneficii deloc neglijabile.

Incepand cu 6 octombrie, tranzitul planetei Saturn in Scorpion accentueaza tendintele anterioare si te forteaza cumva sa analizezi autenticitatea relatiilor tale cu cei din preajma. In acest context, te poti retrage o vreme din valmasagul activitatii sociale, pentru a te concentra asupra persoanelor cu adevarat importante din viata ta.

Parcursul lui Marte in Sagetator, initiat pe 7 octombrie, iti insufla un nestavilit impuls de a iti implini cele mai adanci si mai secrete dorinte. Daca te simti dezorientat, ingaduie-i intuitiei sa te calauzeasca, si nu vei avea ce regreta. Treci printr-un interval de timp oportun investigarii lumii inconjuratoare. Poti astfel sa demontezi unele intrigi tesute pe ascuns in jurul tau.

Luna noua, ivita pe 15 octombrie in cerurile Balantei te focalizeaza asupra propriei fiinte, a tonusului tau fizic si mental. Este o zi propice inceperii unei noi diete sau cladirii unui nou stil de viata, cu conditia de a nu-ti stabili obiective prea ambitioase. Rutina ta zilnica se poate schimba, posibil prin incercarea de a instaura armonia intr-un aspect al vietii tale dezechilibrat pana acum. Aceasta Luna noua iti sugereaza sa faci ordine in toate sectoarele existentei tale.

Din 23 octombrie, Soarele aflat in Scorpion te indeamna sa nu mai cauti refugiul singuratatii, ci sa te regasesti cat mai des in mijlocul semenilor, profitand de compania si sfaturile lor. Daca in acest punct al vietii tale te lovesti de dificultati, cu precadere personale, este de dorit sa apelezi la cineva capabil sa iti ofere un punct de vedere cat mai obiectiv.

Odata cu 28 octombrie, tranzitul lui Venus in Balanta pare a-ti trezi interesul pentru metode de ingrijire a sanatatii ce te oripilau pana acum. De fapt, preocuparea pentru starea ta fizica se impleteste cu nazuinta de a-ti transforma aspectul exterior, astfel incat sa atragi, intr-o sporita masura, atentia oamenilor asupra ta.

Pe 29 octombrie, Luna plina din Taur si intaia ta casa iti dicteaza sa iti reevaluezi persoana, viata si prioritatile. Pari a fi pus in situatia de a regandi cum sa iti armonizezi nevoile cu cele ale oamenilor apropiati tie. Nu te zbate sa obtii  aprecierea celorlalti cu orice pret. Respecta-te pe tine, respecta-i pe altii, si vei fi si tu respectat. Poti fi stapanit de intensa emotivitate, avand potentialul de a te lasa complet dezarmat in fata lumii. Incearca, asadar, sa nu iti strigi adevarurile in gura mare si sa nu cazi prada ipocriziei unor persoane din vecinatatea ta.


Horoscopul dragostei Taurului in octombrie 2012


Atractivitatea este unul din atuurile de necontestat ale personalitatii tale odata cu 3 octombrie, ziua de debut a tranzitului planetei Venus in a cincea casa a Taurului. Ai ocazia de a profita din plin de acest avantaj, rasfatandu-te in jocurile flirtului si ale dragostei. Unii Tauri se pot complace in aventuri frivole si trecatoare, in vreme ce altii au oportunitatea de a incepe o poveste de iubire statornica, extrem de promitatoare in impliniri.

Din 5 octombrie, prezenta lui Mercur in a saptea casa a Taurului determina o reevaluare a relatiei de cuplu sau incercarea de stabilizare a unei legaturi de iubire printr-o sporita preocupare fata de aspectele materiale sau financiare ale acesteia.

Vizita demarata de Saturn, pe 6 octombrie, in cea de-a saptea ta casa anunta, de obicei, instaurarea unor tensiuni intre soti sau indragostiti, ori o perioada de testare a afectiunii fata de partener. Intrucat inclini sa vezi lucrurile dintr-o perspectiva realista, poti fi deziluzionat de persoana iubita. Relatiile de cuplu fragile, lipsite de o adevarata impartasire a sentimentelor, se destrama inevitabil in decursul acestei conjuncturi astrale.

O apriga nevoie de a-ti contopi fiinta cu cea partenerului indragit te marcheaza din 7 octombrie, drept urmare a tranzitului lui Marte in a opta ta casa. Straduieste-te sa iti tii in frau senzualitatea sau sa nu o confunzi cu un autentic sentiment de dragoste.

Incepand cu 23 octombrie, drumul Soarelui prin a saptea casa a Taurului iti canalizeaza fiinta spre relatia cu iubitul / iubita, sau tovarasul tau de viata. Esti dispus sa faci sacrificii ori sa lasi de la tine pentru a fi sigur ca totul merge bine in legatura de cuplu. Accentul nu se mai pune pe "eu", ci pe "noi".

Odata cu 28 octombrie, Venus in a sasea ta casa contureaza un flirt sau o poveste de dragoste avand de a face cu cineva din sfera ta profesionala.

Incursiunea planetei Mercur in Sagetator faciliteaza, din 29 octombrie, o intima si fericita uniune cu persoana iubita. Mintile, trupurile si sufletele voastre par a fi menite sa identifice si sa se stimuleze reciproc. Aveti prilejul de a pasi o carare arareori descoperita de alti indragostiti...


Horoscopul carierei si banilor Taurului in octombrie 2012


Pe 15 octombrie, Luna noua din a sasea casa a Taurului iti poate inspira nevoia de a aduce o transformare de esenta locului de munca, ori de a adopta o alta atitudine, mai binevoitoare, in relatiile cu colegii. Iti doresti un nou inceput, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te lasi in voia impulsivitatii si sa iei decizii radicale, pe care le-ai putea regreta mai tarziu.

Din 28 octombrie, tranzitul lui Venus in sasea casa a Taurului iti asigura o mai mare apreciere din partea colaboratorilor si sefilor. Nu este exclus sa te pasca o avansare ori o marire de salariu!


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : octombrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88 . 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Horoscop Taur 2013

Horoscop Taur septembrie 2012
Horoscop Taur octombrie 2012 Horoscop Taur octombrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 24, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Astept cu nerabdare publicarea horoscopului pentru Capricorn luna octombrie 2012. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.