Cantareata Adele a nascut un baiat

Cantareata britanica Adela este in culmea fericirii dupa ce a nascut ieri un baiat. Starul lui Rolling in the Deep si partenerul ei, Simon Konecki, au anuntat saptamana trecuta ca mai au putin pana a deveni parinti, la patru luni dupa ce Adele facuse public ca este insarcinata.
Adele, in varsta de 24 de ani, locuind intr-o casa cu 10 camere impreuna cu Simon, in varsta de 38 de ani, in West Sussex, a vestit viitoarea sa nastere pe websiteul ei, la inceputul lunii iunie.

Ieri, o sursa apropiata de cantareata castigatoare de trei ori a premiului britanic pentru muzica a declarat: "Adele si Simon sunt extaziati de baiatul ce li se va naste. Ea este nemaipomenit de incantata de aparitia pe lume a primului lor copil".

In iunie, Adele a dat un comunicat de presa pe siteul ei oficial, pentru a le marturisi fanilor ca este gravida. Anuntul ei a venit la numai sapte luni dupa ce incepuse sa se intalneasca cu Simon Konecki, care are o fetita de 5 ani impreuna cu fosta lui sotie, Clary Fisher. Atunci, Adele a spus :" Sunt fericita sa va anunt ca Simon si cu mine asteptam un copil. Am vrut sa auziti acesta veste direct de la mine. Desigur sa suntem foarte incantati si foarte nerabdatori, dar va rog sa sa respectati intimitatea noastra in aceasta perioada foarte deosebita pentru noi. A voastra pentru totdeuna, Adele xx".

Adele, a carui adevarat nume este Adele Adkins, a inceput sa se intalneasca cu Simon in luna ianuarie. In mai, a fost silita sa nege ca a fost ceruta in casatorie cu ocazia celei de-a douazecisipatra aniversari a nasterii ei. Ea a scris atunci pe Twitter: "Nu sunt logodita, bla, bla".

Autoare si interpreta a celebrului cantec Someone Like You, despre un misterios iubit, nu a facut nici un secret din dragostea ei pentru Konecki. La inceputul acestui an, a marturisit ca el a avut grija de ea dupa operatia la gat prin care a trecut in noiembrie 2011. De asemeni, a destainuit ca a neglijat cumva muzica pentru a acorda mai mult timp relatiei sale.

Adele, crescuta in Tottenham, in nordul Londrei, a ajuns sa devina cunoscuta in 2008, gratie albumului ei "19". A castigat doua discuri de platina in Regatul Unit si doua discuri de platina in America. Urmatorul ei album, aparut in februarie 2012, i-a adus sase premii Grammy in America.
Intrebat despre baiatul nou nascut al Adelei, purtatorul ei de cuvant a declarat ca nu are nimic de comentat deocamdata.


Copyright © godessdiana88 . 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Whitney Houston - Cele mai frumoase cantece 

Muzica in citate, aforisme, maxime

Sexul copilului ce se va naste – Superstitii , legende , credinte
Cantareata Adele a nascut un baiat Cantareata Adele a nascut un baiat Reviewed by Diana Popescu on octombrie 21, 2012 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.