Cum pot sa-l fac pe fostul sa ma vrea inapoi ?

Te-ai despartit de iubitul tau, poate ca nu din vina ta, si incepi sa te intrebi "Cum pot sa-l fac pe fostul sa ma vrea inapoi?"

Vei gasi un raspuns bun aici.

Stiu ca trecerea printr-o despartire este dificila si dureroasa.
Fiecare dintre noi, mai ales in timpurile acestea, a avut inima franta macar o data in viata.

Multe relatii pot fi salvate, trebuie sa stii doar pe ce cai s-o apuci!
Daca teama si disperarea iti vor controla inima si gandurile, nu vei putea sa afli "Cum  pot sa-l fac pe fostul sa ma vrea inapoi".

Sunt greseli fundamentale pe care le poti face in asteptarea lui si trebuie sa te asiguri ca Nu vei face nimic din urmatoarele:

- Sa  mergi acasa la el.

- Sa-l rogi, sa-l implori.

- Sa  incerci sa-l convingi ca voi doi sunteti meniti sa fiti impreuna pana la moarte.

- Sa-l spionezi.

- Sa-i pui pe prietenii si prietenele tale  sa-l spioneze sau sa-l ia la intrebari.

- Sa-ti ceri iertare de mii de ori sau sa te invinovatesti

- Sa  incepi cu reprosuri.

- Sa apari in locurile in care stii ca el obisnuia sa mearga.

- Sa ii interoghezi familia si prietenii.

Daca vei face veunul din  lucrurile de mai sus, vei parea disperata si obsedata de el, lucru pe care nu cred ca ti l-ai dori!
Stiu ca esti ranita, dar niciuna dintre acesta actiuni nu este potrivita atunci cand e vorba despre ''Cum pot sa-l fac pe fostul sa ma vrea inapoi ?"

Cea mai buna solutie este sa luati o pauza amandoi. Cu ocazia, asta veti avea timp sa va ganditi la toate si sa va vindecati toate ranile.
Daca vrei ca  lui sa-i fie dor de tine, nu-l innebuni cu telefoanele, mesajele, e-mailurile, sau cu aparitii inoportune in locurile unde se afla el!!.
Astfel poti sa-l pierzi definitiv!

Dupa cel putin vreo trei-patru saptamani da-i un telefon si intreaba-l daca iese cu tine la o cafea, ceva...
Acum e acum!
Trebuie sa ta imbraci traznet si sa arati cat poti tu mai bine.
Fii stralucitoare, dar si prietenoasa!
Nu aduce vorba despre trecut.
Daca el incearca sa vorbeasca mai serios, spune-i ca nu vrei  sa porti discutii serioase,  ci doar sa-ti bei cafeaua cu el. Cafeaua e buna pentru  prima ocazie.

Nimic  altceva!
Nu petrece mai mult de o ora . Spune-i ca trebuie sa pleci,  ca este vorba despre ceva care nu poate fi amanat.

Daca el te roaga sa amani ce ti-ai programat sau te invita la el acasa, spune-i verde in fata NU!
Spune-i ca-ti pare rau si trebuie sa pleci, trebuie!
Fa-l sa ramana cu curiozitatea atatata si cu gandul la tine.

Peste vreo zece zile, planuieste  ceva special pentru urmatoarea intalnire. Ceva care sa-i starneasca amintiri frumoase despre timpul in care erati impreuna.
Ceva funny, pe care nu l-ati mai facut demult timp. Si aminteste-ti sa porti conversatia la acelasi nivel, amuzanta si sincera. Fara reprosuri!

Daca veti fi impreuna mai deschisi, daca nu veti sta si va veti gandi la trecut, certandu-va si reprosandu-va mereu cate ceva, va veti putea reconstrui relatia cu succes.

Cum pot sa-l fac pe fostul sa ma vrea inapoi ? Cum pot sa-l fac pe fostul sa ma  vrea inapoi ? Reviewed by Diana Popescu on octombrie 18, 2012 Rating: 5

8 comentarii:

  1. brasoave!

    daca nu te mai vrea, nu te mai vrea si gata!

    barbatii sunt ALTFEL decat femeile. Din moment ce A DECIS sa se desparta de tine, in mod sigur nu va accepta vreo intalnire cu tine, ulterioara. Gata! A pus punct!

    RăspundețiȘtergere
  2. Parerea mea e daca te desparti de cineva e clar ca ceva nu merge si nu o sa mearga, chiar daca va impacati de multe ori o sa se repete aceeasi problema...

    RăspundețiȘtergere
  3. Te inseli!Dar daca despartirile oficiale si mai putin oficiale, vor sa fie ceva,ca o nevoie de sare,piper in mancare.....?????

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu ce sa fac... eu ma-am despartit de un tip in iarna, apoi eram foarte suparata pe el, dar de o vreme mi-am dat seama ca s-a schimbat si am discutat cu prietenele mele despre asta... doar ca am o problema o fata cu gura mare a zis asta la toata lume si acuma toata scoala a vorbit cu el despre mine si ca eu il plac foarte mult si chesti care ma fac sa par obsedata..... cum pot sa il fac sa inteleaga ca de fapt nu sunt obsedata? de atunci nu prea mai vorbim deloc inainte mai vorbeam ceva.... ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  5. Consider ca daca unul din cei doi vor sa ia o pauza asta nu inseamna decat ca SE DUCE SA CAUTE CEVA MAI BUN, IAR DACA NU VA GASISE VA INTOARCE. Nu e ok sa fi o optiune in viata cuiva.

    RăspundețiȘtergere
  6. asa este!!!daca o rel.nu merge si exista o despartire consider eu ca o impacare ulterioara e buna daca intr adevar exista pretuire fata de pers.parasita si realizezi ce inseamna s o pierzi.dar atat!!!despertiri dese si mereu impacari nu mai e ceva de durata niciodata!in iubire trebuie sa lupti,dar nu de unul singur!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.