Horoscop Berbec noiembrie 2012

Horoscopul Berbecului din luna noiembrie 2012 anticipeaza o perioada favorabila dezvoltarii personale, strabatuta de o viata amoroasa pasionala si oportunitati financiare si profesionale.

Opozitia lui Venus cu Uranus din 2 noiembrie te imboldeste sa rupi lanturile sordidei existente zilnice, un fapt ce poate avea efecte pozitive, dar si negative. Iti poti dori sa bucuri de clipe cat mai excitante, ajungand chiar sa te delectezi cu lucruri pe care nu credeai ca le vei face vreodata. Oricum, distractiile si prietenii (buni si rai) par a-ti ocupa foarte mult timpul.

Odata cu 7 noiembrie, sub impactul trecerii lui Mercur in aspect retrograd in Sagetator si a noua casa a Berbecului, ti se atrage atentia asupra aspectelor de detaliu ale existentei. Insufletit de marete idealuri, poate ca ai neglijat in ultimul timpul lucrurile marunte, dar fara de care nu se poate realiza nimic cu adevarat notabil. Cerceteaza in jurul si inaluntrul tau si descopera ce chitibusiri aparent nesemnificative te impiedica sa ajungi cat mai repede acolo unde iti doresti. Ai prilejul de a-ti scoate la lumina talente sau calitati necunoscute sau insuficient exploatate.

Pe 11 noiembrie, Neptun revine in tranzit direct in Pesti si a douasprezecea casa a Berbecului. Nazuinta de a evada din realitatea imediata incepe sa te paraseasca, facand loc unei eficiente interrelationari cu oamenii din preajma ta. Cata vreme Neptun a fost retrograd, ai avut oportunitatea de a reflecta la succesele si esecurile tale, avand acum posibilitatea de a pune in practica concluziile la care ai ajuns. Imaginatia se lasa echilibrata de ratiune si nu te mai impinge catre gafe in viata sociala.

Luna noua din Scorpion, precum si eclipsa de Soare din 14 noiembrie iti pun pe jar sensibilitatea si emotivitatea. Pari a simti, mai curand decat a gandi, ce anume te leaga de oameni si conjuncturi importante ale existentei. Este posibil sa treci prin profunde transformari interioare.

Ambitia si dorinta de a fi apreciat capata aripi incepand cu 17 noiembrie, ziua de debut a tranzitului lui Marte in teritoriile Capricornului. Indiferent daca este vorba despre sfera sociala, personala sau profesionala, tii sa te remarci cu orice pret si sa iti scoti in evidenta unicitatea fiintei si resursele interioare.

Din 21 noiembrie, Soarele rasarit in Sagetator si a noua casa a Berbecului anunta intrarea intr-o perioada a anului extrem de fertila largirii orizonturilor atat in lumea exterioara, cat si in cea interioara. Este un interval de timp favorabil calatoriilor, dar si inceperii unui studiu, intrucat mintea pare a-ti fi insetata sa absoarba noi experiente si cunostiinte. Poti fi sedus de filozofie sau orice subiect invaluit intr-un provocator mister.

Un ciclu al existentei traversat de bucuria de a schimba opinii cu oamenii din imediata ta apropiere, si a te scalda intr-o afectiune reciproc impartasita cu persoanele dragi este initiat odata cu 22 noiembrie de calatoria planetei Venus in sectorul Scorpionului. Ai capacitatea sa iti pastrezi obiectivitatea  fata de aspectele importante ale vietii tale, si a deslusi cat de mult te poti baza pe tine insuti, si cat de mult pe ceilalti.

Revolta, nerabdarea, o brusca explozie de nervozitate te pandesc cu toate din pricina cuadratului lui Marte cu Uranus din 24 noiembrie. Poti simti nevoia sa incalci cat mai multe reguli si conventii sociale, afirmandu-ti, intr-un fel sau altul, libertatea. Strabatut de o efervescenta energie, pari a nu avea totusi destul de multa stapanire de sine pentru a duce pana la capat activitati de amploare. Ai inclinatia de a zbura din floare in floare, din preocupare in preocupare. Satisfactia iti este furnizata mai ales de lucruri indraznete, ce-ti pun la contributie creativitatea.

Pe 27 noiembrie, Mercur se intoarce in turnura directa in Sagetator si a opta ta casa, descotorosindu-te de indoieli si obisnuinte paguboase. Poti scoate la iveala noi cai de a reusi in viata, a face un ban in plus sau a te realiza din punct de vedere profesional. Nu neglija experientele trecute, astfel incat sa te poti asigura ca nu repeti niste greseli sau stangacii.

Daca ti-ai permis cumva sa eviti indatoririle cotidiene, Luna plina ivita pe 28 noiembrie in Gemeni si a treia casa a Berbecului are grija sa te aduca cat mai aproape de realitate. Ritmurile existentei zilnice par a deveni trepidante. Dintr-o data, ti se pun in fata o multime de sarcini si responsabilitati care nu suporta nici un fel de amanare. Este de asteptat sa iti apara pe birou un document important sau sa fii nevoit sa faci cateva scurte calatorii de la care nu te poti eschiva.  Rezolva-ti cat mai bine si mai repede obligatiile, astfel incat sa poti reveni la prioritatile din viata personala.


Horoscopul dragostei Berbecului in noiembrie 2012


Sub influenta opozitiei dintre Venus si Uranus de pe 2 noiembrie, poti cade prada unei iubiri inchipuite, unei atractii mai mult fizice decat afective. Fii prevazator, si nu face lucruri pe care le poti regreta mai tarziu. Tensiunea din relatiile de cuplu pot da nastere dorintei de a avea mai multa libertate de miscare in raport cu partenerul tau. Unii Berbeci, dornici de a se elibera de o fosta iubire, se pot arunca necugetat in bratele unei persoane nedemne de incredere.

Pe 14 noiembrie, Luna noua din a opta casa a Berbecului iti revitalizeaza dragostea si o impulsioneaza catre pasiune. Fii precaut ca nu cumva afectiunea sa se transforme intr-o posesivitate greu de suportat de catre fiinta iubita!

Sufletele tind a se contopi prin mijlocirea senzualitatii odata cu 22 noiembrie, ziua de debut a tranzitului lui Venus in a opta casa a Berbecului. Afectiunea din relatia de cuplu ajunge la cote inalte. Ai sansa de a-ti inalta iubirea la un nou nivel sentimental si erotic.


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in noiembrie 2012


Luna noua din 14 noiembrie aduce, de obicei, excelente oportunitati pentru initierea unui plan financiar sau a unei afaceri. Ceea ce incepi acum isi va arata roadele abia peste 3-4 luni.

O perioada oportuna inceperii unei afaceri pe cont propriu ori a unei activitati profesionale individuale se intrevede din 17 noiembrie, gratie prezentei planetei Marte in cea de-a zecea casa a Berbecului. Atentie la disputele prea infocate cu sefii de la serviciu! Ai tendinta de a te mobiliza intr-o mai mare masura pentru o viitoare promovare sau marire de salariu.

Din 22 noiembrie, ca efect al parcursului lui Venus in a opta ta casa, ai oportunitatea de a beneficia de un insemnat sprijin financiar, cu precadere prin intermediul unui partener din viata sociala, personala ori profesionala. Este o vreme prielnica posesiunilor sau resurselor financiare impartasite cu altii, obtinerii unui imprumut avantajos sau platirii unor vechi datorii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : noiembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88 . 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Barbatul Berbec - Dragoste si seductie

Horoscop Berbec 2013

Horoscop Berbec octombrie 2012
Horoscop Berbec noiembrie 2012 Horoscop Berbec noiembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 21, 2012 Rating: 5

2 comentarii:

  1. O parte din ce se spune pe site e adevarat dar nu tot.eu sunt in zodia berbec si cred in horoscop dar as vrea sa stiu de ce nu este adevarat tot ce se scrie pe site.ma numesc iolanda sunt din galati dar momentan sunt in Vienna si citesc zi de zi site-ul vostru.va pup si mult noroc.sunteti tari

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer...nu prea cred in horoscop dar unele lucruri sunt adevarate! Sincer...eu sunt berbec si partenerul meu e scorpion. Chiar e mistoo. Noroc in continuare sa aveti succes !Va pup

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.