Horoscop Capricorn octombrie 2012

Horoscopul Capricornului din luna octombrie 2012 dezvaluie o binefacatoare regasire a sinelui in mijlocul oamenilor, o efervescenta integrare printre prieteni si o viata amoroasa contradictorie.

O atractie nestavilita catre tot ce iese din comun se face simtita din 3 octombrie, sub impactul tranzitului lui Venus in Fecioara. Culturile, traditiile si persoanele straine, aureolate de exotism, iti starnesc curiozitatea si imaginatia. Este o vreme excelenta pentru o vacanta intr-un loc unde nu ai mai fost vreodata.

Din 4 octombrie, trecerea lui Jupiter in turnura retrograda in Gemeni inlesneste finalizarea unor conflicte de durata, in care, intr-un fel sau altul, ti se da castig de cauza. Pot apare probleme de sanatate la unul dintre parinti, si se intrevede o separare de o ruda apropiata.

Inchegarea unor noi si primitatoare prietenii este favorizata din 5 octombrie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Scorpion si a unsprezecea casa a Capricornului. Conversatiile cu oameni asemeni tie iti deschid nebanuite perspective despre existenta. Poti avea parte de nesperate oportunitati prin mijlocirea unor amici. Proiectele conturate in aceasta perioada netezesc drumul unor importante impliniri in viitor.

Un ciclu astral prielnic integrarii tale intr-o cauza generoasa sau intr-un grup larg de oameni este anuntat odata cu 6 octombrie de intrarea planetei Saturn in Scorpion si a XI-a ta casa. Prietenii continua sa ocupe un loc prioritar in viata ta, fiindu-ti mereu aproape la greu si antrenandu-te in placute evenimente si intalniri. Totodata, Saturn te provoaca sa iti treci in revista sperantele si sa descoperi care din ele mai sunt viabile ori te reprezinta cu adevarat. Deciziile luate acum tind sa fie realiste si statornice.

Incepand cu 7 octombrie, atunci cand Marte paseste in Sagetator si a douasprezecea casa a Capricornului, poti simti ca ai ajuns la capatul rabdarii in ceea ce priveste o nedreptate sociala sau personala, ce iti marcheaza destinul. In loc de a riposta impulsiv, pe nepusa masa, gaseste-ti timp si disponibilitate pentru a te retrage putin din lume, a-ti regrupa fortele si a gasi cele mai eficiente mijloace de atac. Nu te lasa ademenit de grupuri ori colectivitati ce par a-ti impartasi sentimentele, pentru a nu afla, cat de curand, ca asteptarile ti-au fost inselate.

Pe 10 octombrie, sextilul lui Mercur cu Pluton iti pune la dispozitie o sporita intelegere a lumii din jur. Esti capabil sa intrezaresti ce iti este tainuit de catre oamenii apropiati si care este adevarata semnificatie a unor evenimente recente din existenta ta.

Soarele din Scorpion si a unsprezecea casa a Capricornului accentueaza, odata cu 23 octombrie, avantajele si binefacerile prieteniei. Agenda pare a-ti peste masura de aglomerata cu intalniri, petreceri, evenimente sociale la care nu ai cum sa nu participi. Farmecul tau isi spune cuvantul cu precadere in contactele cu oamenii, asa ca te poti abandona, fara griji, placerilor si intereselor sociale, la fel cum iti sugereaza, din 25 octombrie, planeta Venus aciuiata in regatul Balantei.

Gandurile ti se indreapta spre problemele personale si evenimente marcante din trecut, asa ca este de asteptat sa devii mai tacut sau sa te exprimi mai putin spontan. In acest fel se manifesta, din 29 octombrie, tranzitul lui Mercur in Sagetator si a douasprezecea ta casa. Treci printr-un interval de timp fertil meditatiei si investigarii impulsurilor subconstiente.

Pe 29 octombrie, Luna plina pozitionata in Taur te imboldeste sa te dedici unui proiect creativ, legat de un domeniu care te pasioneaza. Nevoia de a te desfata in involburarea vietii isi spune cuvantul cu insistenta. Spontaneitatea si entuziasmul te pot impinge uneori prea departe! Nu te lasa, asadar, in voia unor distractii mai putin nevinovate, pe care le-ai putea regreta amarnic mai tarziu.


Horoscopul dragostei Capricornului in octombrie 2012


Din 3 octombrie, ca efect al prezentei lui Venus in a noua casa a Capricornului, dragostea tinde a capata o aura mistica ori spirituala. Pentru a fi la adapost de viitoare dezamagiri ori deceptii, este de dorit sa mentii, totusi, un minim contact cu realitatea.

Tranzitul retrograd al planetei Jupiter in a sasea ta casa indica ivirea unor probleme in cuplurile casatorite. Un acut simtamant de frustrare afectiva ii strabate pe unii din nativii din Capricorn, indiferent daca sunt implicati sau nu intr-o legatura de cuplu.

O iubire secreta poate lua nastere, pe nesimtite, din 7 octombrie, sub obladuirea ambigua a lui Marte in a XII-a casa a ta casa . O parte dintre Capricorni se pot simti tentati sa isi insele partenerul sau sa se avante intr-o legatura de dragoste cu o persona casatorita.

Din fericire, trigonul lui Venus cu Pluton, din 9 octombrie, favorizeaza iesirea la suprafata a celor mai adanci sentimente dintr-un cuplu fagaduit a rezista oprelistilor vremii. Este un interval de timp consacrat stabilizarii si impartasirii autentice a iubirii. Orice poveste de dragoste inceputa sub aceste auspicii promite a fi fericita.

Odata cu 28 octombrie, Venus in a zecea ta casa deschide o perioada propice unei povesti de dragoste cu o persoana speciala, cu care ai contact prin activitatea ta profesionala.

Luna plina aparuta pe 29 octombrie in a cincea casa a Capricornului sugereaza incheierea unei legaturi de iubire sau, din contra, inaltarea conexiunii cu partenerul la un nivel de impartasire nemaiatins pana in prezent. Nativii solitari par a-si dori cu tot dinandinsul sa aiba pe cineva alaturi, iar lucrul asta ii poate impinge catre erori grave.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in octombrie 2012


Incepand cu 4 octombrie, parcursul retrograd al lui Jupiter in a sasea casa a Capricornului poate vesti o schimbare in cariera si o viata profesionala incordata din cauza unor dispute cu oponenti declarati de-ai tai! Eforturile de la serviciu nu aduc rezultate ori satisfactii imediate. Pot apare cheltuieli nepravazute din pricina unor amenzi sau penalitati.

Luna noua rasarita pe 15 octombrie in Balanta si a zecea ta casa indica o avansare in cariera, o cotitura importanta in viata profesionala si negocieri aprinse cu un superior de la serviciu. Da tot ce ai mai bun in tine pentru ca lumea este foarte atenta la ceea ce faci, mai ales in privinta muncii. Ai putinta de a-ti formula, cu realism, teluri pe termen lung asociate cu sfera profesionala.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : octombrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Previziuni astrologice 2013 | Horoscop 2013

Horoscop Capricorn septembrie 2012
Horoscop Capricorn octombrie 2012 Horoscop Capricorn octombrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 04, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.