Horoscop Gemeni noiembrie 2012

Horoscopul Gemenilor din luna noiembrie 2012 scoate in evidenta necesitatea de a intelege felul  cum ceilalti oameni iti pot afecta viata. Incertutidinile se cer a fi risipite atat in viata sociala si profesionala, cat si in relatia de dragoste.

Mercur intra in turnura retrograda pe 7 noiembrie, in Sagetator, invaluindu-te intr-o pacla deasa a neintelegerii si erorilor de comunicare cu cei din imediata ta apropiere. Orice lucru negativ isi are reversul, asa ca poti profita de aceasta perioada pentru a distinge care sunt factorii de eroare ce iti impovareaza interactiunea cu ceilalti. Mercur nu face decat sa sublinieze niste stangacii demult inradacinate, atat in tine insuti, cat si in felul cum te percep oamenii din jur.

Pe 14 noiembrie, Luna noua si eclipsa de Soare ivite in Scorpion si a sasea casa a Gemenilor vesteste un ciclu existential favorabil initierii unor obiceiuri mai sanatoase, atat in ceea ce priveste alimentatia, cat si exercitiul fizic. Ai prilejul de a aduce schimbari benefice in toate sectoarele vietii tale, a recastiga adevaratul sens al destinului tau si a constientiza ca cele mai mari indatoriri le ai in special fata de tine insuti!

O criza personala, un conflict interior ori exterior tinde sa intre in viata ta incepand cu 17 noiembrie, sub impactul tranzitului lui Marte in Capricorn. Este posibil sa auzi niste zvonuri sau barfe rautacioase, care, in ciuda falsitatii lor, pot sa iti afecteze increderea in cineva apropiat. Cu atat mai mult, pari avea inclinatia sa fii ceva mai calculat in felul cum abordezi existenta in acest interval de timp. Este vremea sa realizezi ceea ce iti doresti cu adevarat.

Din 21 noiembrie, Soarele iti atrage atentia asupra relatiilor cu oamenii, cu precadere asupra felului cum te implici in traiul celor apropiati.  Nu este o perioada potrivita pentru a fi singur. Incearca, mai curand, sa fii mereu in mijlocul unor oameni la care tii si care tin la tine. Ai prilejul de a-ti afirma valoarea personala si a te impune de la sine printre ceilalti. Nu marja in aceasta privinta, pentru a nu te lovi de opozitii si a ajunge la conflicte cu persoanele din preajma ta.

Neasteptate solutii pentru a te dezbara de un stil de viata nesanatos ori pagubos se intrevad a iesi la iveala din 22 noiembrie, odata cu patrunderea planetei Venus in sectorul Scorpionului. Venus te poate ajuta sa te intelegi mai bine, si sa iti pui la punct aspectele deficitare ale fiintei tale, indiferent daca este vorba despre tonusul tau fizic sau cel spiritual. Poti incerca sa aduci ceva nou in infatisarea ta, sa iti un cumperi eventual un alt stil de imbracaminte, menit a te pune intr-o noua lumina in fata prietenilor ori colegilor.

Confuziile sau incertitudinile din relatiile cu ceilalti (inclusiv cu cei din zona profesionala) sunt pe cale sa dispara din 27 noiembrie, sub influenta revenirii lui Mercur in tranzit direct in Scorpion si a sasea casa a Gemenilor. Lipsa de echivoc in comunicare se face simtita din ce in ce mai mult, asa ca ai sansa de a te bucura de claritate in interactiunea cu ceilalti. Pari a sti foarte bine cine iti sunt prietenii si cine adversarii, iar acest lucru  te indeparteaza de orice fel de surprize neplacute. Preocuparea pentru sanatate pare a-si spune din nou, raspicat, cuvantul!

Luna plina rasarita pe 28 noiembrie in Gemeni si intaia ta casa iti da deoparte jena ori timiditatea de a iesi in fata si a-ti declara, cu tarie, personalitatea. Ti se poate pare ca te-ai risipit prea mult in a face cate ceva pentru altii, acestia nestiind sau nevrand sa iti raspunda cu aceeasi moneda. Nu este cazul sa te impui cu de-a sila, ci sa gasesti noi modalitati de a te afirma si a-ti dovedi inzestrarile. Incerca sa descoperi un echilibru stabil intre dependenta de ceilalti si independenta propriei fiinte. Chiar daca tii sa fii in continuu sub luminile reflectoarelor, asta nu inseamna ca trebuie sa calci in picioare demnitatea ori micile orgolii ale persoanelor de langa tine.


Horoscopul dragostei Gemenilor in noiembrie 2012


Prezenta planetei Mercur in a saptea casa a Gemenilor te poate pune, din 7 noiembrie, in situatii confuze in relatia cu partenerul de cuplu. Poate ca ai o parere gresita despre persoana iubita sau poate ca aceasta nu reuseste sa te vada in ceea ce ti se pare a fi esential. Micile probleme in dragoste par a anunta devastatoare esecuri intr-o legatura de dragoste, asa ca ar trebui sa faci tot ce poti pentru a lamuri ce si cum inseamna o autentica viata de impartasire pentru tine.

Senzualitatea si intimitatea vietii amoroase te strabat cu intensitate din 17 noiembrie, ca efect al calatoriei lui Marte in cea de-a opta ta casa. Daca esti deja intr-o relatie de cuplu, profita la maximum de aceste efluvii pentru a reinchega legatura cu fiinta iubita. Daca esti singur, straduieste-te sa nu identifici atractia fizica cu autentica iubire.

Odata cu 21 noiembrie, Soarele isi pune amprenta peste cea de-a saptea casa a Gemenilor, aducand la lumina aspecte obscure ori neglijate ale conexiunii tale amoroase. Aceste revelatii iti pot furniza fie mari incantari, fie deloc neglijabile semne de intrebare legate de persoana indragita. Nu te lasa manat de impulsuri de moment, si priveste tot ce ti se intampla dintr-o cat mai larga perspectiva.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in noiembrie 2012


Un interval de timp mai putin prielnic afirmarii tale in zona profesionala pare a fi depasit odata cu 11 noiembrie, ziua de debut a tranzitului direct a lui Neptun  in Pesti si a zecea casa a Gemenilor. De-a lungul parcursului sau retrograd, Neptun a tinut sa iti atraga atentia asupra lipsei de flexibilitate si a barierelor interioare ce pun zagaz succeselor tale in cariera. Daca ai invatat asa cum trebuie lectia primita in ultimele luni, ai ocazia de a iti reevalua modul de abordare a responsabilitatilor si felul cum interactionezi cu colegii de la serviciu.

Conflicte cu parteneri din sfera personala, sociala ori profesiona se pot isca odata cu 17 noiembrie, din pricina tranzitului planetei Marte in a opta ta casa. Este de asteptat sa fii nevoit sa alegi intre valoarea afectiva si cea materiala a unor conjuncturi ale vietii tale.

Din 22 noiembrie, Venus in a sasea casa a Gemenilor te sprijina sa adopti o atitudine cooperanta, receptiva fata de colegii de la serviciu ori scoala. Intr-un astfel de context, te poti remarca prin felul cum reusesti sa impaci tendinte aparent contrarii ale celor din jurul tau. Nu pari a te simti foarte mobilizat in activitatea zilnica. O scurta iesire din rutina, chiar o mica vacanta, ar putea sa te remonteze in mod neasteptat.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : noiembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Gemeni 2013

Horoscop Gemeni octombrie 2012
Horoscop Gemeni noiembrie 2012 Horoscop Gemeni noiembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 25, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.