Horoscop Scorpion octombrie 2012

Horoscopul Scorpionului din luna octombrie 2012 anticipeaza o perioada de potentare a atuurilor personalitatii, fructificata mai ales in plan financiar si social.

Intalniri efervescente cu persoane care iti impartasesc idealurile si interesele sunt de asteptat din 3 octombrie, gratie tranzitului planetei Venus in Fecioara. Ai o atitudine prietenoasa, cooperanta, care ii atrage pe oameni de partea ta. Simti o dorinta nestavilita de a socializa, si ai ocazia de a participa la mai multe petreceri si adunari festive decat de obicei.

Odata cu 4 octombrie, Jupiter intra in aspect retrograd in Gemeni, anuntand o vreme neprielnica unor decizii pripite. Comoditatea pare a te parasi si, desi uneori nu ai putinta de a-ti stapani actiunile impulsive, ai sansa de a te impune cu precadere prin mijlocirea intuitiei. Nu este un timp oportun calatoriilor. Atentie la accidente si la afectiunile sanatatii netratate la timp! Chiar daca nu sunt probleme in familie, poti fi predispus sa te retragi in propria-ti carapace.

Tranzitul lui Mercur in Scorpion si intaia ta casa te provoaca, din 5 octombrie, sa aduci cateva transformari de esenta ale imaginii personale oferite lumii din jur. Reevalueaza-ti tonusul muscular si descopera noi cai de a-ti mentine vitalitatea tineretii. Nu te incrancena asupra unor orgolii scortose ci, mai curand, regaseste-ti mandria de a fi tu insuti impreuna cu ceilalti. Bucura-te de dialogul cu tine insuti la fel de mult ca si de cel cu persoanele apropiate tie. Poti realiza ceva important pornind de la resursele specifice personalitatii tale. Nu te lasa acaparat de sovairi si traieste-ti din plin, cu autenticitate, viata.

Pe 6 octombrie, este randul lui Saturn sa paseasca in Scorpion. Oportunitatile de a te remarca se intensifica, insa responsabilitatile par a creste si ele in aceeasi masura. Concentreza-te pe proiecte pe termen scurt, a caror implinire o poti constata cat mai repede. Cu cat te racordezi mai mult cu sinele tau adevarat, cu atat vei avea mai mult succes. Daca ti-ai impus prea multe sarcini ori obligatii in acest ciclu, Saturn este gata sa iti secatuiasca pe nesimtite energia, lasandu-te epuizat si incapabil sa iti afirmi idealurile. Arunca trecutul deoparte si exploateaza cat poti de mult fiecare clipa a existentei.

Trigonul lui Mercur cu Neptun si cel al lui Mercur cu Neptun din aceeasi zi de 6 octombrie, iti stimuleaza imaginatia si intuitia in toate hotararile pe care trebuie sa le iei. Este probabil sa te afli mereu la momentul potrivit chiar in secunda potrivita. Este un aspect astral propice poeziei, artei, spiritualitatii, publicitatii si promovarii propriei persoane.

Sub influenta sextilului lui Mercur cu Pluton din 10 octombrie, esti stapanit de o consistenta intelegere a lumii, a semnificatiilor ascunse sub suprafata inselatoare a lucrurilor. Poti avea o discutie sau o intalnire revelatoare cu o persoana pe care  nu ai mai vazut-o de mult.

Pe 11 octombrie, sub impactul trigonului dintre Neptun si Saturn pari a vedea intr-o noua lumina problemele si responsabilitatile tale, ca urmare a insusirii unei noi perspective, mai cuprinzatoare, despre viata. Inaltarea pe o culme cumva spirituala te face sa iti dai seama de lipsa de importanta a unor stresante chestiuni cotidiene.

Luna noua aparuta pe 15 octombrie in Balanta si a douasprezecea casa a Scorpionului poate scoate la iveala secrete bine pastrate pana acum. Ai mare grija ce spui si cui te adresezi. Este de asteptat sa fii cuprins de nazuinta de a ramane singur cu tine insuti, astfel incat sa iti regasesti resursele si credintele interioare. Subconstientul iti poate darui solutii la care nu te-ai gandit vreodata pana acum...

Din 23 octombrie, tranzitul Soarelui in Scorpion si intaia ta casa iti confera un sentiment de renastere, care iti potenteaza increderea in tine insuti, iti sporeste constiinta de sine si iti creste popularitatea in lume. Ai ocazia de a profita de o mare oportunitate, poate unica in existenta ta.

Parcursul planetei Venus in Balanta si a douasprezecea casa a Scorpionului are potentialul de a te face mai intelegator si mai serviabil fata de ceilalti. Frumusetea pare a te atrage sub toate formele ei, indiferent daca o percepi in natura ori in arta.

Pe 29 octombrie, Luna plina din Taur sugereaza reinvigorarea relatiilor cu partenerii, indiferent daca acestia tin de viata sociala, profesionala sau personala. Efluviile selenare accentueza influentele solare, intensificandu-ti dorinta de a-i sprijini pe oamenii din imediata ta apropiere. Deschis fata de negocieri si compromisuri, poti coopera mai fructos cu ceilalti.


Horoscopul dragostei Scorpionului in octombrie 2012


Din 3 octombrie, vizita lui Venus in a unsprezecea ta casa favorizeaza o legatura de dragoste bazata pe amicitie sau provenita dintr-o intiala legatura de prietenie. Impartasirea gandurilor si onestitatea reciproca nu par a fi insotite de o pasiune clocotitoare...

Incepand cu 7 octombrie, prezenta lui Marte in a doua ta casa inaugureaza o perioada propice pentru a-i darui persoanei iubite dovezi palpabile, materiale, ale iubirii tale. Incerca totusi sa nu fii prea mercantil.

O aura de poezie sau farmec magic te inconjoara pe 17 octombrie, sub vibratiile sextilului dintre Venus si Mercur. Intr-un asemenea context astral, poti primi un compliment neasteptat ori o dovada de afectiune din partea cuiva care te admira in secret.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in octombrie 2012


Un interval de timp norocos eliberarii de unele insistente probleme financiare se intrevede din 4 octombrie, ca efect al parcursului retrograd al planetei Jupiter in a opta casa a Scorpionului. Nu este vorba despre castiguri spectaculoase, ci de incununarea unor eforturi de pana acum.

Odata cu 7 octombrie, Marte aflat in Sagetator si a doua ta casa vesteste ca este timpul sa faci un efort in plus pentru a iti implini aspiratiile materiale. Munca grea depusa acum este in masura sa isi arate in scurta vreme roadele. Nu este vorba despre o imbogatire rapida, ci de sansa de a te bucura de o sporita bunastare gratie straduintelor personale. Inventivitatea, precautia si rabdarea sunt factorii cheie in inmultirea banilor din buzunare.

Sextilul lui Venus cu Mercur din 17 octombrie este auspicios finantelor si unor propuneri avantajoase de afaceri. Locurile de munca asociate cu responsabilitatile sau serviciile sociale par fi indeosebi favorizate.

Un ciclu prielnic analizarii balantei de venituri si cheltuieli, precum si capacitatii de a face bani in plus este inaugurat din 29 octombrie, de tranzitul lui Mercur in Sagetator si a doua casa a Scorpionului. Axat pe finante, valori materiale si valorile resurselor personale, poti profita de noi tehnici de a-ti spori contul din banca, in special prin intermediul comunicarii cu oamenii din preajma.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : octombrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Scorpion 2013

Horoscop Scorpion septembrie 2012
Horoscop Scorpion octombrie 2012 Horoscop Scorpion octombrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 02, 2012 Rating: 5

6 comentarii:

  1. imi place horoscopul de aici .... pentru ca scrie numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. uoff..as vrea sa nu fie adevarat,dar totusi este,mi-as dori sa vad si eu o raza de lumina in intunericul asta de suferinta,ma agat de picatura de speranta care imi inunda sufletul ,cu gandu ca maine va fi mai bine :(..

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate cu influenta lui Mercur.

    RăspundețiȘtergere
  4. A douasprezecea casa a Scorpionului are are efecte pozitive asupra persoanelor care te incojoara.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.