Horoscop Taur noiembrie 2012

Horoscopul Taurului din luna noiembrie 2012 anticipeaza o redimensionare a telurilor si idealurilor, o vreme oportuna invigorarii relatiei cu oamenii din imediata apropiere, de fericita regasire a sinelui in ochii si inima partenerului de cuplu.

Din 7 noiembrie, Mercur retrograd in Sagetator si a opta casa a Taurului iti sugereaza sa revezi resurse interioare, talente, pe care le-ai neglijat sau nu le-ai mai pus la treaba de multa vreme. Ai ocazia de a-ti face noi prieteni, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la cei vechi, al caror atasament si spirit de sacrificiu s-au dovedit de atatea ori pana acum.

Neptun revine in tranzit direct in Pesti si a unsprezecea ta casa pe 11 noiembrie. Daca ai avut parte, in ultimul timp, de destramarea unor sperante dragi sau a trebuit sa iti aliniezi visurile la cruda realitate, ai acum oportunitatea de a vedea luminita de la capatul tunelului.
Poti observa, cu ochiul liber, cum unele din dorintele tale fierbinti sunt pe cale sa se implineasca. Chiar daca nu iti convine, pari a observa cu o sporita claritate ce se ascunde in spatele intentiilor aparent nevinovate ale unor amici apropiati.

Luna noua si eclipsa de Soare din Scorpion, de pe 14 noiembrie, vestesc o perioada oportuna reinchegarii contactelor si armonizarii relatiilor cu oamenii din preajma ta. Ai prilejul de a pune punct unor vechi conflicte si beneficia de sprijinul celorlalti chiat atunci cand te astepti mai putin!

Pofta de a trai cu intensitate si indrazneala de a culege, fara nici o ezitare, ceea ce iti doresti din pomul vietii sunt specifice tranzitului planetei Marte in Capricorn si a noua casa a Berbecului, ce iti inseamna existenta odata cu 17 noiembrie. Pari a fi cutreierat de neastampar si o sete nepotolita de aventura. Poti fi tentat sa iti largesti campul de actiune. Marea energie pe care o ai la dispozitie poate fi folosita in studii, calatorii sau, pur si simplu, in implicarea in ceva cu totul nou. In acelasi timp, Marte te poate face mult prea dornic de a demonstra, cu orice ocazie, ca dreptatea este numai de partea ta. Incearca sa iti domolesti putin egocentrismul si sa accepti si punctele de vedere ale celorlalti.

Seriozitatea si profunzimea perspectivei despre existenta se impun din 21 noiembrie, sub impactul calatoriei Soarelui in Sagetator. Este cea mai potrivita perioada a anului pentru a intra in contact cu universul tau interior. In acest context, poti trece prin transformari esentiale ale idealurilor si atitudinii tale fata de viata. Uneori, in decursul acestui tranzit pot apare niste vesti despre moartea unui cunoscut sau se poate intampla ceva care sa te puna pe ganduri in privinta mortii.

Incepand cu 22 noiembrie, vizita planetei Venus in Scorpion vesteste un ciclu al existentei tale prielnic intalnirii unor oameni dragi. Pari a te simti mult mai deschis fata de ceilalti si foarte receptiv la sugestiile persoanelor apropiate. Singuratatea nu iti mai spune nimic, si iti doresti sa simti din plin caldura afectiunii oamenilor. E vremea sa faci pace cu tine insuti, cu prietenii si chiar cu dusmanii! Pari a fi inzestrat cu un dar natural de a pune capat conflictelor si a media spinoase dispute.

Unele schimbari fortate ori nedorite din viata ta incep sa capete sens din 27 noiembrie, ca efect al revenirii lui Mercur in tranzit direct in Scorpion. Ceea ce ti se pareau a fi greseli se dovedesc a fi alte cai de a ajunge la destinatia dorita, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa iti mentii focalizarea asupra telurilor tale. Rezolvarea problemelor ce te separa de un partener iti deschide largi oportunitati, indiferent daca este vorba de sfera personala, sociala ori profesionala. Pastreaza mereu in minte experientele trecute astfel incat sa nu faci din nou aceleasi erori. Succesele de maine depind de altii, deci nu ignora sansele ce iti pot fi oferite de cooperare si socializare.

Pe 28 noiembrie, Luna plina din cerurile Gemenilor iti indreapta atentia asupra propriilor nevoi si interese. Poate ca te-ai dedicat intr-o foarte mare masura altora, si nu iti mai permiti sa te neglijezi pe tine insuti. In acelasi timp, nevoia de a te rasfata ori a-ti prioritiza necesitatile personale nu ar trebui sa duca la ignorarea sau chiar jignirea celor din jurul tau. Pot iesi la iveala niste probleme legate de impartirea unor bunuri comune.


Horoscopul dragostei Taurului in noiembrie 2012


Necesitatea de a impleti in mod fericit nevoia de a-ti exprima individualitatea si afectiunea pentru persoana iubita se intrevede pe 14 noiembrie, gratie Lunii noi din a saptea casa a Taurului. Sentimentele nu mai pot fi retinute sub masca impasibilitatii si isi cer, imperios, exprimarea. Te simti in siguranta in prezenta partenerului de cuplu, si ai vrea ca acesta sa fie stapanit de aceeasi senzatie.

Din 22 noiembrie, tranzitul lui Venus in a saptea ta casa marcheaza un interval de timp de-a lungul caruia te poti bucura de o sporita daruire reciproca in relatia de cuplu. Inca o data, se pune accentul pe imperativul de a-ti impartasi pe de-a intregul simtamintele. Daca ai trecut printr-o cearta cu fiinta iubita, acum lucrurile se aplaneaza de la sine. Ai la dispozitie toate conditiile pentru a-ti pune in valoare farmecul. Daca esti inca singur, ai la indemana oportunitatea de a atrage spre tine o persoana la care visezi de mult timp. Daca ai deja un partener, viata ta amoroasa pare a se imbogati si a castiga in intensitate si afectiune.


Horoscopul carierei si banilor Taurului in noiembrie 2012


Odata cu 7 noiembrie este necesar sa iti treci in revista datoriile, sa le achiti pe cele urgente si sa descoperi noi cai de a face economii. Tot ce trebuie sa faci este sa recunosti fata de tine insuti daca chiar ai nevoie de unele lucruri cu care te-ai obisnuit pana acum. Cu putin efort, balanta ta de venituri si cheltuieli se va echilibra in curand.

Supravegheaza-ti cu grija pornirea de a face cumparaturi nesocotite din 21 noiembrie, ziua de debut a tranzitului Soarelui in a opta casa a Taurului. Desi ti se poate parea contradictoriu, egoismul este in masura sa iti provoace niste pierderi financiare. Straduieste-te sa intrezaresti rezultatele pe termen lung ale oricarei actiuni din domeniul profesional si financiar.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : noiembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro . 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Horoscop Taur 2013

Horoscop Taur octombrie 2012
Horoscop Taur noiembrie 2012 Horoscop Taur noiembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 25, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Multumesc Diana pentru acest horoscop! Pentru mine este o placere sa ti citesc articolele....toate :)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.