Blogosfera romaneasca si injuraturile

Blogosfera romaneasca e plina de contradictii si ciudatenii, ce isi au probabil originea in felul de a fi al romanului. Nu unul foarte fericit ori frumos, as zice... In esenta, blogul reprezinta o cale nemaipomenita de a te deschide in fata lumii. O poti face foarte personal, sau ai putinta de a-ti lasa personalitatea sa se intrevada prin lucrurile care iti plac si despre care scrii. Ei, aici, vine un punct de cotitura. In ce masura scrii pentru tine sau pentru altii? De fapt, aceasta intrebare respira si transpira de sute de ani printre poeti, filozofi, prozatori, creatori de arta, in general. Poate ca exagerez punandu-i pe bloggeri in randul artistilor. Sau poate ca nu. Am sa scriu despre acest lucru altadata, pentru ca merita abordat si discutat pe indelete.

Voiam in aceasta mica blogareala a mea sa vorbesc despre altceva. Despre faptul ca am muncit (uneori m-am si jucat!) scriind un blog. Am ajuns la unele realizari, dar am facut-o prin perseverenta. Desigur ca sunt contestata! Daca ajungi, mai mult sau mai putin, sub luminile reflectoarelor, ai parte, de cele mai multe ori, de critici ori rautati. Ei bine, asa s-a intamplat ieri, cand din cauza unui articol aparut in Adevarul, pe nume "Topul celor mai citite bloguri din România" , am fost "recompensata" cu niste injuraturi, atat in comentarii cat si pe Twitter. Da, chestii de genul "Ce faci pisi? Am vazut ca esti blogherita de top in Adevarul. Te f............!" Ce poti sa raspunzi sau sa faci fata de astfel de magarii? Invidia, calomnia, uratenia oamenilor apar intotdeuna atunci cand te inalti macar cu o pana de inger deasupra lor. Cel putin in blogosfera romaneasca sau in Romania...


Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Derbedeii blogosferei | O intamplare pe fain Polimedia 

Cuvintele bloggerilor le dezvaluie personalitatea

Google, da-mi 6 numere norocoase ! | Rugaciune la zeul Google

Blogosfera romaneasca si injuraturile Blogosfera romaneasca si injuraturile Reviewed by Diana Popescu on octombrie 07, 2012 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Toti incearca sa-si faca un nume :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Diana, mie imi face placere sa intru si sa te citesc. De ce? Pentru ca pui suflet in ceea ce scrii iar bunul simt se vede chiar din titlurile articolelor.
    Calomniatorii sunt persoane slabe, care incearca sa iasa in evidenta lovindu i pe ceilalti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa sunt romanii. Cand nu pot atinge ceva incep sa improaste cu noroi. Nu te cunosc dar ti-am citit anumite postari de pe blog. Mult noroc in continuare Diana. Din punctul meu de vedere tu ai reusit ce nu au reusit unii care pretind ca au un nume.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.