Bancuri cu bancheri si banci

Bancurile despre bancheri trebuie sa fie luate cat de poate de mult in serios! Uite, numai chestia asta cu "Frauda de zeci de milioane de euro: Bancheri saltati de politie, doi retinuti", te poate pune nu numai pe ganduri, ci si pe vanturi (ca sa ma exprim cumva elegant). Eu, ori de cate ori trec pe langa o banca, imi scuip in san si imi fac trei cruci mari! Mirosul de pucioasa draceasca iti stramba nasul imediat ce te apropii de a astfel de "institutie". Tocmai de aceea, potrivit unei teorii de-ale mele, oamenii care se imprumuta la o banca sunt fie raciti cobza, fie sunt lipsiti din nascare de simtul mirosului. Pentru a va convinge ca am dreptate, va redau mai jos cateva din cele mai serioase si mai bune bancuri despre banci si bancheri...

Bancherii sunt niste tipi care te ajuta sa iti rezolvi niste probleme pe care nu le-ai fi avut in lipsa lor.

Un tanar bancher s-a decis ca a venit vremea sa isi comande un nou costum la croitor. In timp ce facea ultima proba, a incercat sa-si puna mainile in buzunarele hainei dar, spre supriza lui, nu a reusit sa gaseasca asa ceva. Iritat, a intrebat de ce au fost uitate aceste importante accesorii. Plin de tact, croitorul l-a intrebat :"Sunteti bancher, nu-i asa?" Tanarul i-a raspuns :"Corect, lucrez la o banca". "Ei bine, domnule, ati auzit vreodata de vreun bancher care sa isi bage mainile in propriile buzunare?"

Un tip intra intr-o banca si, dupa ce obtine o audienta la directorul acesteia, intreaba: "Cum as putea incepe o mica afacere cu ajutorul bancii?" Fara a sta mult pe ganduri, directorul ii raspunde :"Banca iti sta la dispozitie! Te pot ajuta sa incepi o afacere mare si, peste sase luni, vei avea ce iti doresti".

"Bancherul este un tip care iti imprumuta umbrela lui intr-o zi cu soare, si ti-o cere inapoi imediat ce incepe sa ploua".
Mark Twain

Daca datorezi unei banci 10 milioane, ai o problema. Daca datoria ta este de 10 miliarde, aceasta este problema bancii.

Potrivit statisticilor spitalelor, inimile bancherile sunt extrem de cautate de cei ce au nevoie de un transplant, pentru ca nu sunt aproape de loc folosite.

La o petrecere, un tanar este prezentat unei fete atragatoare. Imediat, el incepe sa ii faca curte si sa ii laude peste masura calitatile. Fetei ii placea de acel tip, dar era cumva descumpanita de ardoarea si insistenta cu care era asaltata de el. Uluita din cauza faptului ca, numai dupa 30 de minute, el a cerut-o in casatorie, l-a intrebat: "Uite ce-i! Ne stim de numai de o jumatate de ora. Cum poti fi sigur ca eu sunt partenera ta de viata potrivita? Nu stim mai nimic unul despre celalalt". "Te inseli!", i-a replicat amorezul. "In ultimii cinci ani am lucrat la banca unde are deschis un cont tatal tau!"

Stii care e problema cu bancurile despre bancheri? Bancherii considera ca nu au nici un haz, iar oamenii obisnuiti sunt de parere ca nu sunt deloc niste bancuri!


Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Glume si bancuri de Halloween

Banii.Citate, aforisme, maxime

Bancuri si barfe despre francezi
Bancuri cu bancheri si banci Bancuri cu bancheri si banci Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 01, 2012 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.