joi, 8 noiembrie 2012

Cea mai buna tocanita cu ciuperci

Nu sunt  o bucatareasa experimentata,dar tocanita cu ciuperci pe care am facut-o astazi i-a lasat pe prietenii  mei foarte satisfacuti.

Ce am pus in ea?
1+1/2 kilograme de ciuperci champignon ,luate de la supermarket,
1 ceapa maare,
2-3 linguri de ulei Bunica,
3 catei de usturoi,
1 cutie si jumatate de rosii taiate cuburi de la Olympia cu care ma descurc foarte bine cand bucataresc,
sare,piper
1 cub de maggi cu pui
si ingredientul meu secret-busuiocul.

Cum am facut?
Am spalat bine ,bine ciupercile si le-am taiat felii subtirele.Apoi am taiat ceapa fin si am amestecat-o cu usturoiul feliat fin si el.
Le-am tinut pe foc  potrivit vreo 2-3 minute,intr-o cratita cu ulei, am adaugat mai apoi ciupercutele cu o cana cu apa in care am presarat magii .
Am pus piper sare si rosiile taiate cubulete si le-am lasat sa fiarba vreo 15 minute.
La sfarsit am pus o lingurita de busuioc.

Si cu mamaliguta pripita...

Tocanita cu ciuperci mi-a luat cam jumatate de ora  s-o pregatesc,dar nu regret!


Copyright © godessdiana88. 2012

Niciun comentariu: