Horoscop Pesti decembrie 2012

Horoscopul Pestilor din decembrie 2012 recomanda o mare prudenta in viata de toate zilele, atat fata de tine insuti cat si fata de oamenii din preajma ta. Viata profesionala si financiara pare a deveni un reper statornic al preocuparilor tale.

Cuadratul dintre Mercur si Neptun din 11 decembrie este de natura a te invalui intr-o pacla de iluzii si inselatorii. Ai grija la minciunile celor din jurul tau! Incearca sa descoperi o cale de mijloc intre visuri si realitate. Daca ajungi sa crezi indeajuns de mult in idealurile tale, acestea sunt pe cale a se implini.

Luna noua, rasarita pe 13 decembrie, in cerurile Sagetatorului poate inlesni iesirea la lumina a celor mai bine pastrate secrete ale vietii tale intime. Este de asteptat sa te lovesti de mari dificultati in incercarea de a ascunde unele lucruri despre tine!

Din 16 decembrie, prezenta planetei Venus in Sagetator si a zecea casa a Pestilor tinde a-ti satisface dorinta de a te bucura de un sporit prestigiu in lume, printre prieteni si cunostiinte. Esti inclinat sa fii extrem de ambitios in stradania de a ajunge la o inalta pozitie sociala si a acumula cat mai multe avantaje materiale.

Cuadratul dintre Venus si Neptun din aceeasi data de 16 decembrie diminueaza influenta anterioara, rapindu-ti obiectivitatea in abordarea vietii de zi cu zi. Imginatia efervescenta iti pune la treaba creativitatea, si pari a tanji dupa o frumusete imateriala, desprinsa de cenusiului traiului cotidian. Artistul din tine este pe punctul de a iesi la iveala si a-i impresiona pe cei din imediata ta apropiere.

Prietenii si activitatile de grup reprezinta importante repere ale existentei tale odata cu 21 decembrie, ziua de debut a tranzitului Soarelui in Capricorn si a unsprezecea casa a Pestilor. Amicii par a nu te deceptiona in acest ciclu solar, atat ca sprijin, cat si ca abilitate de a-ti insenina zilele. Toate bune si frumoase, insa trebuie sa iti supraveghezi tendinta de a-i domina pe ceilalti sau a-i neglija, urmarindu-ti, in mod egoist, numai propriile-ti interese.

Marte, planeta razboinica, este in stare sa te aduca in pragul unei revolte fata de ceea ce ti se pare a fi nedrept in plan social sau personal. In acest fel, se poate manifesta, din 26 decembrie, calatoria lui Marte in teritoriile Varsatorului. Gandeste-te de doua ori inainte de a trece la actiune si retrage-te din tumultoasa lume pentru a-ti regrupa fortele si a-ti pune la punct strategia unor viitoare batalii. Daca unii nativi din Pesti pot alege sa se alature unui grup exclusivist sau unei societati secrete, altii par a se angaja in activitati dedicate unor persoane mai putin privilegiate in viata.

Luna plina ivita pe 28 decembrie in Rac iti sugereaza sa te daruiesti fara nici o rezerva distractiei si placerilor. Fii pregatit, totusi, ca nevoile unor oameni apropiati sa iti zadarniceasca planurile. Inainte de a-ti gasi timp pentru tine insuti, achita-te de toate obligatiile pe care le ai fata de altii. Intensa energie ce te strabate poate fi canalizata cu folos catre proiecte si activitati creative.

Din 31 decembrie, Mercur in Capricorn si a XI-a casa a Pestilor iti ascute mintea si iti ofera abilitatea de a-i uimi pe ceilalti prin idei inventive, pline de originalitate. Impartasirea gandurilor cu ceilalti devine o intaietate, cu atat mai mult cu cat acestia iti apreciaza cuvintele inspirate. De asemeni, capacitatea de a intelege intuitiv adevaratele intentii ale altor oameni iti aduce nepretuite avantaje. Fericirea viitoare si telurile pe termen lung devin preocupari aproape obsedante.


Horoscopul dragostei Pestilor in decembrie 2012


Tranzitul lui Venus in cea de-a X-a casa a Pestilor aduce, din 16 decembrie, oportunitatea infiriparii unei noi povesti de dragoste sau chiar a oficializarii unei relatii de cuplu cu o persoana asociata cu viata ta profesionala.

O parte dintre nativii din Pesti par a fi covarsiti de un alt aspect astral din ziua de 16 decembrie. Cuadratul lui Venus cu Neptun le pune pe jar visurile, dorintele si fanteziile despre dragoste, asa ca nu ar fi de mirare ca toate acestea sa se focalizeze dintr-o data asupra unei persoane intalnite acum. Cu atat mai mult, pot cade prada mai tarziu unor crunte dezamagiri, atunci cand vor descoperi ca respectivul partener de cuplu nu se ridica la inaltimea asteptarilor lor.

Din 26 decembrie, tranzitul lui Marte in cea de-a douasprezecea casa a Pestilor inlesneste inchegarea unei legaturi amoroase secrete. Straduieste-te sa eviti o aventura cu o persoana casatorita sau aflata intr-o relatie de cuplu cu altcineva.

Pe 28 decembrie, Luna plina din a cincea ta casa iti accentueaza emotiile si sentimentele. In aceste conditii, persoana iubita pare a deveni centrul universului. Stapaneste-ti predispozitia de a fi prea protector ori posesiv!


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in decembrie 2012


Tranzitul lui Mercur in Sagetator si a X-a ta casa vesteste, odata cu 11 decembrie, un interval de timp oportun unor schimbari de rascruce ale vietii tale profesionale. Apreciaza-ti limitarile si ordinea din munca, descopera noi modalitati de a-ti afirma responsabilitatea si nu te feri sa initiezi discutii despre felul cum ai putea avansa in cariera. Poti realiza ceva cu adevarat important daca iti mentii bunele relatii cu oameni aflati in posturi de conducere. Fii atent la tot ce se petrece in jurul tau. Cu cat ai la indemana si folosesti cat mai multe informatii, cu atat mai mult ai sansa de a avea deloc neglijabile avantaje financiare.

Dupa o perioada de violente suisuri si coborasuri, situatia ta financiara tinde a reveni la un relativ echilibru din 13 decembrie, gratie reintoarcerii lui Uranus in Berbec si a doua casa a Pestilor. Redescoperirea unor talente si gasirea unor noi cai de valorificare a inzestrarilor tale sunt orientari specifice acestei conjuncturi astrale. Comunicarea si largirea contactelor sociale iti favorizeaza insemnate castiguri materiale. Norocul iti poate surade pe nesteptate, cu precadere daca renunti la vechi si conformiste idei despre a face bani.

Pe 13 decembrie, Luna noua din a zecea ta casa pune accentul pe telurile din cariera. Se anunta un ciclu selenar incarcat de responsabilitati publice si profesionale. Din cauza marii tale receptivitati fata de oameni, ai sansa de a te bucura de succes in orice fel de activitate asociata cu relatiile cu publicul. Aproape sigur, vei ajunge sub luminile reflectoarelor, asa ca fii gata sa dai tot ce ai mai bun in tine.


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in
Horoscopul Dianei : decembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

2013 – Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Pesti 2013

Horoscop Pesti noiembrie 2012
Horoscop Pesti decembrie 2012 Horoscop Pesti decembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 28, 2012 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.