Horoscop Scorpion decembrie 2012

Horoscopul Scorpionului din decembrie 2012 prefigureaza o sporita preocupare pentru zona materiala a existentei, mari oportunitati in plan financiar si o benefica redescoperire a unor abilitati personale.

Imboldul de a iti schimba drastic dieta si stilul de viata, in general, tinde a se ivi din 13 decembrie, sub impactul reintoarcerii lui Uranus in aspect direct in Berbec. De fapt, adeseori, acest aspect astral favorizeaza o transformare de ansamblu, o nevoie de vindecare nu numai trupeasca, ci si spirituala, prin revizuirea credintelor personale si chiar o directionare catre religie.

Pe 13 decembrie, Luna noua din Sagetator iti sugereaza sa iti investighezi resursele personale si sa te reconectezi cu intelepciunea ta interioara. Simplifica-ti viata, aducand mai multa ordine in ea, astfel incat sa poti avea mai mult timp pentru a te cufunda in zonele profunde ale personalitatii tale. Schimbari de amploare din urmatorul an isi pot avea radacinile in decursul acestui nou ciclu selenar.

Ambitia de a obtine confirmarea unor straduinte intelectuale si de a avea realizari prin intermediul puterii mintii tale este stimulata odata cu 21 decembrie, de tranzitul Soarelui in Capricorn si a treia casa a Scorpionului. Pari a fi strabatut de nevoia de a explora noi lucruri si noi dimensiuni ale existentei, incercand sa scoti la iveala proaspete posibilitati de a-ti materializa telurile statornice. In aceasta etapa a vietii tale, este important sa iti exprimi cat mai mult personalitatea si sa iti comunici cu claritate ideile. Ai grija la predispozitia de a-i trata pe altii de sus, mai ales din punct de vedere intelectual sau al bagajelor de cunostiinte. Este posibil sa pleci intr-o calatorie la care visezi de mult timp.

Din 26 decembrie, Marte aflat in Varsator iti sugereaza ca a venit timpul sa fii mult mai increzator in tine insuti. Daca ai nevoie de un impuls in cariera, fa tot ce poti ca acesta sa vina din partea ta. Infurie-te pe tine insuti, apeleaza la orice pentru a te activiza si energiza. Cu ajutorul perseverentei, sentimentele tale pot reprezenta un avantaj de nadejde in tot  ce intreprinzi. Nu te lasa ghidat numai de gandire, ci si de instincte. Daca iti faci ordine in casa in aceasta perioada, acest lucru echivaleaza cu o ordonare a prioritatilor tale personale.

Sextilul dintre Saturn si Pluton din 27 decembrie iti intareste fiinta, pregatindu-te sa infrunti cu succes orice fel de dificultati. Ai capacitatea de a munci din greu si a te dedica unor activitati extrem de laborioase, atat in viata profesionala, cat si in cea personala, avand oportunitatea de a ajunge la mari realizari in ambele domenii.

O benefica redeschidere spre spiritualitate si o profunda intuitie si clarviziune sunt darurile aduse pe 28 decembrie, de Luna plina din Rac si a noua casa a Scorpionului. Fii, totusi, atent, la ceea ce spui ori scrii, intrucat exista posibilitatea sa fii inteles gresit. Daca te focalizezi si iti pastrezi perseverenta, in urmatoara luna vei putea aduna o multime de informatii utile in cariera si  afaceri. Aceasta Luna plina iti rapeste apetitul pentru rutina zilnica, asa ca ar fi de recomandat sa explorezi ceva nou, un lucru care te-a intrigat si te-a interesat dintotdeuna, dar pentru care nu ti-ai facut timp pana acum.

O curiozitate plina de neastampar, mestesugul de  a manui vorbele si capacitatea de a te concentra asupra mai multor lucruri deodata ti se alatura odata cu 31 decembrie, sub influenta tranzitului lui Mercur in Capricorn si a treia casa a Scorpionului. Te asteapta mai multe zile de activitate febrila, in care vei putea avea de a face cu o avalansa de telefoane, intalniri, comisioane, vizite, discutii si responsabilitati. Culmea, poti ajunge chiar sa iti creezi singur probleme, ocupandu-te de detalii nesemnificative ale existentei. Mintea ta para a fi distrasa de atatea lucruri care te preocupa, asa ca nu treci prin perioada cea mai potrivita pentru a te ocupa de un singur si absorbitor proiect. Ofera-ti cat mai multe momente de relaxare, intrucat acest tranzit te poate aduce pe nesimtite in preajma stresului sau a unei oboseli cronice.


Horoscopul dragostei Scorpionului in decembrie 2012


Odata cu 16 decembrie, gratie vizitei lui Venus in a doua casa a Scorpionului, poti intensifica conexiunea din dragoste oferindu-i persoanei iubite niste dovezi palpabile, materiale, ale afectiunii tale. Poate ca iti poti permite sa cheltuiesti niste bani pentru o seara romantica in doi... Oricum, gandeste-te la cadourile pe care i le va aduce Mos Craciun partenerului. Gandeste-te la niste daruri nu neaparat practice, cat  la unele care ii pot face cu adevarat placere.

Patrunderea lui Marte in a patra ta casa, netezeste, din 26 decembrie, calea spre instaurarea unei atmosfere de siguranta si reala comuniune in dragoste. Iubirea reciproca nu are cum sa mai fie pusa la indoiala, iar intimitatea impartasita intre cei doi parteneri prilejuieste delicioase satisfactii.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in decembrie 2012


Din 11 decembrie, tranzitul lui Mercur in Sagetator si a doua casa a Scorpionului vesteste o vreme norocoasa unor rapide schimbari in plan financiar. Revizuieste-ti felul cum apreciezi banii si posesiunile, incerca sa descoperi noi avantaje aduse de bani si pune-ti la punct o planificare stricta a balantei personale de venituri si cheltuieli. Poti realiza ceva cu adevarat important sub aspect financiar daca reusesti sa nu scapi printre degete oportunitati ce apar in aceasta perioada adeseori pe neasteptate. Poti avea impresia in aceasta perioada ca banii nu sunt decat un instrument, iar adunarea lor nimic altceva decat o joaca de copii.

O nazuinta arzatoare de a avea de a face cu mai multe provocari in viata profesionala poate da nastere unor transformari bruste odata cu 13 decembrie, ziua revenirii lui Uranus in tranzit direct in a sasea ta casa. Poti fi ispitit de un nou job, chiar intr-un domeniu in care nu ai mai lucrat pana acum.

Luna noua rasarita pe 13 decembrie in a doua casa a Scorpionului este asociata, de obicei, cu finantele si posesiunile, dar poate avea o semnificatie si mai cuprinzatoare. Ea poate fi legata si de ceea ce speri sa acumulezi, precum si de valoarea ori siguranta furnizate de bani si noi proprietati. Asigura-te ca nu te concentrezi exclusiv pe bani de dragul banilor, lasand deoparte niste aspecte ale existentei ce nu pot fi cumparate cu nici un fel de valuta.

Placerile si lucrurile frumoase ce pot fi achizionate prin mijlocirea banilor te atrag aproape irezistibil din 16 decembrie, ca efect al calatoriei lui Venus in Sagetator. Fa un efort sa privesti viata dintr-o perspectiva cat mai practica, si se vor ivi noi surse de bani, niste negocieri incununate de succes si niste investitii inspirate. Evita sa te avanti in cheltuieli nesocotite si incearca sa apreciezi cat mai corect valoarea intrinseca a lucrurilor pe care le cumperi.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : decembrie 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Scorpion 2013

Horoscop Scorpion noiembrie 2012
Horoscop Scorpion decembrie 2012 Horoscop Scorpion decembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 30, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.