Horoscop Taur decembrie 2012

Horoscopul Taurului din decembrie 2012 pune accentul pe definirea clara a crezului personal si o cat mai extinsa viziune asupra existentei, pe clarviziunea descifrarii universului interior si a lumii din afara.

Filozofia ori credinta de viata poate deveni subiectul unor aprige controverse cu oamenii apropiati incepand cu 11 decembrie, sub impactul tranzitului lui Mercur in Sagetator. Ai, totodata, posibilitatea de a scoate la lumina unele secrete ce iti stanjeneau libertatea de miscare. Intelegerea intuitiva a psihologiei celor din jur te poate ajuta sa razbati in niste zone ale existentei ce pareau a-ti fi interzise pana acum.

Odata cu 13 decembrie, revenirea lui Uranus in aspect direct in Berbec si a douasprezecea casa a Taurului te sprijina in lamurirea unor mesaje obscure ale subconstientului, ce ti-au dat de furca in decursul tranzitului retrograd al acestei planete. Intuitia si ingeniozitatea mintii iti pun in fata noi perspective si cai de explorare a unor resurse neglijate sau neindeajuns de exploatate ale fiintei tale. Neasteptate revelatii par a-ti marturisi adevaratul sens al unor confuze experiente din trecut.

Luna noua, ivita pe 13 decembrie in cerurile Sagetatorului si a opta ta casa intensifica orientarile anterioare, vestind un moment prielnic examinarii unor impulsuri interioare, unor realitati pe care incerci, de obicei, sa le eviti sau sa le treci cu vederea. Poate ca nu vrei sa te confrunti cu eventuala moarte a cuiva apropiat, cu proiecte care ti se impun sau cu probleme tulburatoare din relatia cu oamenii indragiti.

Din 21 decembrie, Soarele prezent in Capricorn si a noua casa a Taurului iti sugereaza sa te desprinzi de grijile si preocuparile zilnice  pentru a capata o necesara si ampla perspectiva asupra vietii tale. Este vremea sa iti largesti orizonturile prin contactul cu noi locuri, oameni si conjuncturi ale existentei, printr-o calatorie inedita sau prin studiul dedicat unei teme care de pasioneaza de mult timp. Convingerile iti devin ferme si ar fi bine sa eviti a ti le impune cu orice pret celorlalti.

Pe 28 decembrie, Luna plina din Rac iti pune la dispozitie o energie debordanta si da frau liber simtamintelor tale cele mai adanci, rapindu-ti obiectivitatea in felul cum comunici cu cei din preajma ta. Straduieste-te sa nu cazi prada unor automatisme in modul cum abordezi viata. Se poate intampla ca rasturnari surprinzatoare de situatie sa iti puna la incercare adaptabilitatea si instinctul de conservare.

O perioada oportuna planificarii unei calatorii sau chiar plecarii intr-un sejur se intrevede din 31 decembrie, ca urmare a tranzitului planetei Mercur in Capricorn si a noua casa a Taurului. Nu este niciodata prea tarziu pentru o vacanta de Anul Nou. Daca nu ai posibilitatea de a pleca de acasa, te poti implica in studii sau dialoguri serioase, chiar hotaratoare pentru viitorul tau (astfel de lucruri sunt benefice la debutul unui Nou An). Intr-un fel sau altul, ai nevoie sa intri in contact cu ceva nou, capabil a-ti scoate la iveala noi dimensiuni ale existentei.


Horoscopul dragostei Taurului in decembrie 2012


Din 11 decembrie, calatoria planetei Mercur in a opta ta casa pare a provoca framantari sau chiar discutii legate de intimitatea in dragoste. De fapt, relaxarea ce insoteste eliberarea senzualitatii dintr-o relatie de cuplu poate netezi drumul catre o comunicare sincera si deschisa cu partenerul tau. Uneori, in aceasta conjunctura astrala, un infierbantat schimb de idei cu o persoana de sex opus poate da nastere unei neasteptate atractii reciproce.

O conexiune profunda si intima in iubire poate sa iti vindece vechi rani ale sufletului si sa iti inlature din ganduri exasperantul stres al trairii cotidiene. Odata cu 16 decembrie, ca efect al tranzitului lui Venus in Sagetator si a opta casa a Taurului, ai la indemana o perioda oportuna rezolvarii unor probleme materiale ori afective din legatura de cuplu. Senzualitatea crescanda din viata amoroasa nu face decat sa scoata in evidenta dorinta fierbinte a ambilor parteneri de a ajunge la un nivel superior al impartasirii si sinceritatii in dragoste.

Dorinta nestavilita de a-ti marturisi sentimentele fata de fiinta iubita este pe cale sa te stapaneasca gratie Lunii pline aparute pe 28 decembrie in a treia ta casa. Nici unii nativi singuri nu mai au cum sa isi inabuse in tacere dragostea sau atractia fata de cineva din apropierea lor. La urma urmei, trebuie sa se edifice, odata pentru totdeuna, daca au vreo sansa sa inceapa o noua poveste de iubire!


Horoscopul carierei si banilor Taurului in decembrie 2012


Dialoguri clarificatoare si negocieri asociate cu sume de bani sau proprietati impartasite cu altcineva sunt pe cale sa se iveasca odata cu 11 decembrie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in cea de-a opta casa a Taurului. Poate fi vorba despre o mostenire ori o firma la care esti asociat.

Situatia financiara si cea din afaceri trec printr-un interval norocos sub vibratiile planetei Venus, aflate in a opta ta casa din 16 decembrie. Este de asteptat sa primesti un sprijin banesc important. Sunt favorizate aspecte asociate cu bunuri sau bani detinuti in comun cu un partener. Ai oportunitatea de a-ti plati o veche datorie si a scapa astfel de reprosuri si un amar sentiment de vinovatie.

Incepand cu 26 decembrie, vizita lui Marte in Varsator si a zecea  casa a Taurului iti pune pe jar ambitia profesionala si nevoia de a-ti fi recunoscute meritele si eforturile de la serviciu. Exacerbatul spirit de competitivitate si predispozitia de a nu te supune unor reguli nescrise pot genera dispute dure cu colegii si sefii. Incearca sa iti domolesti pornirea de a actiona impulsiv, in graba, si de a te impune cu orice pret!


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in
Horoscopul Dianei : decembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro . 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Horoscop Taur 2013

Horoscop Taur noiembrie 2012

Horoscop Taur decembrie 2012 Horoscop Taur decembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 21, 2012 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Tu faci horoscopul? Sau il iei de undeva? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Desigur ca eu il fac. Da cautare pe internet pentru orice cuvinte folosite in horoscopul meu si te vei convinge ca este 100% originaL

    RăspundețiȘtergere
  3. cum se manifesta zodia taur ce benificii are ea in luna asta a cadourilor? si ce semnifica ea ?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.