Horoscop Varsator 2013

Horoscopul Varsatorului din 2013 prefigureaza o perioada fertila reconsiderarii si exploatarii resurselor interioare, capabile a-ti invigora actualele aspiratii personale, profesionale si sociale, sau de a te purta catre surprinzatoare si incitante carari ale destinului.

Dupa o perioada de indoiala si investigare a surselor creativitatii tale, din 29 ianuarie 2013, revenirea lui Jupiter in aspect direct in Gemeni si a cincea casa a Varsatorului te gaseste pregatit sa iti reversi talentele si inzestrarile spre lumea din afara, in special in proiecte ori activitati dragi inimii tale. Proaspete si promitatoate idei isi gasesc exprimarea in hobbyuri si domenii care te pasioneaza si te incita.
Daca viata amoroasa ti-a dat batai de cap, acum numai ai de ce sa te framanti in ceea ce priveste sinceritatea fiintei iubite sau capacitatea ta de a o face fericita. Norocul in dragoste este atat de partea nativilor aflati deja intr-o relatie de cuplu, cat si a celor singuri, cei din urma avand prilejul de a cuceri o persoana mult dorita sau chiar de a fi ei insisi cuceriti de aceasta.

Incepand cu 18 februarie 2013, Saturn paseste in tranzit retrograd in Scorpion si a zecea ta casa. In timpul acestei influente astrale, vei gasi, probabil, ca nu este intelept sa aduci schimbari bruste existentei tale sau sa te grabesti ca mireasa la altar in tot ceea ce este esential pentru tine. Adopta o maniera cat mai practica de a aborda viata si accepta limitarile impuse din afara, straduindu-te sa iti conturezi cat mai clar drumul spre obiectivele tale pe termen lung. Saturn retrograd te poate provoca sa iti impui singur niste sarcini deloc usoare, ori iti poate ingradi actiunile, facandu-te sa te simti blocat sau cuprins de un aparent incurabil pesimism!

Pluton devine si el retrograd, din 12 aprilie 2013, in Capricorn si a douasprezecea casa a Varsatorului, determinandu-te sa iti cercetezi cele mai adanci straturi ale sinelui. Este timpul sa aduci transformari de esenta in zona subconstientului, un lucru ce iti sta in putinta atat vreme cat iti accepti si recunosti impulsurile din acea zona a fiintei. Meditatia si examinarea universului interior sunt orientarile principale favorizate de acest aspect astral.

Neptun isi paraseste tranzitul direct pe 7 iunie 2013, in decursul calatoriei sale pe taramul Pestilor si ale celei de-a doua tale case. Neptun este o planeta mereu gata de a distruge atitudinile rigide, conventionale, si artificialele bariere ale sinelui, avand potentialul de a "face curatenie"  in tot ceea ce se refera la finante, resurse interioare si exterioare sau nevoi personale. Poti, in acest context, sa iti schimbi sistemul de valori si felul cum apreciezi posesiunile materiale. Este posibil sa ajungi sa pretuiesti, intr-o sporita masura, spiritualitatea raspandita in tot ceea ce te inconjoara. La urma urmei, banii nu iti inlesnesc mereu obtinerea adevaratelor lucruri la care aspiri!

Evolutia personala este invigorata, in tot ceea ce tine de munca si sanatate, odata cu 26 iunie 2013, ziua de debut a tranzitului planetei Jupiter in Rac si a sasea casa a Varsatorului. Desi poti sa nu intelegi intotdeuna impactul lui Jupiter la nivel constient, pari a fi traversat, in acest interval de timp, de un simtamant pozitiv inconfundabil. In pofida faptului ca este numita "planeta norocului", Jupiter nu iti daruiesti ceea ce iti doresti pe tava, fara a face nici un fel efort. Norocul ti-l aduci in cale cu mana ta, fiind mereu pregatit sa profiti de oportunitatile care ti se pun la indemana, indiferent cum si cand isi fac acestea aparitia. Totodata, Jupiter are putinta de a-ti inalta spiritualitatea fiintei, aducandu-ti pe o treapta superioara cunoasterea si experientele de viata.

Prudenta si perseverenta de care ai dat dovada in decursul tranzitului retrograd al lui Saturn iti pot fi rasplatite incepand cu 8 iulie 2013, atunci cand aceasta planeta se intoarce in aspect direct in Scorpion si a zecea ta casa (casa carierei, imaginii publice, a stapanirii si scopurilor fundamentale ale existentei). Amanarile, intarzierile si barierele puse in drum tind sa dispara sau sa se extinda, in functie de felul cum ai stiut sa le faci fata pana acum. Daca ti-ai planificat asa cum trebuie parcursul profesional, ai in fata perspective pozitive, iar Saturn te va sprijini sa le exploatezi cat poti de mult. Poate fi vorba despre o avansare, o marire de salariu sau un transfer avantajos. Oricum, nu este cazul sa te apleci pe-o ureche. Pe de alta parte, nu este bine sa te concentrezi exclusiv pe cariera. Fara atentia familiei, prietenilor si persoanei iubite, fara afectiunea impartasita cu ei, viata ta nu are cum sa fie completa.

Pe 17 iulie 2013, Uranus ajuns in turnura retrograda in Berbec si a treia casa a Varsatorului iti stimuleaza gandirea intr-un mod aparte, sugerandu-ti o serie de idei efervescente, neconventionale si greu de pus in practica. Esti deschis catre tot ce este neobisnuit sau original. Ai, astfel, prilejul de a-i uimi ori a-i intriga pe ceilalti, prin pitorescul si excentricitatea opiniilor tale. Tocmai de aceea, comunicarea clara, lipsita de echivocuri, trebuie sa devina o prioritate pentru tine. Poti pleca intr-o calatorie, pe parcursul careia este de asteptat sa intalnesti neasteptate conjuncturi, persoane si oportunitati iesite cu totul din comun.

Oportunitati in studii, sansa de a gasi un nou si avantajos job si de a trece cu brio niste testari ori examene se iveste odata cu 7 noiembrie 2013, ca urmare a tranzitului retrograd al lui Jupiter in Rac si a sasea ta casa. Nativii singuri au prilejul de a se angaja intr-o noua si promitatoare relatie de dragoste. Chiar daca Jupiter reprezinta un ajutor de nadejde in implinirea unor arzatoare sperante, iesirea lui din aspect direct poate avea drept consecinte o paguboasa lipsa de concentrare, mai ales in ceea ce priveste responsabilitatile profesionale, si posibilitatea de a-ti pierde echilibrul financiar din cauza unor investitii sau cheltuieli neinspirate.

Cu toate ca tranzitul retrograd al planetei Neptun te-a constientizat si te-a intarit din punct de vedere financiar, revenirea ei in aspect direct, pe 13 noiembrie 2013, in Pesti si a doua ta casa, nu inseamna ca te vei bucura pe mai departe de o stabilitate materiala de nezdruncinat. Continua sa iti supraveghezi cu vigilenta balanta de venituri si cheltuieli. Daca nu faci benevol lucrul acesta, Neptun va gasi mijloace sa iti forteze mana!

Parcursul direct reluat de Uranus in Berbec si a treia casa a Varsatorului lasa sa se intrezareasca, odata cu 17 decembrie, transformari majore in existenta ta cotidiana. Este cazul sa rupi ritmurile rutinei si sa investighezi noi modalitati de a-ti redescoperi personalitatea, in preajma unor oameni mult diferiti de cei cu care te-ai obisnuit. Talente si resurse interioare neglijate pana acum se dovedesc a-ti facilita drumul spre noi si nebanuite trasee ale existentei. Lasa-ti deoparte temerile si elibereaza-ti spontaneitatea. Deschide-te catre un proaspat si neconventional fel de a gandi despre lume si despre tine insuti.


Nota. Previziunile din acest horoscop s-au realizat pe baza evenimentelor astrale majore din urmatorul an. Pentru aspecte detaliate puteti consulta, pe acest blog, horoscoapele lunare ale Varsatorului pentru anul 2013.

In curand, pe blogul Dianei: Horoscopul dragostei Varsatorului in 2013
 
Copyright © diane.ro . 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Previziuni astrologice 2013 | Horoscop 2013

Barbatul Varsator - Dragoste si cucerire

Horoscop Capricorn 2013
Horoscop Varsator 2013 Horoscop Varsator 2013 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 17, 2012 Rating: 5

10 comentarii:

  1. Se pare ca vor fi anumite probleme, remediabile sper :)

    RăspundețiȘtergere
  2. NU POT SA STIU CINE FACE DIFERENTA DINTRE NAIVITATE SI PROSTIE CRONICA, NU MA RECUNOSC UMBLAND PE ACESTE SAITURI DE HOROSCOP, NU STIU CE MA MANA AICI? DACA STIE CINEVA SA MAMOLESTEZE FARA PREVENTIE

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt varsatoare nascuta in 4.02.1974.tare rau mi a mers anul acesta pe toate planurile.oare cum v a fi in partea a 2 a anului d soara diana.va rog, as face o astrograma personalizata daca trebuie.v a multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca diana este un f.bun psiholog inainte de a fi astrolog.mi se pare o fiinta f.informata,spirituala,o buna cunoscatoare a psihologiei umane.asa experta in domeniu mi se mai pare urania,desi mor cand vad sapt.dupa sapt.la varsator doar probleme.dar stiu ca e adevarul si e ok.decat minciuni frumoase mai bine adev.crud dar real.diana,iti doresc sanatate multa,iubire,armonie si iiubire fata de noi cei care te presam toata ziua cu cerinte de tot felul.

    RăspundețiȘtergere
  5. eu sunt o varsatoare cu nr.destinului 7,asa cum este nr.anului 2014.o fi oare de bine asta sau dimpotriva ma asteapta si mai multe,incercari,probleme?va rog,cine stie sa ma ajute cu un raspuns!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. chiar e frumoasa,diana in poza asta,ai mai slabit sau te ai maturizat,dar esti superba!

    RăspundețiȘtergere
  7. vine horoscopul pe feb.?asteptam,diana cu nerabdare!pupici.

    RăspundețiȘtergere
  8. HeLLO!pt.varsator astept pe feb.horosc.ca luna asta e cam,,moarta,,si diana a scris PERFECT,in drag.intristare,parasire,innsingurare,etc.fix asa e la mine!o perioada total amortita si anesteziata,parca!in drag.nici nu fac nimic,am inteles pana prin 6mart.ca nimic nu iese!am asteptat,o reimpacare cu iubitul,se parea ca asta urmeaza de la sarbatori si.....pauza....nu iese,nimic!

    RăspundețiȘtergere
  9. la multi ani ,,!pt.toti varsatorii care si serbeaza azi ziua de nastere cu mine in frunte!fac 40ani,sunt varsatoare si mi doresc sa fiu sanatoasa si implinita sufleteste printr o iubire sincera!lsa ne ajute D ZEU!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.