Cadouri pentru barbatul Berbec

Cadourile pentru barbatul Berbec trebuie sa fie pe masura cuiva caruia ii plac aventurile si se simte mereu ispitit sa dea o cutremuratoare dovada a curajului sau.

Da, barbatii din zodia Berbecului au o impresie excelenta despre ei insisi, sau, cel putin asa vor sa ii convinga pe cei din jurul lor. Tocmai de aceea, daca reusesti sa ii oferi un cadou de Craciun, ziua de nastere sau cea onomastica, ceva care sa fie cat se poate iesit din comun, adaptat personalitatii ori stilului sau de viata, ai sansa de a-l vedea la fel de satisfacut, ca si cum si-ar fi ales el insusi acel dar!

Chiar daca nu bate cu incapatanare in toba mare si nu isi trezeste astfel, la miezul noptii, vecinii, el nazuieste sa aiba macar o uriasa toba purtand numele sau.
Cu toate ca aspiratiile sale nu au devenit inca realitate, nu ar fi deranjat deloc sa ii fie inscris numele pe o alee exclusiva dedicata celebritatilor.

In lipsa de altceva, se poate multumi si cu o halba personalizata purtandu-i numele, insotita, desigur, de un bax din berea lui favorita.
Sau, si mai bine, un portofel ori un lantisor avand gravat, cu litere cat mai mari si la vedere, adoratul sau prenume.

Alte cadouri preferate de barbatul Berbec necesita permise de la politie, SRI, FBI, ONU, FMI sau NASA:

O bazooka, o pusca mitraliera automata, un tanc de ultima generatie, un submarin, o banca (nu intr-un parc, desigur), un turn Eiffel, in marime naturala sau un post de antrenor la echipa de fotbal F.C. Barcelona.
In lipsa acestora, puteti alege niste ghete Geox negre , ce ii pot pune in valoare visurile razboinice, ori niste bormasini, polizoare, rotopercutoare care ar putea sa demonstreze, odata pentru totdeauna cine este mesterul si barbatul din casa.

O camera foto superperformanta (eventual una capabila de face poze subacvatice) il poate incanta peste masura.
In acest fel, vei putea surprinde pentru eternitate performantele lui sportive si dovezile sale de temeritate!

Un laptop sau o tableta ar putea avea darul de a-l provoca pe barbatul Berbec sa isi expuna, la vedere, talentele sale artistice si de comunicare, facandu-i masca pe cei din preajma lui.

Chiar daca nu stie inca sa schieze sau sa mearga cu skateboardul, pun pariu ca baietii nativi in zodia berbecului abia asteapta un echipament pentru sporturile de iarna pentru a-si dovedi lor insile  si altora cat de repede pot ajunge sa fie iscusiti intr-un astfel de delicat si (Doamne fereste!) accidentabil domeniu.

Un ceas de firma, cu cat mai mare cu atat mai bine, pare a fi o optiune mai mult decat potrivita pentru barbatul Berbec, oferindu-i ocazia sa arate ca timpul este prea lenes pentru a-i depasi initiativele indraznete.



Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Barbatul Berbec - Dragoste si seductie

Cadouri pentru femeia Berbec
Cadouri pentru barbatul Berbec Cadouri pentru barbatul Berbec Reviewed by Diana Popescu on decembrie 02, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

  1. citeste urmatorul articol
    http://godessdiana88sex1.blogspot.com/2012/12/cum-stii-daca-ceasul-pe-care-il-cumperi.html

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.