Pantone: Culoarea la moda in 2013

"Plina de viata, radianta si luxurianta." Acestea au fost cuvintele folosite de Pantone pentru a-si descrie culoarea selectata pentru moda 2013: verde de smarald. Potrivit lui Letrice Eiseman, director executiv la Pantone Color Institute (Institutul culorii Pantone), "verdele este cea mai abundenta tonalitate din natura, ochiul uman zareste mai mult verde fata de orice alta culoare din spectru". Eiseman a adaugat: "asa cum a facut-o de-a lungul istoriei, multifatetatul smarald continua sa straluceasca si sa fascineze. Din punct de vedere simbolic, smaraldul aduce o senzatie de claritate, reinnoire, reintinerire, un lucru atat de important in complexa lume de astazi. Aceasta puternica si universal atragatoare culoare se regaseste cu usurinta atat in moda, cat si in interiorul caselor".

Culoarea verde smarald reprezinta in mod clar o afirmare de amploare in moda, asa ca, de la imbracaminte si accesorii, pana la produse de infrumutesare, in 2013, va trebui sa iti planifici o infuzie de verde in garderoba. Designeri de moda precum Zac Posen, Chanel, Michael Kors, Stella McCartney, Nanette Lepore si Vivienne Tam au introdus inca din toamna aceasta bogata culoare in paradele de moda pentru primavara 2013.

Bio-Cosmetics.ro

Pe covorul rosu al vedetelor, acest trend pentru 2013 nu aduce, de fapt, nimic, nou. Celebritati ca Angelina Jolie, Julianne Moore si Amy Adams au fost surprinse in toalete verde de smarald de mai multa vreme. Angelina Jolie si-a facut o aparitie de exceptie la Globul de Aur 2011, atunci cand a purtat o eleganta rochie verde smarald Versace, accesorizata cu bijuterii Robert Procop. Tot Angelina si-a pus in valoare, la premiile Oscar 2012, extraordinarii cerceii verde smarald Lorraine Schwartz prin rochia-i neagra Elie Saab. Juliane Moore a frapat prin frumusetea rochiei verzi de smarald marca Tom Ford la Festivalul de film de la Venetia din 2009, iar Christina Hendricks a putut fi admirata intr-o rochie de aceeasi culoare, purtand semnatura lui Tadashi Shoji, inca din 2008, la Gala premiilor Emmy.

 Niciodata invechita, mereu prezenta in imbracamintea feminina, culoarea verde smarald se potriveste oricui. Indiferent daca este vorba despre o elaborata pereche de cercei, o brosa indrazneata, o bratara eleganta sau o bluza de matase sexy, fii pregatita sa te scalzi si sa te rasfeti in culoarea la moda din 2013. Chiar si cosmetica este pe cale sa faca o incursiune in verdele smarald. Sephora isi va prezenta in curand editia limitata “culoarea anului 2013”, intr-o colectie cuprinzand accesorii de frumusete, machiaje si lacuri de unghii focalizate spre verdele de smarald.

Pentru a vedea cum au inteles designerii de fashion (Jonathan Saunders, Cavalli, Lanvin, Francesco Scognamigliosa, Issa, Anne Valérie Hash, Kinder Aggugini, Miu Miu, Chanel, PPQ, Elie Saab, Paul Smith, David Koma, Akris, Marios Schwab, Kenzo, Acne, Sportmax) sa  puna in aplicare acest trend in imbracaminte, da click pe MODA 2013


Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blog

Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile

Colectia Christian Dior moda toamna/iarna 2012/2013

Unghii la moda in 2013 | Manichiura 2013


Pantone: Culoarea la moda in 2013 Pantone: Culoarea la moda in 2013 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 09, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.