Cum știi dacă ceasul pe care îl cumperi e veritabil?

Ai găsit ceasul perfect și prețul  ți se pare bun, dar este prea frumos să fie adevărat?
Cum știi dacă ceasul pe care dorești să-l cumperi este veritabil?
Cu siguranță, există modalității infinite de contrafăcut  ceasuri, iar unele falsuri sunt de fapt foarte bune, dar nimic nu se compară sau nu  are valoarea unui ceas original.

Cele mai frecvente semne  care indică că un ceas este un fals sunt următoarele:
Seria și brandul ceasului
Ceasurile veritabile au numere de serie; perioadă. Caută seria ceasului care este unicat!
De cele mai multe ori, ceasurile false sunt fabricate în China sau în Europa de Est,  iar numele de brand are erori de ortografie.
Ai grijă, așadar, la ortografia, caracterele, fonturile  literelor de pe ceas!
Logo
Examinează  logo-ul și  detaliile. Dacă  logo-ul  lipsește într- un colț sau un mic detaliu nu arată bine, totul e clar!
Părțile componente ale ceasului
Verifică, de asemenea, cadranul și acele  ceasului  dacă sunt din materiale de calitate inferioară și ce  forme au.

Calitatea stanței și gravurilor
Uită-te cu atenție la stanța calitativă. Ceasornicarii  obțin părți ale ceasurilor de la alți producători și ele sunt atent identificate și ștampilate. Astfel de detalii mici, cum ar fi acestea sunt, de obicei, absente la ceasurile false. De asemenea, gravurile  fac parte din proiectarea ceasului și ele trebuie să fie calitativ superioare.
Greutatea unui ceas veritabil
Un ceas fals tinde să fie mai gros decât ceasul veritabil, pentru că el deține mai puține  piese perfecte.  Ceasul are o greutate diferită, deoarece materialele utilizate pentru aceste cazuri sunt diferite. Ele sunt mai ușoare decât originalele.
Culori piese originale
Trebuie să verifici, de asemenea, combinațiile de culori ale pieselor originale. Uneori, falsurile au combinații de culori care nu au nici o legătură cu ceasurile originale!
Verifică dacă toate părțile ceasului funcționează corect și că acestea nu sunt doar simple ornamente făcute ca ceasul să arate că o adevărată piesă de artă...
Cronometru
Un cronometru la un ceas fals poate să nu funcționeze corect sau deloc.
La cele veritabile cronometrele sunt din cuarț și automate.
Garanția ceasului
Daca vrei să știi dacă ceasul pe care îl cumperi e veritabil trebuie să fii foarte atent la detalii, inclusiv la garanția pe care o are acesta. Un ceas scump si veritabil are garantie pe viata!



Copyright © diane.ro. 2012



Cum știi dacă ceasul pe care îl cumperi e veritabil? Cum știi dacă ceasul pe care îl cumperi e veritabil? Reviewed by Diana Popescu on decembrie 02, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Eu mi-am cumparat de pe http://www.brasty.ro si am primit reducere de 5% la urmatoarea achizitie neputand cumpara altul(Lipsa de bani ) ) las aici pentru voi codul= BRASTY05
    Folositi cu incredere trebuie introdus in cosul de cumparaturi!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.