Cum stii daca ceasul pe care il cumperi e veritabil?

Ai gasit ceasul perfect si pretul  ti se pare bun.Dar este prea frumos să fie adevarat?

Cum stii daca ceasul pe care doresti sa-l cumperi este veritabil?

Cu siguranta, exista modalitatii infinite de contrafăcut  ceasuri, iar unele falsuri sunt de fapt foarte bune, dar nimic nu se compară sau nu  are valoarea unui ceas original .

Cele mai frecvente semne indicatoare că un ceas este un fals:

Ceasurile veritabile au numere de serie; perioada. Cauta seria ceasului care de obicei e unica!

De cele mai multe ori, ceasurile false sunt fabricate în China sau în Europa de Est,  iar numele de brand are erori de ortografie.
Ai grija de ortografia , caracterele, fonturile  literelor de pe ceas!

Examineaza  logo-ul si  detaliile. Daca  logo-ul  lipseste intr- un colt sau un mic detaliu nu arata bine ,totul e clar!

Verifica, de asemenea, cadranul  si acele  ceasului  daca sunt din materiale de calitate inferioară si ce  forme au.

Uita-te cu atenție la stanta calitativa . Ceasornicarii  obtin parti ale ceasurilor de la alti producatori si ele sunt atent identificate si stampilate. Astfel de detalii mici, cum ar fi acestea sunt, de obicei, absente la ceasurile false. De asemenea, gravurile  fac parte din proiectarea ceasului si ele trebuie sa fie calitativ superioare.

Un ceas fals tinde să fie mai gros decat in mod normal, pentru ca el detine mai putine  piese perfecte.   Ceasul are o greutate diferită, deoarece materialele utilizate pentru aceste cazuri sunt diferite.
Ele sunt mai usoare decat originalele. Trebuie să verifici, de asemenea, combinatiile de culori ale pieselor originale. Uneori, falsurile au combinatii de culori care nu au nici o legatura cu ceasurile originale!

Verifica daca toate părtile  ceasului functionează corect si ca acestea nu sunt simple ornamente făcut să arate ca o adevărată piesă de arta.
Un cronometru la un ceas fals poate să nu functioneze corect sau deloc.La cele veritabile sunt din cuart si automate.

Daca vrei sa  stii ca ceasul pe care il cumperi e veritabil trebuie sa fii foarte atent la detalii!Copyright © diane.ro. 2012Cum stii daca ceasul pe care il cumperi e veritabil? Cum stii daca ceasul pe care il cumperi e veritabil? Reviewed by Diana Popescu on 22:37:00 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Eu mi-am cumparat de pe http://www.brasty.ro si am primit reducere de 5% la urmatoarea achizitie neputand cumpara altul(Lipsa de bani ) ) las aici pentru voi codul= BRASTY05
    Folositi cu incredere trebuie introdus in cosul de cumparaturi!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.
-->