Horoscop chinezesc 2013 - Dragon

In 2013, Anul Sarpelui Negru de Apa, nativii din Dragon trebuie sa actioneze cu prudenta si sa fie toleranti fata de cei din preajma lor. Norocul si ghinionul atarna in mod egal pe balanta destinului acestui semn zodiacal chinezesc. Este vorba despre un echilibru sensibil, ce poate fi cu usurinta zdruncinat de initiative de amploare, ale caror efecte sunt greu de prevazut.

Horoscopul dragostei Dragonului in 2013

In noul an, fericirea in dragoste pare fi extrem de fragila, puntand fi alungata de o pala de vant sau de un capriciu de moment. Dragonii singuri ar trebui sa se ataseze nu numai cu inima, ci si cu mintea de o atractiva persoana ce le-ar putea deveni partener de cuplu, intrucat sunt panditi la fiecare pas de deceptii ori dezamagiri in iubire. Reprezentatii acestei zodii casatoriti sau aflati deja intr-o relatie de dragoste sunt sfatuiti sa dea dovada de cat mai mult tact si simt diplomatic in conexiunea cu persoana iubita. In caz contrar, sunt pe cale sa se implice in numeroase si dureroase dispute si certuri cu tovarasul de viata.

Horoscopul carierei si banilor Dragonului in 2013

Dragonii au predispozitia de a fi molatici si cu mintea imprastiata in viata profesionala. Desi nu vor duce lipsa de informatii utile si oportunitati, cu greu vor ajunge la rezultate notabile daca nu se mobilizeaza si nu se focalizeaza cu perseverenta asupra sarcinilor si responsabilitatilor lor. Persoanele nascute in acest semn zodiacal chinezesc ar trebui sa se gandeasca cel putin de doua ori inainte de a face vreo importanta investitie. Este necesar sa isi dramuiasca cu grija fiecare banut si sa nu se lanseze in cheltuieli necugetate, ce le pot aduce in pragul unei crize financiare personale.

Horoscopul sanatatii Dragonului in 2013

In Anul Sarpelui Negru de Apa, nativii din zodia Dragonului nu trebuie sa isi neglijeze sau minimalizeze probleme mai vechi sau mai noi de sanatate. Pe langa afectiuni legate de sistemul digestiv, se pot ivi unele asociate cu pielea sau sangele.

Zodia Dragonului - Repere astrologice si numerologice in 2013

Element primar caracteristic: pamant (tu)

Forta primordiala: Yang

Directii auspicioase: vest, nord, nord-vest

Culori norocoase: auriu, argintiu, gri. A se evita rosu, verde, violet, negru

Numere norocoase: 1, 6, 7, A se evita: 3, 8, 9

Flori norocoase: nemtisor, clerodendron

Compatibilitate in dragoste

- Cele mai bune potriviri: Sobolan, Maimuta, Cocos

- Cele mai mari incompatibilitati: Bivol, Iepure, Caine

Nota. Anul chinezesc al sarpelui Negru de Apa incepe pe 10 februarie 2013 si se termina pe 30 ianuarie 2014. Pentru a afla mai multe detalii despre traditiile si obiceiurile prilejuite de aceste eveniment acceseaza articolul Anul nou chinezesc – Simboluri si semnificatii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in 2013 in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile
Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blog:

Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa
Horoscop chinezesc 2013 - Dragon Horoscop chinezesc 2013 - Dragon Reviewed by Diana Popescu on decembrie 07, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Am studiat zodiacul chinezesc si avand in vedere ca sunt din 88' adica "dragon", chiar in unele cazuri ma regasesc in cuvintele de mai sus :)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.