Horoscop dragoste 2013 - Rac

Horoscopul dragostei Racului din 2013 prevesteste un an promitator, dar si plin de capcane, de-a lungul caruia nativii din aceasta zodie isi pot inalta relatia de cuplu la un nivel superior de afectiune si impartasire, sau pot cade prada unor legaturi amoroase fara viitor. Desi iubirea tinde sa ofere mari satisfactii, trebuie sa se evite cu orice pret o atitudine posesiva sau excesiv de protectoare fata de partenerul de cuplu.

Multe dintre persoanele nascute sub semnul Racului sunt cunoscute ca relativ timide, sau retrase din viata sociala. Anul 2013 are potentialul de a elibera astfel de oameni de inhibitii, sprijinindu-i sa se exprime mult mai liber si sa isi faca cunoscute sentimentele pentru fiinta indragita. Ei par a se implica activ in sfera sociala, avand sansa de a cunoaste pe cineva special si a se implica intr-o promitatoare poveste de dragoste.

Potrivit horoscopului dragostei 2013, nativii din Rac sunt motivati sa isi caute un partener de cuplu serios, demn de increderea lor, insa inclinatia lor de a-si proteja peste masura persoana iubita ii poate aduce uneori in preajma unei gelozii feroce. Chiar daca sunt stapaniti de astfel de simtaminte negative, ei trebuie sa si le controleze din rasputeri, astfel incat sa reuseasca sa cladeasca o legatura de dragoste solida si echilibrata.

Pe de alta parte, predispozitia unor Raci de a se agata de fapte si evenimente din trecut le poate crea mari probleme in 2013. Daca isi doresc cu adevarat sa se bucure de magia iubirii in noul an, este necesar sa isi tina in frau emotivitatea si tendinta de a visa cu ochii deschisi.

Barbatul Rac in 2013

Barbatii Raci sunt sinceri si dedicati in dragoste, si se asteapta ca partenerele lor sa se poarte la fel. Natura lor emotionala ii determina sa se apropie afectiv foarte repede de femeia aleasa. Daca o femeie se implica intr-o relatie cu un barbat Rac, se poate astepta sa fie tratata precum o printesa. Horoscopul dragostei 2013 anunta un an bun pentru baietii Raci aflati in cautarea unei profunde conexiuni in dragoste, atata timp cat se indeparteaza de grupurile de amici binecunoscute pentru frivolitatea sau superficialismul lor. Barbatii nascuti in acest semn zodiacal ce au deja o partenera de cuplu sunt pe cale sa isi aprofundeze reciprocitatea afectiva.

Femeia Rac in 2013

Femeile din zodia Racului sunt cunoscute pentru sensibilitatea si expresivitatea lor. Acelea din ele care sunt inca singure au oportunitatea de a se atasa de un barbat capabil sa le inteleaga si sa le satisfaca dorintele lor cele mai secrete. Cu toate acestea, ele nu par a se arunca cu capul inainte intr-o idila romantica, fiind predispuse sa cumpaneasca foarte bine inainte de a face vreo promisiune. Barbatii care se intalnesc cu astfel de fiice ale Evei in noul an, trebuie sa fie cat se poate de rabdatori si atenti in tot ceea ce fac.
Desi, adeseori ezitante in apropierea fata de un barbat si in initierea unei legaturi de iubire, fetele din Rac nu se vor da inapoi de la nimic pentru a asigura armonia in legatura lor de cuplu. Se impune totusi sa isi pastreze prudenta inainte de a se angaja intr-o logodna sau o casatorie.

Horoscopul dragostei Racului in ianuarie, februarie si martie 2013

Luna ianuarie pare incepe printr-o tentativa de reinchegare a relatiei cu iubitul / iubita, si chiar o infocata dezlantuire erotica, desfasurata cu precadere intr-o atmosfera magica sau, din contra, apasatoare, de mister si taina. In a doua parte a lui februarie , turnura retrograda a lui Saturn in Scorpion poate da nastere unor semne de intrebare legate de sinceritatea partenerului sau de autenticitatea simtamintelor acestuia. Spre finalul lunii februarie, exista sansa debutului unei legaturi amoroase avand de a face cu sfera profesionala.

Horoscopul dragostei Racului in aprilie, mai si iunie 2013

Prietenia se indreapta catre dragoste sau dragostea spre prietenie incepand cu aprilie. Totodata, gratie tranzitului retrograd al lui Pluton in Capricorn, nativii solitari din Rac au prilejul de a fi strapunsi de sageata lui Cupidon si a intalni pe cineva la care viseaza de mult timp. Iubirea tinde totusi a se ascunde sau a da cale libera unor deceptii, din cauza tranzitelor lui Mercur, Venus si a Soarelui in sectorul Taurului. Spre finalul lui iunie, Saturn revenit in tranzit direct pare a prilejui o tendinta puternica de a se face concesii pentru mentinerea armoniei in relatia de cuplu.

Horoscopul dragostei Racului in iulie, august si septembrie 2013

O perioada de decantare a simtamintelor si intarire a pozitiilor deja castigate in viata amoroasa se intrevede de-a lungul acestei perioade. Nu intamplator, pe 20 septembrie, reintoarcerea planetei Pluton in aspect direct netezeste de multe ori calea catre o logodna sau o casatorie. De asemeni, Venus in cea de-a cincea casa a Racului confera noroc in dragoste, indiferent daca este vorba despre Raci singuri sau cei aflati intr-o legatura de cuplu.

Horoscopul dragostei Racului in octombrie, noiembrie si decembrie 2013

Desi parteneriatele sunt favorizate in acest interval de timp, Jupiter in tranzit retrograd in Rac odata cu 7 noiembrie, poate ispiti unele persoane nascute in acest semn zodiacal sa se lase in voia unor legaturi amoroase intense poate, insa in mod sigur superficiale din punct de vedere afectiv.


Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Barbatul Rac - Dragoste si cucerire

Horoscop Rac 2013
Horoscop dragoste 2013 - Rac Horoscop dragoste 2013 - Rac Reviewed by Diana Popescu on decembrie 18, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

  1. As dori o consultatie astrologica, am nevoie de ajutorul tau. Te rog sa verifici messengerul, am scris un offline.Mersi

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.