Horoscop dragoste 2013 - Taur

Daca anul trecut a fost marcat de grele incercari, 2013 ii permite Taurului sa se relaxeze si sa se scalde mult mai liber in efluviile iubirii. Suisurile si coborasurile in relatiile de cuplu vor continua sa se faca simtite, insa, potrivit Horoscopului dragostei 2013, noul an va fi incarcat de pasiune si palpitante evenimente. Mai presus de orice, Taurii trebuie sa se elibereze de balastul trecutului si sa porneasca pe un nou drum al afectiunii, ajungand la un compromis cu partenerii lor de cuplu.

Este foarte important ca nativii din Taur sa isi tina in frau emotivitatea care le-a dat de furca in 2012, si sa evite sa se resemneze. Odata ce isi dau seama ca ceea ce s-a petrecut in trecut nu mai are ce cauta in prezent, ca lucrurile au ajuns la o relativa normalitate si un stabil echilibru, viata lor amoroasa se va revitaliza si infrumutesa.

In noul an, este necesar ca Taurii sa fie foarte precauti la ce le transmite lumea din preajma lor. Desi este foarte greu sa ii abati pe nativii din Taur din drumul lor, ei trebuie sa se fereasca de persoane asa-zis bine intentionate, ce tind sa le dea sfaturi gresite despre felul cum ar trebui sa abordeze situatiile din viata amoroasa.

Taurii singuri au o mare sansa de a intalni acea persoana speciala pe care o asteapta de ceva vreme. Ei pot descoperi ca partenerul perfect la care visau dintotdeuna se afla chiar in imediata lor apropiere. Nativii din aceasta zodie implicati deja intr-o relatie de cuplu au prilejul de a atinge o mai inalta treapta de impartasire si de a-si intari terenul castigat in afectiunea reciproca cu partenerul lor.

Barbatul Taur in 2013

Natura iubitoare si grijulie a barbatilor Tauri ii face , poate, cei mai atractivi iubiti ai zodiacului. In 2013, senzualitatea, tandretea si romantismul acestor barbati va atrage atentia multor femei. Daca o femeie se ataseaza de un astfel de barbat, ea trebuie sa tina seama de incetineala cu care isi infiripa afectiunea si increderea Taurul, asa ca va avea nevoie de o mare rabdare pentru a cladi o relatie de cuplu solida.
Desi se pot lasa atrasi in numeroase aventuri erotice, odata ce au intalnit persoana potrivita, barbatii Taur vor lasa totul deoparte, pentru a-si dedica timpul si afectiunea acesteia. Oricum, atunci cand este vorba despre o relatie de cuplu stabila sau o casatorie, ei sunt inclinati sa gandeasca cat se poate de temeinic inainte de a face un pas hotarator.

Femeia Taur in 2013

Impulsivitatea afectiva si emotionala a femeii Taur o va provoca si in 2013 sa isi gaseasca un partener capabil sa o egaleze cel putin sub aspect pasional. Daca isi gaseste in cele din urma alesul, un lucru care, de obicei, ii ia o multime de timp, ea va face tot ce ii sta in putinta pentru a-l satisface si a-i ramane devotata. In noul an , atractivitatea iesita din comuna femeii Taur va continua sa faca victime, insa ea nu are de ce sa fie acuzata pentru acest lucru, intrucat o astfel de urmasa a Evei nu face decat sa exploreze, cu incapatanare, lumea, in cautarea autenticului ei suflet pereche.

Horoscopul dragostei Taurului in ianuarie, februarie si martie 2013

In primele trei luni ale anului, Taurii aflati deja intr-o relatie de cuplu vor putea beficia de o scurta perioada de sinceritate si camaraderie, fiind apoi cutreierati de indoieli si ezitari. Saturn retrograd in Scorpion este in masura sa dea nastere unor tergiversari si schimbari dramatice. Cu atat mai mult, Taurii singuri sunt pe cale de a fi zdruncinati din rutina existentei de idile romantice sau pasionale ce tind a esua in derizoriu si deceptie.

Horoscopul dragostei Taurului in aprilie, mai si iunie 2013

Gratie aportului planetei Venus dar si a intrarii lui Jupiter in Rac, cuplurile casatorite se bucura de o sporita stabilitate si comuniune in dragoste. Comunicarea, schimbul onest de mesaje afective, reprezinta cheia succesului in iubire in acest interval de timp. Nativii solitari din Taur au un bun aliat in farmecul personal, dar pot alunga dragostea din cauza unei atitudini orgolioase sau prea protectoare.

Horoscopul dragostei Taurului in iulie, august si septembrie 2013

Principalele aspecte planetare din aceasta perioada indica noroc in dragoste si posibilitatea inchegarii unor conexiuni afective armonioase si promitatoare. Numerosi Tauri sunt gata sa faca sacrificii pentru a-si pastra aproape partenerul de cuplu. Nativii singuri din aceasta zodie sunt pe cale sa se lanseze intr-o relatie amoroasa pe termen lung, cu conditia de a-si lasa deoparte tendinta de a se complace, in continuare, in diverse si superficiale flirturi.

Horoscopul dragostei Taurului in octombrie, noiembrie si decembrie  2013

In ultimele luni ale anului, afectiunea din cupluri tinde sa se adanceasca si sa se extinda, ca efect al unei spontane intelegeri reciproce si a intensificarii explorarii senzuale dintre parteneri. Singuri sau nu, Taurii sunt in stare sa se lupte pana in panzele albe pentru persoana iubita. Disputele in dragoste sunt pe punctul de a se risipi catre sfarsitul anului 2013.

Compatibilitatea in dragoste a Taurului in 2013

Potrivit predictiilor astrale pentru noul an, compatibilitatea in dragoste a Taurului se implineste mai cu seama alaturi de nativi din Capricorn, Fecioara, Pesti, Balanta si Rac.


Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Horoscop Taur 2013
Horoscop dragoste 2013 - Taur Horoscop dragoste 2013 - Taur Reviewed by Diana Popescu on decembrie 02, 2012 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Excelent articol!! Din ce am citit, aproape 90% se confirma.Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. De unde sti ca se confirma ca din cate stiu eu inca suntem in anul 2012!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. nici chiar asa...sa traiesti din ce-ti scrie horoscopu' si cum naiba sa se confirme deja cand nici nu ai trecut anul ?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa stiti ca da, in ianuarie si febuarie...am niste probleme, e vorba de un baiat cu care am fost in 2012 ....si ne am despartit blah blah...si nush, o sa fiu impreuna cu detul de multi in 2013, din cate zodii am vazut eu , adicaa 5 zodii...

    RăspundețiȘtergere
  5. cel mai bun horoscop,care isi merita si numele.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.