Horoscopul dragostei Berbecului 2013

Horoscopul dragostei Berbecului 2013 anticipeaza un an plin de evenimente si culoare pentru nativii din acest semn zodiacal. Berbecii sunt vestiti pentru impulsivitatea lor in dragoste inca din adolescenta. Ei sunt carismatici si dinamici, avand astfel darul de a atrage cu usurinta de partea lor potentiali parteneri de cuplu. Totodata, se stie ca Berbecii pot simti o cotropitoare ispita fata de persoane inteligente, frumoase, aratand bine atat in interior cat si in exterior, caracterizate de sensibilitate si invaluite intr-o aura de mister.

In 2013, horoscopul dragostei Berbecului previzioneaza o mare probabilitate ca nativii din Berbec sa isi intalneasca sufletul pereche. Este de asteptat sa fie atrasi de cineva special chiar de la prima intalnire. Simtamintele de dragoste brusc trezite la viata par a conduce catre o fierbinte pasiune. Atunci cand Berbecii se indragostesc de cineva, se stie ca, de obicei, sunt in stare sa faca orice pentru a castiga inima persoanei iubite. Horoscopul dragostei Berbecului 2013 avertizeaza asupra unor dificultati de care se pot lovi nativii acestui semn zodiacal in implinirea povestii lor de iubire, insa autentica lor afectiune pentru cineva nu este in masura sa ii descurajeze cu una cu doua.

Nativii din aceasta zodie sunt considerati a fi prietenosi, amiabili, dar si practici si inventivi. In 2013, Berbecii confruntati cu o respingere a dragostei lor nu vor accepta cu usurinta aceasta lovitura, putand fi adusi de firea lor impulsiva in pragul unei furii clocotitoare si chiar a unei obsesii greu de vindecat. Tocmai de aceea, unii dintre ei se pot deda unui comportament violent si unor stratageme de razbunare foarte bine puse la punct.

Barbatul Berbec in 2013

Barbatii Berbeci sunt binecunoscuti ca iubiti sau amanti pasionali, capabili a se arunca intr-o aventura fara a se mai gandi la consecinte. Senzualitatea este adeseori firul lor calauzitor in iubire. Barbatii din aceasta zodie au la indemana abilitati bine exersate de atragere catre ei a personelor de sex opus. Horoscopul dragostei 2013 vesteste un an extrem de agitat pentru barbatii Berbec. Ei par a cadea in mrejele unei femei enigmatice, dornice de aventura si rafinate placeri. Farmecul personal si perseverenta sunt principalele lor atuuri in cucerirea unei astfel de femei. Barbatii Berbec poseda o atractivitate de zile mari, ce ii aduce catre ei pe oameni si le permite sa inchege noi prietenii. Cu toate aceste, ei pot avea cateva confruntari cu partenera lor in prima jumatate a anului, din cauza impulsurilor lor agresive si a lipsei de tact. Daca compatibilitatea cu iubita isi arata curand roadele se pot angaja intr-o relatie statornica, pe termen lung. Horoscopul dragostei Berbecului din 2013 sugereaza ca barbatii din aceasta zodie vor incerca sa se impuna mereu in toate aspectele legate de dragoste si vor renunta cu greu la partenera lor de cuplu.

Femeia Berbec in 2013

Femeile Berbec sunt atractive, increzatoare in ele insele, inteligente si practice. De multe ori, sunt captivate de barbatii aratosi si sensibili. Potrivit Horoscopul dragostei din 2013, barbatii trebuie sa dea dovada de siguranta si sa isi ascunda slabiciunile sentimentale daca ajunga sa curteze o femeie Berbec. Fetelor din acest semn zodiacal nu le place sa fie “vanate” de baieti neputinciosi, slabi atat la propriu, cat si la figurat. Ele nu vor accepta si isi vor pune pe fuga fara vreo ezitare partenerii de cuplu care indraznesc sa le insele, fiind, totodata, capabile sa faca aproape orice pentru a-si salva dragostea. Da, femeile Berbec sunt extrem de geloase si nici nu le trece prin cap sa isi imparta vreodata iubitul cu vreo alta femeie.

Horoscopul dragostei Berbecului in ianuarie, februarie si martie 2013

Catre inceputul noului an, dragostea pare a ramane in umbra. Multe planete pasesc acum prin ultimele case ale zodiacului, facand ca iubirea sa fie declasata de prietenie sau sa se scufunde in mistere si complexe apasatoare. Tocmai de aceea, Berbecii sunt sfatuiti ca in aceasta perioada sa ia cu mare grija o eventuala decizie de a se implica intr-o noua iubire, intrucat orbirea sentimentala ii poate aduce in preajma unor dureroase probleme. Intensa incarcatura emotionala poate sa le afecteze natura iubitoare si spiritul liber. Asadar, in primele trei luni ale anului, se pot ivi frecvent bariere in calea unei impartasiri armonioase a iubirii, cu atat mai mult cu cat Saturn trece, in februarie, in aspect retrograd in Scorpion.

Horoscopul dragostei Berbecului in aprilie, mai si iunie 2013

Romantismul iubirii castiga teren in aprilie, mai si iunie, gratie tranziturilor planetare din primele case ale Berbecului. Nativii din aceasta zodie au sansa de a-si stabiliza conexiunea cu persona iubita datorita plenitudinii ce le stapaneste personalitatea, a increderii in fortele si resursele lor interioare. Berbecii singuri se pot avanta intr-o noua legatura de dragoste cu conditia de a-si pastra calmul si rabdarea in relationarea cu un promitator partener.

Horoscopul dragostei Berbecului in iulie, august si septembrie 2013

Singuri sau aflati deja intr-o relatie de cuplu, Berbecii nu vor avea mari dificultati in armonizarea si comuniunea sentimentala cu fiinta iubita. Atat Venus, cat si Mercur, Soarele si Marte strabat cea de-a cincea casa a Berbecului, fapt ce tinde a le darui celor nascuti in aceasta zodie o multime de oportunitati in viata amoroasa. Iesirea lui Saturn din aspect retrograd aduce in prin plan senzualitatea, afectiunea capatand noi valente gratie impartasirii erotice. Vrand-nevrand , Berbecii vor trebui sa isi arunce deoparte inhibitiile si sa isi exprime neingradit sentimentele care le strabat sufletul.

Horoscopul dragostei Berbecului in octombrie, noiembrie si decembrie 2013

Ultimele trei luni ale anului par a reprezenta o perioada oportuna risipirii unor controverse sau diferente de opinie cu persoana iubita si investigarii unor noi cai de cooperare in cuplu, menite a inchega o puternica conexiune amoroasa. Accentul se poate pune pe izolarea cuplului de lume, sau pe intretinerea unei atmosfere de sinceritate, incredere reciproca si impartire a bucuriei de a trai placerile simple dar autentice ale vietii. Oricum, in decursul acestor luni, Berbecii trebuie sa faca cat mai mult apel la simtul diplomatiei, renuntand uneori la propriile interese in favoarea celor ale partenerului lor.

Compatibilitate in dragoste in 2013

Potrivit predictiilor astrale pentru noul an, compatibilitatea in dragoste a Berbecului se poate realiza mai ales printr-o idila cu persoane aflate in zodiile Sagetator, Leu, Gemeni si Varsator.


Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Barbatul Berbec - Dragoste si seductie

Horoscop Berbec 2013
Horoscopul dragostei Berbecului 2013 Horoscopul dragostei Berbecului 2013 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 01, 2012 Rating: 5

6 comentarii:

  1. SPER SA FIE SI MAI BINE

    RăspundețiȘtergere
  2. ieu iubesc un varsator,sper sa ajung mai departe cu aceasta relatie ,ne intelegem foarte bine. Doamna DIANA va multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu cum dar ai dreptate eu sunt o balanta si el berbec a intalnit un segetator si deja renunta la casnicie a fost pt el dragoste la prima vedere si asta sa intamplat intr-o luna nimeni nu se astepta dupa atatia ani chiar destui peste 10 si cere deja divortul il dau daca asa ii e lui bine

    RăspundețiȘtergere
  4. Toti barbati sint timpiti (si timpite sint destule ) isi parasesc nevestele pt altele ,dar draostea la prima vedere se termina foarte repede ,pasiunea ....pasiunea infocata trece repede ,asa cum a trecut si fostului meu sot berbec a plecat cu o pnarama dupa 20 de ani de casnicie ,si cum va spuneam dupa ce sa terminat pasiunea dupa 4 ani ma suna sa se intoarca inapoi .Sa-si caute alta ,panarame sint destule .................. ,,Cind o persoana pleaca din viata ta, dorestei tot binele din lume,, berbec

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.