Horoscop Gemeni ianuarie 2013

Horoscopul Gemenilor din ianuarie 2013 marturiseste despre cruciale rascruci ale existentei, neasteptate oportunitati de dezvoltare a sinelui si consolidare a vietii personale si profesionale.

Trigonul lui Marte cu Jupiter din 4 ianuarie iti impune sa iei niste decizii cu adevarat importante. Trebuie sa iti organizezi viata dar si sa iti asumi niste riscuri. Pentru a-ti materializa obiectivele este necesar sa iti impui o stricta disciplina.

Pe 11 ianuarie, Luna noua din Capricorn te poate face sa intrevezi intr-o sporita masura rolul oamenilor apropiati in viata ta de zi cu zi. Motivatiile tale cele mai adanci ies la lumina si esti pus in situatia de a le ceda sau a le ignora. Incerca sa gasesti o cale de mijloc.

Imboldul de a intelege in profunzime lumea inconjuratoare, de a invata ceva nou si folositor in viitor pare a iesi la suprafata odata cu 19 ianuarie, sub impactul calatoriei lui Mercur in Varsator si a noua casa a Gemenilor. In acest context, poti incepe sa inveti o noua limba, o noua profesie, sau sa pornesti intr-o calatorie avand darul de a-ti dezvalui  niste esentiale revelatii despre tine insuti. Esti mult mai deschis catre alte pareri si viziuni, iar acest fapt iti poate deschide noi cai ale destinului personal.

Pe aceeasi data de 19 ianuarie, Soarele patrunde si el in sectorul Varsatorului si a IX-a ta casa, netezindu-ti drumul spre evolutia personala, succese in studii, inedite experiente de viata, calatorii si influente culturale avand potentialul de a duce spre metamorfoze cruciale. Nativii din Gemeni preocupati de scris si arta, in general, au prilejul de a se afirma si a obtine niste recunoasteri oficiale. Se intrezareste o perioada excelenta pentru inceperea unui proiect pe termen lung.

Optimismul si gandirea pozitiva sunt punctele tale forte odata cu 23 ianuarie, gratie trigonului dintre Mercur si Venus. Ai astfel prilejul de fi mai receptiv fata de tot ceea ce se intampla in jurul tau, a profita de conjuncturi favorabile in afaceri si cariera, si a pune bazele unei dezvoltari promitatoare a destinului tau. Desi Jupiter este considerat a fi o planeta norocoasa, nimic nu ti se ofera pe tava, fara straduinte sau perseverenta!

Luna plina ivita pe 27 ianuarie in sectorul Leului te obliga sa te ocupi de responsabilitati amanate ori tergiversate. Obligatiile de zi cu zi te solicita mai mult decat de obicei, asa ca ai in fata multa alergatura, lucruri ce trebuie rezolvate cat mai repede si cat mai bine. Se prefigureaza primirea unui document important sau o scurta calatorie de la care nu te poti eschiva.

O benefica reinvigorare a increderii in tine insuti, un nestavilit imbold de a te afirma si a da tot ce ai mai bun in tine sunt semnele de netagaduit ale revenirii lui Jupiter in tranzit direct in Gemeni si prima ta casa. Norocul este mereu de partea ta, iar acest lucru te motiveaza si iti pune la dispozitie oportunitati pe care nu le poti ignora. Povara trecutului dispare ca prin minune, iar prezentul nu face decat sa iti promita majore realizari in viitor. Personalitatea ta se impune de la sine, iar cei din jur nu pot trece cu vederea acest fapt. Ti se poate pare ca totul iti este permis, asa ca incerca sa nu iti fortezi norocul si sa nu calci in picioare oameni de care vei avea nevoie in viitor.

Horoscop Gemeni ianuarie 2013 - Dragoste

Odata cu 4 ianuarie, Marte in trigon cu Jupiter aduce vesti bune in relatiile de dragoste si in cuplurile casatorite. Pentru a o castiga intru totul pe persoana iubita este necesar sa iei niste decizii ferme si inovatoare!

Senzualitatea ti se trezeste la viata din 9 ianuarie, ca efect al calatoriei lui Venus in Capricorn si a opta casa a Gemenilor. Oricum, latura fizica a relatiei tale de cuplu poate deveni o prioritate. Emotiile iti sunt extrem de intense, asa ca ar fi de dorit sa te feresti de gelozie si posesivitate.

Luna noua rasarita pe 11 ianuarie in a opta ta casa intensifica tendintele anterioare. Ai la indemana un interval de timp oportun focalizarii asupra afectiunii si impartasirii din legatura de cuplu. Profunzimea sentimentelor se poate intrepatrunde cu un daruitor erotism.

Horoscop Gemeni ianuarie 2013 - Cariera si bani

O vreme prielnica tranzactiilor financiare, calatoriilor de afaceri si afirmarii in cariera este anuntata de trigonul dintre Marte si Jupiter din 4 ianuarie. Nu te lasa prada ezitarilor de moment si nu vei avea ce regreta!

Odata cu 9 ianuarie, prezenta lui Venus in cea de-a opta casa a Gemenilor indica posibilitatea de a avea niste castiguri financiare prin intermediul tovarasului de viata, a unui partener de afaceri sau a unei relatii sociale. In unele cazuri, se semnaleaza primirea unei mosteniri, sau chiar o casatorie din interes.

Un ciclu selenar propice initierii unui nou plan financiar, de economisire sau renuntare la cheltuieli inutile, este pe cale a se instala in viata ta sub impactul Lunii noi aparute pe 11 ianuarie in a VIII-a casa a Gemenilor. Unii nativi din aceasta zodie pot profita de un imprumut avantajos sau ocazia de a se achita de niste vechi si impovaratoare datorii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna ianuarie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : ianuarie 2013 - Toate zodiile
Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

2013 - Anul chinezesc al  Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Gemeni 2013

Horoscop Gemeni decembrie 2012
Horoscop Gemeni ianuarie 2013 Horoscop Gemeni ianuarie 2013 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 23, 2012 Rating: 5

7 comentarii:

  1. sint nascuta pe 26 mai si iubitul meu pe 4 decembrie intre noi este numai dragoste si ura de ani de zile ., doamne cit as vrea sa inteleg ce se intimpla

    RăspundețiȘtergere
  2. iubesc horoscopul acesta.. de obicei caut un horoscop care imi place, ma face sa ma simt bine si ma ajuta sa merg mai departe cu zambetul pe buze. de ceva vreme gasesc asta la tine mereu. e doza mea de optimism. MULTUMESC si LA MULTI ANI !!! ... apropo.. persoana care scrii acest horoscop.. TU CE ZODIE ESTI?

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani! Eu sunt nascuta in zodia Leului

    RăspundețiȘtergere
  4. HOROSCOPUL TAU MA UMPLE DE SPERANTE SI POSZITIVITATE., EU ITI MULTUMESC. PS. DOMANE CIT ESTI DE FRUMOSA.......

    RăspundețiȘtergere
  5. as vrea sa cred ca este adevarat doar la mine nu se adevereste ninci odata

    RăspundețiȘtergere
  6. mare bucurie in sfirsit iubesc si ma simt iubita dupa doi ani de tristete infinita parca traiesc un vis sper sa dureze la infinit . iti multumesc esti foarte precisa

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.