Horoscop chinezesc 2013 - Maimuta

Anul Sarpelui negru de Apa nu este marcat de mari dificultati sau probleme pentru nativii din Maimuta. De fapt, acest semn zodiacal chinezesc pare a fi unul din cele mai norocoase in 2013.

Horoscopul Maimuta 2013 - Dragoste

Singurii reprezentanti ai zodiei Maimutei dezavantajati in viata amoroasa par fi cei casatoriti. Pentru a evita conflicte dureroase, finalizate eventual prin divorturi ori despartiri de durata, este nevoie ca ei sa se focalizeze asupra tovarasului de viata, a dorintelor si necesitatilor acestuia, incercand totodata sa instaureze o atmosfera de incredere si afectiune in legatura de cuplu. Maimutele singure au sansa de a se implica intr-o promitatoare relatie de dragoste, cu conditia de a renunta la vise de iubire idealiste, intagibile cu realitatea cotidiana.

Horoscop Maimuta 2013 - Cariera si bani

Anul 2013 este imbelsugat in oportunitati asociate cu viata profesionala. Afacerile tind a furniza profituri din ce in ce mai mari, iar ascensiunea in cariera este favorabila cu precadere nativilor din Maimuta aflati in structuri bugetare sau guvernamentale.
Banii si confortul material par a fi la indemana celor nascuti in zodia Maimutei in Anul Sarpelui Negru de Apa. Este un an oportun inceperii unei noi afaceri si unor investitii extrem de fructuoase. Cu toate acestea, trebuie avuta mare grija fata de posibile tentative de inselaciune sau extorcare ale unor parteneri sau colaboratori.

Horoscop Maimuta 2013 - Sanatate

In 2013, nativii din acest semn zodiacal chinezesc trebuie sa isi controleze cu atentie tandinta de a ajunge, treptat, pe nesimtite, in pragul stresului sau a unei stari de oboseala cronica.

Zodia Maimutei - Repere astrologice si numerologice in 2013

Element caracteristic: metal (jin)

Forta primordiala: Yang

Culori norocoase: auriu, alb, albastru. A se evita: gri, negru, cafeniu inchis

Numere norocoase: 1, 7, 8. A se evita: 2, 5, 9

Floare norocoasa: crizantema

Compatibilitate in dragoste:

- Cele mai bune potriviri: Sobolan, Dragon, Sarpe

- Cele mai incompatibile zodii: Tigru, Porc


Nota. Anul chinezesc al sarpelui Negru de Apa incepe pe 10 februarie 2013 si se termina pe 30 ianuarie 2014. Pentru a afla mai multe detalii despre traditiile si obiceiurile prilejuite de aceste eveniment acceseaza articolul Anul nou chinezesc – Simboluri si semnificatii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in 2013 in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blog:

Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop chinezesc 2012 - Maimuta
Horoscop chinezesc 2013 - Maimuta Horoscop chinezesc 2013 - Maimuta Reviewed by Diana Popescu on decembrie 12, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.