Horoscop Scorpion ianuarie 2013

Horoscopul Scorpionului ianuarie 2013 lasa sa se intrezareasca o perioada de suisuri si coborasuri in relatia cu oamenii din jur, o atmosfera calda in viata amoroasa si o viata profesionala si financiara plina de promisiuni.

Sextilul dintre Mercur si Saturn din 6 ianuarie iti mobilizeaza toate fortele catre schimbarea in bine a destinului tau. Ai la indemana un timp prielnic observarii lucrurilor din jur si corectarii acelor conjuncturi ale vietii care iti infraneaza evolutia. Influenta de disciplinare a lui Saturn te indruma mai curand catre detalii decat spre largi perspective. Incearca sa iti concentrezi energia spre eliminarea dilemelor si dificultatilor cotidiene.

Pe 7 ianuarie, cuadratul lui Marte cu Saturn te poate frustra si descuraja. Pari a fi foarte sensibil la criticile celor din jur si la tot ceea ce iti limiteaza eforturile de a te afirma. Este posibil sa ai niste explozii temperamentale sau niste confruntari cu persoane aflate in pozitii de conducere. Da dovada de calm, rabdare, si nu cere prea mult de la tine insuti. Prin perseverenta vei depasi curand barierele nevazute care te inconjoara.

O perioda guvernata de relatii cordiale, amicale, cu oamenii din imediata ta apropiere se intrevede din 9 ianuarie, gratie tranzitului lui Venus in Capricorn si a treia casa a Scorpionului. Este o vreme de pace, liniste, de recladire a unor punti de bunavointa si cooperare cu oamenii pe care ii intalnesti zi de zi. Focalizeaza-te catre o atitudine calda si o comunicare sincera cu ceilalti.

Luna noua ivita pe 11 ianuarie in Capricorn si a treia ta casa este favorabila invatarii unor noi lucruri, integrarii facile si fericite printre oameni, preocuparii fata de detaliile existentei cotidiene. Puterea de observatie te ajuta sa vezi cu ochi noi tot ce se intampla in preajma ta. Ai la dispozitie un interval de timp prielnic testelor, examenelor, comunicarii, inaintarii unui CV sau unei cereri, pornirii pe un nou drum al vietii.

Gandurile ti se indreapta catre camin si familie incepand cu 19 ianuarie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Varsator si a patra casa a Scorpionului. Ai posibilitatea de a pune capat unor conflicte sau confruntari tacite, care tensionau atmosfera familiala de catva timp. Uneori, acest aspect astral poate indica mutarea intr-o noua casa.

Tot pe 19 ianuarie, Soarele paseste si el in sectorul Varsatorului si a patra ta casa, intensificand influentele anterioare. Poti fi preocupat de rezervarea unui sporit timp pentru tine insuti, mai ales daca viata profesionala te-a tinut departe de casa in ultima vreme. De asemeni, existenta iti poate fi marcata de cumpararea ori vanzarea unei case, redecorarea sau reamenajarea locuintei. Vechi evenimente din trecut pot fi reactualizate sau chiar proiectate catre viitor.

Cuadratul dintre Mercur si Soare din 25 ianuarie da nastere, de obicei, unor obstacole sau blocaje. Cu toate ca mintea iti este ascutita, la fel ca si capacitatea de analiza, poti avea dificultati in comunicarea cu ceilalti. Iti poate fi greu sa gandesti pozitiv intr-o astfel de circumstanta, insa este nevoie sa iti disciplinezi felul cum abordezi lumea.

Un ciclu al existentei strabatut de seninatate este anuntat pe 30 ianuarie de calatoria lui Jupiter in Gemeni. Tinzi a te incrancena mai putin asupra luptei pentru putere si a recurge aproape deloc la tactici si strategii manipulative. Nu iti mai asezi o platosa in jurul fiintei tale si nu mai pari a teme sa iti arati punctele slabe. Esti gata sa te arati in lume asa cum esti, scotand la iveala tot ce este autentic in personalitatea ta.

Horoscop Scorpion ianuarie 2013 - Dragoste

Tranzitul lui Jupiter in a opta casa a Scorpionului iti impune sa intelegi mai profund viata partenerului de cuplu si sa il sprijini cu tot ce poti in interesele sale precumpanitoare. Armonia se reinstaleaza in viata amoroasa, iar afectiunea pare a se intrepatrunde cu momente de fierbinte intimitate. Nativii singuri din Scorpion au ocazia de a se lansa in niste aventuri pline de farmec si senzualitate.

Horoscop Scorpion ianuarie 2013 - Cariera si bani

Pe 25 ianuarie, cuadratul lui Mercur cu Soarele nu este deloc favorabil unor tranzactii sau negocieri in afaceri. Incearca sa nu pui la inima criticile rautacioase ale unor colegi ori colaboratori.

Luna plina rasarita pe 27 ianuarie in cerurile Leului si a zecea casa a Scorpionului te aduce dintr-o data sub luminile reflectoarelor. Este cazul sa iesi in evidenta, fara insa a rani mandria celor de langa tine. Viata profesionala iti poate cere sa dai tot ce ai mai bun in tine pe neasteptate, asa ca pastreza-ti sangele rece si fii gata sa faci fata oricarei provocari. Se poate ivi o oportunitate pentru un nou job, sau un sprijin neanuntat de nimic asociat cu cariera, casa sau o proprietate.

Incepand cu 30 ianuarie, prezenta planetei Jupiter in a opta ta casa iti poate furniza oportunitati legate de finante sau proprietati impartasite cu altii. Niste bani pe care i-ai dat de mult se pot intoarce dintr-o data la tine, sau poti beneficia, din senin, de o  mostenire. De asemeni, niste avantaje financiare pot apare prin mijlocirea unui parteneriat sau a tovarasului de viata.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna ianuarie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : ianuarie 2013 - Toate zodiile
Copyright © godessdiana88. 2012- 2013

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Scorpion 2013

Horoscop Scorpion decembrie 2012
Horoscop Scorpion ianuarie 2013 Horoscop Scorpion ianuarie 2013 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 29, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Buna ziua, un an bun cu realizari. Am o parere buna despre prezicerile astrale,mie imi place sa descoper noutati in acest domeniu.As dori de se poate mai amanuntit pentru mine personal. Data nasteri 4-11-1960 cu respect Maria.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.