Horoscop chinezesc 2013 - Tigru

Horoscopul chinezesc 2013 anticipeaza pentru nativii din Tigru o vreme de confruntari si competitii, de-a lungul carora trebuie sa faca dovada ambitiei, perseverentei si chiar agresivitatii personale. Conform principiului chinezesc al celor cinci elemente, lemnul (Tigrul) infrange pamantul (Dragonul). Oricum, lupta acerba dintre Tigru si Dragon este in masura sa se puna in calea norocului celui dintai in Anul Sobolanului Negru de Apa.

Horoscopul dragostei Tigrului in 2013

Ispitele unor flirturi sau vagi dar insistente simtaminte de gelozie tind a da tarcoale nativilor din Tigru aflati intr-o relatie de cuplu statornica. Tocmai de aceea, in 2013, ei sunt nevoiti sa se concentreze asupra intensificarii intelegerii si increderii reciproce cu persoana iubita. Idilele nu le vin pe tava Tigrilor singuri in Anul Sarpelui Negru de Apa. Daca vor cu adevarat sa atraga dragostea de partea lor, este necesar sa renunte la pasivitate si sa isi foloseasca la maximum inzestrarile si farmecele personale.

Horoscopul carierei si banilor Tigrului in 2013

Reprezentantilor acestui semn zodiacal chinezesc li se recomanda sa se scuture de inertie si sa se angajeze cat mai mult in actiune, sa isi asume o atitudine cat mai directa si sa se focalizeze mereu asupra unor ambitioase teluri. Oricum, mobilitatea pare a fi mijlocita in sfera profesionala de conditii obiective, precum calatorii de afaceri sau in interes de serviciu, transferuri sau chiar oportunitatea unui job in strainatate.

Horoscopul sanatatii Tigrului in 2013

Mare grija fata de afectiuni asociate cu splina sau stomacul.

Zodia Tigrului - Repere astrologice si numerologice in 2013

Element primar caracteristic: Lemn (mu)

Forta primordiala: Yang

Directii auspicioase: sud, est, sud-est

Culori norocoase: albastru, gri, alb, portocaliu. A se evita: auriu, argintiu, maro si negru

Numere norocoase: 1, 3, 4. A se evita: 6, 7, 8

Floare norocoasa: cineraria

Compatibilitate in dragoste

- Cele mai bune potriviri: Cal, Caine

- Cele mai incompatibile zodii: Sarpe, Maimuta


Nota. Anul chinezesc al sarpelui Negru de Apa incepe pe 10 februarie 2013 si se termina pe 30 ianuarie 2014. Pentru a afla mai multe detalii despre traditiile si obiceiurile prilejuite de aceste eveniment acceseaza articolul Anul nou chinezesc – Simboluri si semnificatii.


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in 2013 in functie de anul tau de nastere in
Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa
Horoscop chinezesc 2013 - Tigru Horoscop chinezesc 2013 - Tigru Reviewed by Diana Popescu on decembrie 05, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Ma intreb daca prin scuturat din inertie se refera si la investitii mai bune, la jocuri pe bursa, etc. etc. Se spune ca atunci cand esti tanar este bine sa risti putin, iar spre batranete sa lasi jocurile pe bursa si sa investesti in ceva cu grad mic de risc. 2013 este anul sarpelui, la chinezi, daca nu ma insel.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.