Horoscop Varsator ianuarie 2013

Horoscopul Varsatorului ianuarie 2013 insista asupra necesitatii de a scoate la iveala abilitatile ori talentele innascute si a profita de conjuncturi norocoase deghizate sub forma unor negre circumstante. Pastreaza-ti o atitudine senina fata de viata si vei reusi sa depasesti inchipuite obstacole si sa realizezi neinchipuite idealuri.

Trigonul dintre Marte si Jupiter din 4 ianuarie iti consolideaza increderea in tine insuti si atitudinea pozitiva fata de viata. Instinctele tale, intuitiile, te conduc catre cele mai bune alegeri si iti asigura succese inimaginabile! Totul este sa reusesti sa iesi din conventii si prejudecati si sa iti asumi riscuri la care nu te-ai gandit vreodata!

Pe 7 ianuarie, cuadratul lui Marte cu Saturn scoate la suprafata vechi si tacite conflicte cu rudele sau parintii. Ti se pun in fata teluri hotaratoare pentru viitorul tau! Este posibil sa te concentrezi catre amanunte si sa pierzi din vedere perspectiva de ansamblu. Asuma-ti toate responsabilitatile si nu lasa loc nici unei ezitari, si te vei bucura curand de succese, in ciuda unor opinii rauvoitoare.

Poti fi nevoit, odata cu 9 ianuarie, ca efect al calatoriei lui Venus in Capricorn, sa iti lasi deoparte placerile si interesele pentru a da ajutor unei persoane apropiate. Nu sovai sa fii alaturi de oameni dragi care, poate, la randul lor, iti vor fi aproape in timpuri grele.

Luna noua, aparuta pe 11 ianuarie, in Capricorn si a douasprezecea casa a Varsatorului vesteste o perioada de renuntare la vechi idealuri si focalizare catre noi interese, cu precadere spirituale. Este vremea sa iti reincarci bateriile sufletului si sa te ocupi din nou de problemele celor din jur. Pregateste-te sa iti infrunti obstacolele interioare si sa pasesti intr-o noua etapa a existentei tale.

Un interval de timp cand ai prilejul de a-ti obiectiviza imaginea proprie este anuntat din 19 ianuarie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Varsator si intaia ta casa. Ai la indemana ocazia de a-ti analiza imaginea pe care o oferi lumii si a vorbi deschis despre visurile tale. Poti fi mult mai comunicativ decat de obicei si sa fii purtat de o fierbinte nazuinta de a te infatisa oamenilor asa cum esti. Incearca sa nu devii prea tensionat in relatiile cu ceilalti!

Tot pe 19 ianuarie, Soarele isi face si el aparitia in sectorul Varsatorului si prima ta casa, insistand asupra infatisarii tale, a autenticitatii existentei tale, a resurselor tale insuficient exploatate. Acest eveniment astral iti poate da senzatia unei renasteri, a unei invigorari a individualitatii tale. Este cazul sa indraznesti fara a te mai gandi la consecinte, a actiona si a lasa deoparte o paguboasa prudenta!

Pe 23 ianuarie, trigonul lui Mercur cu Jupiter daruieste fluenta si convingere ideilor si cuvintelor tale. Ai sansa de a obtine multe succese intrucat oamenii si circumstantele de viata iti sunt mereu de ajutor. Norocul iti este alaturi in calatorii, iar aproape tot ce iti planifici tinde a fi incununat cu reusite.

Cuadratul dintre Mercur si Saturn din 25 ianuarie tinde sa iti sublinieze numai aspectele negative ale existentei, insuflandu-ti sentimente de inferioritate ori indoiala. Fii prudent si nu te lasa atras de amagitoare promisiuni.

Creativitatea si viata sociala iti daruiesc numeroase oportunitati odata cu 30 ianuarie, ca efect al tranzitului lui Jupiter in Gemeni. Incearca sa nu lasi sa treaca pe langa tine norocul, cu precadere in ceea ce priveste talentele si abilitatile tale personale. Relaxarea, distractia si placeri mult timp refuzate sunt la ordinea zilei!

Horoscop Varsator ianuarie 2013 - Dragoste

Din 9 ianuarie, tranzitul planetei Venus in cea de-a douasprezecea casa a Vaarsatorului poate determina ca persoana iubita sa depinda foarte mult de tine. Nu ii insela increderea, si vei avea de castigat. Pe de alta parte, Varsatorii singuri pot fi pusi in situatia de a respinge, din cauza unor prejudecati, avansurile cuiva care le poate insenina multa vreme viata.

Pe 27 ianuarie, Luna plina din a saptea casa a Varsatorului te avertizeaza asupra necesitatii pastrarii unui echilibru stabil in relatia ta de cuplu. Straduieste-te sa vezi si punctul de vedere al persoanei iubite.

Afectiunea din legatura de cuplu se incalzeste, ori chiar se infierbanta, din 30 ianuarie, ca urmare a tranzitului lui Jupiter in a cincea casa a Varsatorului. Nativii singuri din aceasta zodie au ocazia de a-si intalni sufletul pereche sau pe cineva avand darul de a-i intelege si iubi neconditionat. In cuplurile casatorite pot apare niste vesti bune asociate cu nasterea unui copil.

Horoscop Varsator ianuarie 2013 - Cariera si bani

Luna plina, rasarita pe 27 ianuarie, in cerurile Leului te atentioneaza asupra sanselor ori ghinioanelor pe care le poti intampina intr-un parteneriat de afaceri sau legat de sfera profesionala. Este timpul sa negociezi si sa faci compromisuri. Cele mai negre perspective se pot dovedi a fi cele mai mari sanse, iar cele mai avantajoase asocieri se pot transforma in serioase esecuri.

Incepand cu 30 ianuarie, Jupiter in cea de-a V-a casa a Varsatorului iti pune la dispozitie oportunitatea de a te afirma in cariera cu precadere prin intermediul talentelor ori inzestrarilor naturale pe care ai ezitat pana acum sa ti le pui in valoare.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna ianuarie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : ianuarie 2013 - Toate zodiile
Copyright © godessdiana88. 2012- 2013

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

2013- Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Varsator 2013

Horoscop Varsator decembrie 2012
Horoscop Varsator ianuarie 2013 Horoscop Varsator ianuarie 2013 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 30, 2012 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.