Machiajul si rujul pentru revelionul 2013

O data la fiecare 12 luni trecem printr-un eveniment mereu unic: revelionul, intalnirea cu un nou an. De ce este un eveniment unic? Intrucat fiecare an ne aduce, inca din prima zi,  inedite surprize si oportunitati. De fiecare data, trebuie sa te pregatesti pentru aceasta sarbatoare tinand cont de toate semnificativele detalii, cum ar fi machiajul special pentru revelion. Cum ar fi indicat sa ne aranjam fata pentru intalnirea cu 2013? Profesionistii in moda ne indruma ca in aceasta noapte sa fim stralucitoare. Nu-ti face inima rea pentru cosmeticele folosite din plin cu aceasta ocazie. Pe de alta parte, fereste-te sa te impodobesti asemeni unui brad de Craciun! Indeparteaza stridentele si asigura-te ca oferi o imagine plina de armonie.
Inainte de a te hotari asupra machiajului trebuie sa iti alegi rochia! Ce fel de rochie ar fi potrivita pentru revelionul 2013? De obicei, se recomanda a fi una stralucitoare, ce nu se potriveste deloc cu un   machiaj intunecat. Daca toaleta ta de revelion este relativ modesta, de ce nu ti-ai dezlantui totusi imaginatia transformandu-ti fata intr-o opera de arta plina de stralucire? La fel ca si in machiajul de fiecare zi, trebuie totusi sa respecti niste reguli de baza: nu iti acoperi fata cu tone de culoare! Daca te focalizezi asupra ochilor, buzele ar trebui sa capete o nuanta mai delicata, si viceversa.

Atunci cand iti infrumutesezi ochii, poti utiliza genele false. Acest mic accesoriu face impresie si confera ochilor expresivitate. Avand in vedere ca 2013 va fi anul chinezesc al Sarpelui, poti utiliza nuante de culoare albastra, gri sau neagra. Aceste tonalitati pot darui ochilor un asa-zis efect de perla. Revelionul este cel mai bun prilej de a folosi nuante fumurii de machiaj cu sclipici. O idee buna ar fi sa utilizezi mici cristale rhinestone, cu diferite configuratii si o bogata paleta de nuante.

Pentru selectarea rujului, este musai sa tii cont de machiajul ales pentru ochi. Daca acesti sunt impodobiti cu gene false, cu tonalitati stralucitoare, este bine ca buzele sa nu arate prea suculente. Opteaza pentru o nuanta delicata. Cu o lucire discreta, poti accentua frumusetea gurii tale. Daca iti doresti sa aplici pe buze un ruj ceva mai stralucitor, atunci tonalitatea machiajului trebuie sa fie ceva mai modesta.

Restul fetei este la fel de importanta ca si ochii si buzele. De exemplu, poti scoate in evidenta o imbujorare a pometilor utilizand un fond de machiaj cumva mai festiv. De asemeni, decolteul poate fi evidentiat cu ajutorul unei pudre stralucitoare, cu sclipici. In acest fel, iti poti pune la punct o imagine personala plina de farmec si atractivitate cu ocazia revelionului din 2013. Inchei cu cateva poze ce va pot inspira...



Copyright © diane.ro.2012

Subiecte din aceleasi domenii in blog:

Forma rujului de buze si personalitatea femeii

DICTIONAR DE COSMETICA ONLINE DE LA A LA Z

Culoarea rujului de buze si personalitatea femeilor
Machiajul si rujul pentru revelionul 2013 Machiajul si rujul pentru revelionul 2013 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 08, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.