Costumele de baie Victoria's Secret 2013 (video)

Iarna pare a fi mai putin un anotimp rece gratie imaginilor dezvaluite din noul Catalog Victoria's Secret al costumelor de baie pentru femei in anul 2013. Acest catalog (din care poti vedea cate ceva in videoul prezent pe aceasta pagina), ajuns la cea de-a saisprezecea editie, aduce pentru a treia oara consecutiv pe prima pagina modelul sud-african Candice Swanepoel.

Frumoasa Candice a pozat alaturi de manechinele Behati si Miranda, in locatii exotice precum insulele Turks si Caicos, dar si pe plajele din Miami. Aceasta prezentare a costumelor de baie Victoria's Secret 2013 a fost realizata de fotograful Russell James. 

Victoria's Secret a postat in aceasta saptamana coperta catalogului (pe care o putei vedea mai sus) pe Facebook, comentand simplu si concludent: "Cel mai sexy sezon al costumelor de baie incepe acum... Costume de baie 2013. In case acum." 

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":


Costumele de baie Victoria's Secret 2013 (video) Costumele de baie Victoria's Secret 2013 (video) Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 04, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.