Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscopul Gemenilor februarie 2013 lasa sa se intrezareasca o nevoie mistuitoare de a depasi monotonia si cenusiul cotidian, o viata profesionala intensa si oportunitatea de a evolua notabil in plan social si in cariera.

Ambitia, nazuinta de a te bucura de succes si a-ti fi recunoscute competentele te insufletesc odata cu 2 februarie, ziua de debut a tranzitului lui Marte in Pesti. Indiferent daca este vorba despre viata profesionala ori cea personala, iti doresti cu tot dinandinsul sa fii in centrul atentie si sa fii apreciat de catre ceilalti.

Incepand cu acceasi zi de 2 februarie, Venus in Varsator tinde totusi sa iti rapesca apetitul pentru rutina de zi cu zi. Esti imboldit catre persoane ori locuri straine, spre tot ceea ce este nou ori iesit din comun. Poti fi atras catre preocupari artistice ori culturale si pari a-ti dori iti extinzi in orice fel orizonturile intelectuale.

Neintelegerile si conflictele cu cei din jur se pot inteti din 9 februarie, ca efect al cuadratului dintre Mercur si Jupiter. Fii atent la detaliile existentei cotidiene si la posibilitatea ca cineva sa iti insele asteptarile sau sa isi asume meritele tale. Nu te lasa deturnat de nimeni si nimic in drumul spre obiectivele tale esentiale.

Pe 10 februarie, Luna noua din Varsator si a noua casa a Gemenilor te umple de neastampar si iti invigoreaza tendinta de a te indeparta de monotonia zilnica. In aceste conditii, e necesar sa faci un efort pentru a initia noi proiecte ori activitati avand capacitatea de a-ti astampara setea de inedit, spiritul de aventura si imaginatia. Te poti simti reimprospatat de o ampla perspectiva despre viata, prin intermediul unei lecturi hotaratoare sau a unei incursiuni in zone ale realitatii neexplorate pana in prezent.

Cuadratul lui Marte cu Jupiter din 10 februarie iti poate deschide drumul spre importante realizari, cu conditia de a-ti tine in frau entuziasmul inspirat de Jupiter. Optimismul si increderea in tine insuti par a te conduce catre valori potentiale ale personalitatii, neinvestigate indeajuns. Printr-o planificare bine pusa la punct si prin mijlocirea intuitiei ai ocazia de a-ti materializa cele mai inalte aspiratii. Acest aspect astral iti pune la incercare vointa de a evolua ca individualitate .

Din 23 februarie, trecerea lui Mercur in aspect retrograd in Pesti si a X-a casa a Gemenilor iti sugereaza sa iti reconfigurezi imaginea despre lume si sa clarifici altora care este autentica ta pozitie in si fata de societate. Mai multe piedici ce iti stanjenesc dezvoltarea pot fi inalturate prin munca si perseverenta. Unele dintre aceste dificultati pot fi provocate de faptul ca te-ai concentrat prea mult asupra unor lucruri de amanunt, pierzand astfel imaginea de ansamblu asupra existentei.

Luna plina ivita pe 25 februarie in cerurile Fecioarei si a patra ta casa te atentioneaza asupra unui exagerat dezechilibru al vietii tale. Poate ca te-ai lasat acaparat intr-o prea mare masura de telurile profesionale ori sociale, neglijand tot cea ce tine de sfera personala. Casa, familia si/sau persoana iubita au nevoie de atentia ta. Fara aceste aspecte, fiinta ta nu are cum sa fie completa.

Horoscop Gemeni februarie 2013 - Dragoste

O noua poveste de dragoste este pe cale de a se infiripa odata cu 2 februarie, drept urmare a tranzitului planetei dragostei in cea de-a noua casa a Gemenilor. Venus te poate atrage catre cineva venit de pe alte meleaguri sau provenit dintr-o sfera sociala ori culturala care iti era straina pana acum.

Vizita lui Venus in a zecea ta casa reorienteaza din 25 februarie dragostea spre zona ta profesionala. O persoana asociata cu serviciul sau studiile tale pare a te pandi, gata sa te antreneze intr-o pasionala aventura amoroasa.

Horoscop Gemeni februarie 2013 - Bani si cariera

Din 2 februarie, prezenta lui Marte in cea de-a X-a ta casa este oportuna inceperii unei afaceri sau a unei actiuni lucrative pe cont propriu. Pe de alta parte, sunt posibile conflicte cu persoane aflate in pozitii de conducere. Oricum, ai la dispozitie un mare potential energetic, capabil a te sprijini in promovarea in cariera si activitatile din zona profesionala.

Gratie calatoriei planetei Venus in a noua casa a Gemenilor, tot de pe 2 februarie norocul este de partea ta in orice tip de intreprindere asociata cu relatiile cu publicul. Modul tau de exprimare este incarcat cu un magnetism aparte, iar niste oameni straini, in special femei, par a juca un rol important in cariera ta.

Chestiunile de la serviciu sunt pe punctul de a da nastere unor frecvente discutii sau sectorul profesional poate necesita o sporita comunicare din 5 februarie, sub impactul tranzitului lui Mercur in Pesti si a zecea ta casa. Grija pentru felul in care te exprimi pare a deveni prioritara, cu atat mai mult cu cat este de asteptat ca ideile tale sa fie confruntate cu opiniile celor din jur. Poti fi implicat in numeroase sarcini si responsabilitati.

Incepand cu 8 februarie, Soarele in tranzit prin Pesti si a X-a casa a Gemenilor te focalizeaza catre locul tau in lume si reputatia sociala. Intr-o astfel de perioada poti fi traversat de dorinta de a realiza ceva cu adevarat important. Aspiri sa iesi in evidenta, iar simtul practic ce te stapaneste iti impune sa vezi rezultate tangibile ale straduintelor tale profesionale. Telurile tale au multe sanse de a se implini, dar succesele repurtate par a fi insotite de sporite responsabilitati.

Venus patrunde pe 25 februarie in regatul Pestilor si a zecea ta casa, insistand asupra cooperarii si armonizarii atmosferei de la serviciu, drept surse ale unor reusite profesionale si intaririi reputatiei tale. O prietenie mai veche iti poate deschide noi perspective de a initia o afacere promitatoare.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : februarie 2013 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei

2013 - Anul chinezesc al  Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Gemeni 2013

Horoscop Gemeni ianuarie 2013
Horoscop Gemeni februarie 2013 Horoscop Gemeni februarie 2013 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 23, 2013 Rating: 5

5 comentarii:

  1. multumesc numai pozitivitate in articolul tau

    RăspundețiȘtergere
  2. Am descoperit de curand blogul tau si chiar te face sa gandesti mai pozitiv...am citit multe lucruri care chiar mi s-au intamplat. As vrea sa te rog daca vrei si ai timp sa-mi spui daca mai am vreo sansa sa ma impac cu iubitul meu...ne-am despartit pe 1 ianuarie, eu sunt gemeni nascuta pe 25.05.1990 iar el capricorn nascut pe 23.12.1988, am avut o relatie de 2 ani si momentan nu ma pot obijnui cu gandul k numai suntem impreuna....ti-as fi tare recunoscatoare daca mi-ai spune ceva...

    RăspundețiȘtergere
  3. Crede-ma ca tot am incercat sa gandesc pozitiv si sa ma rog la D-zeu in fiecare seara, dar a trecut o luna si nicio schimbare, plus ca fostul nici macar nu-mi vorbeste...

    RăspundețiȘtergere
  4. La mine a durat 1 an si 1/2... pana sa vorbeasca din nou cu mine (fostul)...., dar uite ca se poate !!! si s-a intamplat pe acest context de conjunctie astrala pe care il descrie Diana mai sus : la Horocop Gemeni Februarie 2013-Dragoste...!!! pt ca al meu locuieste in strainatate si de accea a revenit tocmai acum cand, asa cum spune Diana, Venus a intrat in casa a9a (a strainatatii)...Uita ca se poate..a fost o surpriza si pt mine !! Si mai vrea , de la el, sa-mi dea si banii care m-i se cuveneau mai demult...!!! Totul este sa crezi si se va intampla intr-o zi cu conjunctiile strale potrivite ! Good Luck !

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.