Horoscop Leu februarie 2013

Horoscopul Leului februarie 2013 marturiseste despre o percepere clara a interdependentelor din plan social, dezideratul de a cerne graul de neghina existentei cotidiene, armonizarea si pasionalitatea vietii amoroase si promitatoare incursiuni in sfera financiara.

Odata cu 2 februarie, ziua de inceput a tranzitului lui Marte in Pesti, se prefigureaza o criza personala sau sfarsitul unei etape a vietii tale. Mult mai constient de adevaratele intentii ale celor din jur, poti avea inclinatia de a te implica in relatiile sociale cu un sporit tact si simt diplomatic. Este vremea sa scoti la iveala autenticele tale aspiratii si sa apelezi la sprijinul oamenilor apropiati.

O atmosfera calda, cordiala, pare a te inconjura in aproape toate aspectele existentei din aceeasi zi de 2 februarie, gratie calatoriei lui Venus in teritoriile Varsatorului. Ai oportunitatea de a-ti invigora si reimprospata legatura cu persoane indragite sau importante pentru tine.

Incepand cu 5 februarie, parcursul lui Mercur in Pesti si a opta casa a Leului te inzestreaza cu o sensibila intuitie si o ascutita gandire. Pari a fi capabil sa intrezaresti cu claritate mecanismele interactiunii dintre oamenii din imediata ta apropiere, iar acest lucru te ajuta sa initiezi dialoguri avand darul de a lamuri probleme mai vechi, care tensionau relatiile cu ceilalti.

Parteneriatele sociale ori profesionale iti solicita atentia odata cu 10 februarie, sub efluviile Lunii noi din cerurile Varsatorului. In aceasta conjunctura astrala, poti resimti cu intensitate nevoia de a avea alaturi pe cineva in stare a te sprijini si a-ti merita increderea. Ai la indemana o perioada favorabila pentru crearea de noi contacte si realizarea unui lucru important, avand potentialul de a-ti mari prestigiul public.

O conjunctura astrala norocoasa este marcata pe 18 februarie de patrunderea Soarelui pe taramurile Pestilor. Pari a fi traversat de dorinta de a retrage o vreme din tumultul lumii exterioare, pentru a-ti regasi si reimbogati universul interior. Felul cum te descurci in viata poate deveni o preocupare constanta, provocandu-ti eventual impulsul de a-ti disciplina existenta si personalitatea. In aceasta ordine de idei, este posibil sa nazuiesti catre o transformare profunda, prin debarasarea de obiceiuri si atitudini paguboase sau neproductive, si exploatarea la maximum a talentelor si inzestrarilor native.

Din 23 februarie, Mercur isi asuma o turnura retrograda in Pesti si a opta casa a Leului. Acest tranzit te poate obliga sa analizezi ce ti s-a petrecut in ultimul timp, punandu-ti inca o data in vedere necesitatea de a renunta la ceea ce este nefolositor ori lipsit de perspective. Totodata, ar fi indicat sa te ocupi de aspecte ori circumstante ale existentei pe care se poate sa le fi trecut cu vederea pana acum. Ai prilejul de a-ti face noi prieteni, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la cei vechi, care si-au dovedit adeseori devotamentul si onestitatea.

Pe 25 februarie, Luna plina din Fecioara iti trezeste o dorinta coplesitoare de a te lasa in voia distractie si placerilor. Incearca, totusi, sa nu ignori nevoile si aspiratiile persoanelor apropiate.

Horoscop Leu februarie 2013 - Dragoste

Din 2 februarie, prezenta lui Marte in cea de-a opta casa a Leului stimuleaza, de obicei, o adancire a intimitatii in relatia de cuplu. Senzualitatea te poate conduce spre o mai inalta treapta a conexiunii cu persoana iubita.

Relationare superficiala ori conventionala cu oamenii din sfera ta sociala tinde a se destrama odata cu aceeasi data de 2 februarie, sub impactul tranzitului lui Venus in a saptea ta casa. Planeta iubirii te imboldeste sa apelezi mai des la negocieri si compromisuri menite a-ti asigura armonia in viata amoroasa.

Pe 10 februarie, Luna noua din a saptea casa Leului accentueaza influentele anterioare, sprijinindu-te in depasirea unor probleme din cuplu si inseninarea comunicarii cu partenerul tau. Nativii singuri, strabaturi de nazuinta de a-si descoperi sufletul pereche, pot fi atrasi intr-o promitatoare poveste de dragoste, gratie farmecului personal daruit de aceasta Luna noua.

Soarele, in tranzit in cea de-a VIII-a ta casa insista, din 18 februarie, asupra construirii unei cetati inexpugnabile in jurul tau si a persoanei iubite. Dragostea pare a fi considerata ultima reduta in apararea fericirii si autenticitatii trairii.

Venus se furiseaza pe 25 februarie in Pesti si a opta casa a Leului, reanimandu-ti impulsurile erotice si explorarea comuniunii intre doua suflete contopite intr-unul. Sensibilitatea senzuala isi gaseste implinirea numai prin mijlocirea unei reale afectiuni reciproce.

Horoscop Leu februarie 2013 - Bani si cariera

Atentie la parteneriatele de orice fel incepand cu ziua de 2 februarie! Indiferent daca este vorba despre un asociat din viata personala, ori cea sociala si de afaceri, pot apare conflicte legate de bani sau proprietati detinute in comun. In acest fel se manifesta tranzitul lui Venus in a saptea ta casa.

Din 18 februarie, Soarele aflat in a opta casa a Leului iti ofera un interval de timp oportun punerii bazelor unui nou buget sau plan financiar, eliminarii unei mentalitati negative fata de modul de cheltuire ori investire a banilor. Poti fi antrenat mai mult decat altadata in operatiuni vizand proprietati ori sume de bani impartasite cu altii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : februarie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Leu 2013

Horoscop Leu ianuarie 2013
Horoscop Leu februarie 2013 Horoscop Leu februarie 2013 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 26, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Cum pot afla cand imi voi gasi suflertul pereche? Ma simpt foarte singura. doresc mai multe deteli pentru cei singuri. multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.