Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscopul Sagetatorului februarie 2013 aduce in prim plan caminul, familia, stabilitatea in dragoste si o fructuoasa interactiune in viata sociala.

Preocuparile ti se indreapta din 2 februarie catre proiecte ori activitati legate de casa si familie, ca efect al tranzitului lui Marte in Pesti si a patra casa a Sagetatorului. Pari a simti nevoia sa ii protejezi pe cei dragi, incercand chiar sa le impui niste decizii din aceasta pricina, iar acest fapt poate genera dispute ori chiar conflicte. Vechi sentimente sau resentimente din trecut pot iesi dintr-o data la suprafata, cerandu-si o rezolvare temeinica. Starea de neastampar ce te guverneaza in aceasta perioada poate fi indepartata cu folos prin focalizarea asupra unor probleme vizand locuinta si familia.

O abordare a lumii mai rationala si o fericita apropiere de oameni este pe cale sa apara din aceeasi zi de 2 februarie, gratie calatoriei lui Venus in Varsator si a treia ta casa. Pari a fi foarte sociabil, gata mereu sa iti impartasesti interesele , sa te implici in dialoguri si faci schimburi libere de idei. Persoanele din jur pot fi atrase de atitudinea ta cordiala, si nu este deloc exclus sa ti se ceara sa impaci niste puncte de vedere diferite. Ai prilejul de a castiga social ori financiar prin intermediul comunicarii, rudelor sau a unor scurte calatorii.

Odata cu 5 februarie, Mercur paseste pe taramurile Pestilor, crescandu-ti puterea de concentrare si stimulandu-ti capacitatea de memorare. Pentru a beneficia cat mai mult de aceste daruri este posibil sa te retragi mai des in singuratate. Gandurile ti se indreapta mai frecvent catre familie, trecut ori copilarie. Pari a avea multe de facut in preajma casei. Se poate sa iti iei ceva de lucru acasa sau sa te trezesti invadat de numerosi vizitatori.

Imboldul de a invata ceva nou si o socializare intensa sunt numai cateva din semnele aparitie Lunii noi, pe 10 februarie, in cerurile Varsatorului si a treia casa a Sagetatorului. Pari a fi mult mai alert in abordarea existentei, mai atent la detaliile cotidiene si mai capabil de a extrage foloase din relatia cu cei din imediata ta apropiere. Treci printr-un interval de timp norocos pentru examene, depunerea unor cereri ori CV-uri, initierii unui nou proiect decisiv pentru destinul tau.

Din 18 februarie, Soarele aflat in tranzit in regatul Pestilor si a patra ta casa iti accentueaza predispozitia de a te acorda o sporita atentie casei si familiei. Rudele apropiate, parintii, locuinta, niste proprietati sau o mostenire sunt pe cale a deveni interese prioritare. Incearca sa nu te lasi stapanit de reinnoitul impuls de a instaura o mica tiranie in relatiile cu oamenii indragiti, ocupandu-te in schimb de invigorarea conexiunii cu acestia. In afara de multimea de treburi ce te poate acapara in jurul casei, ai oportunitatea de a iti regasi resursele interioare esentiale, avand potentialul de a-ti sustine evolutia personala.

Mercur devenit retrograd in Pesti si a IV-a casa a Sagetatorului te poate determina, din 23 februarie, sa te avanti mai putin in actiune, pentru a-ti evalua realizarile de pana acum si a-ti regandi strategiile de implinire a ambitioaselor tale teluri. Nu ezita sa iti pui intrebari incomode, astfel incat sa identifici cat mai clar ce anume ai de facut.

Venus in Pesti insista si mai mult, din 25 februarie, asupra afectiunii, daruirii reciproce si armoniei familiale. Pari a te bucura de fiecare clipa petrecuta acasa, fiind astfel mobilizat sa dai o noua fata locuintei si sa asiguri oamenilor dragi o ambianta cat mai placuta si mai confortabila.

Tot pe 25 februarie, Luna plina din Fecioara te aduce, pe neasteptate, in lumina reflectoarelor. Lumea pare a te remarca si a fi cu ochii pe tine, asa ca ar trebui sa dai tot ce ai mai bun in tine, fara nici un fel de sovaiala, avand totusi grija sa nu ranesti sentimentele sau mandria celor din preajma ta.

Horoscop Sagetator februarie 2013 - Dragoste

Mult mai deschis si mai realist decat de obicei, din 5 februarie, gratie tranzitului lui Mercur in a patra ta casa, ai la indemana oportunitatea de a reinchega legatura cu partenerul tau de cuplu, prin mijlocirea unor convorbiri oneste, menite a va clarifica sentimentele si a va face sa treceti peste opinii aparent ireconciliabile.

Din 25 februarie, vizita planetei dragostei in cea de-a IV-a casa a Sagetatorului inspira nevoia de stabilitate si sincera comuniune cu tovarasul de viata. Venus iti sugereaza sa iti revitalizezi viata amoroasa prin remodelarea locuintei sau chiar mutarea intr-o alta casa. Unii nativi din Sagetator pot fi cuprinsi de o puternica dorinta de a se "aseza la casele lor", dand curs, in acest fel, unei cereri in casatorie la care se gandeau de mai multa vreme.

Horoscop Sagetator februarie 2013 - Bani si cariera

Daca mai toata luna ai fost absorbit de casa si chestiuni domestice, lasand cumva pe planul doi sfera profesionala, din 25 februarie, Luna plina din a zecea ta casa iti pune pe jar dorinta de a fi remarcat la serviciu si a-ti dovedi competentele. Pot fi, pe nepusa masa, solicitat sa faci dovada priceperii or cunostiintelor tale. De asemeni, este posibil sa ti se ofere o slujba foarte avantajoasa sau sa primesti un nesteptat si consistent sprijin legat de cariera, casa, sau o proprietate.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : februarie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Sagetator 2013

Horoscop Sagetator ianuarie 2013
Horoscop Sagetator februarie 2013 Horoscop Sagetator februarie 2013 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 24, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

  1. În loc să pomeneşti toţi sfinţii şi sfinţişorii, mai bine ai prezenta horoscopul lunar pe 2013 ptr. toate zodiile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa cum poti constata cu usurinta, public in fiecare zi horoscoapele lunii februarie

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.