Miss America 2013

Faceti cunostiinta cu Miss America 2013. In varsta de 23 de ani, castigatoare a concursului Miss New York, Mallory Hagan a fost incoronata ca cea mai frumoasa fata a acestui an sambata la Cazinoul Planet Hollywood din Las Vegas.

In poza alaturata o puteti vedea in cadrul probei "costume de baie". Ea a impresionat juriul mai ales dupa ce a dansat pe ritmurile cantecului Get Up Off of That Thing a lui James Brown.

Intrebata daca, in urma macelului armat din Newtown, Connecticut, ar trebui sa fie amplasate garzi inarmate in scoli, Mallory Hagan a raspuns ca violentei nu trebuie sa i se raspunda cu violenta.

Mallory a primit drept premiu Miss America o bursa de studii de 50.000 de dolari. Ea urmeaza sa isi petreaca acest an drept "regina a frumusetii" intr-un turneu de-a lungul intregii Americi, avand drept scop adunarea de fonduri pentru fundatia Children's Miracle Network (Reteaua Miracolul Copiilor).

Mallory Hagan a reusit sa o subclaseze pe Ali Rogers, Miss Carolina de Sud, si Alicia Clifton, Miss Oklahoma, care s-au pozitionat pe locurile doi si trei.

Alte lucruri inedite despre Miss America 2013... Alexis Wineman, Miss Montana, a fost cea dintai autista participanta la aceasta competitie. Mariah Cary, Miss Iowa, sufera de sindromul Tourette. Lexie Madden, Miss Wyoming, este cunoscuta pentru indrazneala de a participa la un wrestling cu porci in scopul castigarii unei burse scolare!


Copyright © diane.ro . 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Ce este gratia feminina ?

Corpul perfect al femeii

Idealul feminin de frumusete in lume
Miss America 2013 Miss America 2013 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 13, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Din punctul asta de vedere nu as vrea sa plec din tara ... pai miss america nu stiu daca ar intoarce capetele barbatilor asa cum fac "miss domnisoarele noastre autohtone", adica .... mergeti intr-o zi cu metroul si o sa vedeti intr-o ora multe tipe care arata de 10 ori mai bine decat miss america. :)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.