Photoshop si CS2 gratis de la Adobe

Adobe ne surprinde cu un cadou de Craciun putin intarziat (sau unul tocmai potrivit pentru Craciunul de rit vechi). Ai oportunitatea de a descarca gratis, legal, programul Photoshop si CS2 (Creative Design 2) chiar acum, direct de la Adobe! Nu e nici o pacaleala!

Trebuie sa precizez ca pentru a face acest lucru este necesar, totusi, sa iti faci un cont la Adobe. Oricum, se pare Adobe s-a plictisit de acest Photoshop ori nu l-a mai considerat rentabil dupa ce a a incasat bani pentru el vreme de 10 ani, asa ca s-a decis, dintr-o data, sa il ofere gratuit. Mie, cel putin, mi se pare un lucru minunat!

Daca iti trebuie un editor de imagine rapid, Photoshop CS2  iti pune la dispozitie niste caracteristici de baza. Daca tot e degeaba, nu intarzia sa mergi la Adobe.com si sa descarci programul.
Photoshop si CS2 gratis de la Adobe Photoshop si CS2 gratis de la Adobe Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 07, 2013 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Interesant, este foarte tare daca dau gratuit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Prefer sa folosesc ceva gratis chiar daca este mai vechi decat ceva nou si crackuit, 2 thumbs up pt adobe, existau si inainte alternative gratis pt asta dar daca vin de la adobe sunt mai usor de folosit (cel putin pt mine).

    RăspundețiȘtergere
  3. Super veste! O sa incerc si eu sa-l downloadez. CS 2 e o versiune cam veche, CS6 costa aproape 60 de euro. Oricum, e mai bine decat nimic :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @curs BNR Cred ca ai incurcat abonamentele: pachetul Photoshop CS6 (instalabil) costa 831euro (vezi aici: http://store2.adobe.com/cfusion/store/html/index.cfm?store=OLS-EU&event=displayProduct&categoryPath=%2FApplications%2FPhotoshop ).

    Cred ca te refereai la Creative Could, pachetul pe un an si care costa 60euro pe luna.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.