Shakira a nascut un baietel

Cantareata columbiana Shakira a nascut marti primul ei copil, un baietel, intr-un spital din Barcelona. Starul pop a dat nastere unui baiat cantarind aproape 3 kilograme si, potrivit informatiilor, atat mama, cat si copilul sunt "intr-o stare perfecta de sanatate".

Shakira a venit la clinica Teknon in seara zilei de marti, insotita de prietenul ei, fotbalistul de la F.C. Barcelona Gerard Piquet.

In comunicatul familiei se spune:"Suntem fericiti sa anuntam nasterea lui Milan Pique Mebarak, fiul lui Shakira si al lui Gerard Pique ... Numele Milan semnifica  dragoste, afectiune si frumusete in slava, zel si straduinta in romana, si unificare in sanscrita".

Inca de dimineata, numerosi reporteri si fotografi s-au adunat in jurul clinicii, dupa aflarea zvonului ca Shakira va naste
in aceasta zi. De fapt, in aceeasi dimineata, Shakira a trimis un mesaj pe Twitter fanilor ei: "Va rog sa fi alaturi de mine in rugaciunile voastre in aceasta zi importanta a vietii mele".

Copilul s-a nascut printr-o operatie de cezariana programata anterior, facuta de o echipa medicala condusa de doctor Carlota Garcia-Valdecasa.

Shakira, in varsta de 35 de ani, a aparut ultima data in public pe 14 ianuarie la Casa del Libro din Barcelona, unde a participat la lansarea unei carti scrise de tatal ei, William Mebarak.

Copyright © diane.ro. 2013

Articole asemanatoare din Blogul Dianei:

Ce simte un copil nou nascut?

Cati copiii vei avea? – Superstitii si semne

Cantareata Adele a nascut un baiat
Shakira a nascut un baietel Shakira a nascut un baietel Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 23, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.