Horoscop Fecioara martie 2013

Horoscopul Fecioarei martie 2013 atrage atentia asupra necesitatii de a identifica atuurile personale si a le pune in valoarea prin interactiunea cu oameni dornici sau chiar meniti a-ti sustine evolutia spirituala si materiala.

Pe 11 martie, Luna noua din Pesti te ajuta sa iti imbunatatesti relatiile sociale si cele personale, si sa intorci in favoarea ta niste legaturi umane ce iti pareau inutile pana acum. Aceasta regasire in si printre oameni are potentialul de a-ti sprijini evolutia personala si a-ti deschide noi perspective de fructificare a resurselor tale interioare.

Visurile tale cele mai secrete sunt din ce in ce mai navalnice odata cu 12 martie, ziua de debut a tranzitului lui Marte in Berbec. Atat investigarea lumii exterioare, cat si a universului interior, par a fi favorizate in acest aspect astral. In acelasi timp, ai ocazia de a intrezari, intuitiv, motivatiile ascunse ale persoanelor din preajma ta si a innabusi din fasa orice intriga pusa la cale impotriva ta.

Schimbarile nedorite, inconfortabile, provocate de Mercur in ultimul timp capata sens din 17 martie, atunci cand aceasta planeta revine in aspect direct in Pesti si a saptea casa a Fecioarei. Poti descoperi ca lucrurile ce pareau a ti se opune nu faceau decat sa iti indice noi cai de a-ti atinge idealurile. Rezolvarea diferentelor de opinie din legaturile de parteneriat devine o prioritate. Beneficiile de maine depind de altii, asa ca ai grija cum si cu cine te aliezi.

Din 20 martie, tranzitul Soarelui in Berbec te provoaca sa iti inalti respectul fata de propria persoana prin regasirea credintelor individuale si energizarea interioara, avand drept scop o largire a razei tale de actiune in lumea din afara. Este timpul sa intri in contact cu vigoarea esentiala a fiintei si personalitatii tale.

Luna plina rasarita pe 27 martie in cerurile Balantei te imboldeste sa iti revezi sentimentele fata de tine insuti, sa iti apreciezi cu acuitate valoarea personala si felul cum esti pretuit de cei din preajma. Tocmai de aceea, poti fi inclinat sa dovedesti celorlalti, cu o sporita tarie, marile realizari si impliniri ale tale de pana acum.

Horoscop Fecioara martie 2013 - Dragoste

Luna noua din a saptea ta casa iti inspira, din 11 martie, nazuinta de a gasi un drum de mijloc intre nevoia de independenta personala si necesitatea de a-ti impartasi sentimentele si gandurile cu persoana iubita. Lucrurile nu sunt atat de complicate cum par la prima vedere.

Din 12 martie, calatoria lui Marte in cea de-a treia casa a Fecioarei iti trezeste la viata senzualitatea. Atitudinea idealista, platonica, asupra iubirii, tinde a face loc erotismului.

Tendinta anterioara este intensificata odata cu 20 martie, sub inraurirea tranzitului Soarelui in a opta ta casa. Viata ta amoroasa este pe punctul de a se revitaliza, stimulata de o cotropitoare dorinta de contopire senzuala.

Planeta Venus patrunde si ea pe 22 martie in Berbec si a VIII-a casa a Fecioarei, turnand gaz peste focul pasiunii dintr-o relatie de cuplu. Iubirea isi cere, in continuare, cu insistenta, dovezi cat mai palpabile.

Horoscop Fecioara martie 2013 - Bani si cariera

Simtul diplomatiei iti inlesneste succesul in negocieri profesionale sau de afaceri sub influenta Lunii noi rasarite pe 11 martie in a saptea casa a Fecioarei. Se intrevede un sprijin consistent al unui partener ori asociat in rezolvarea unei probleme financiare.

Incepand cu 20 martie, Soarele aflat in a VIII-a ta casa anunta o perioada favorabila regandirii balantei personale de venituri si cheltuieli. Te poti simti motivat sa pui capat cheltuielilor nesocotite si sa aduni mai multi bani albi pentru zile negre.

Un oportun sprijin financiar, in special printr-un parteneriat sau prin mijlocirea tovarasului de viata, este de asteptat sa apara din 22 martie, ca efect al tranzitului lui Venus in a opta casa a Fecioarei. Chiar daca nu prea pari dispus sa iti risipesti banii, esti tentat sa iti rasfeti persoana iubita cu niste cadouri deloc ieftine.

Pe 27 martie, Luna plina din a doua ta casa pare a semnala finalizarea unui aspect privind finantele. Poti termina de platit o veche datorie, incheia un ambitios plan financiar, sau avea de a face cu o modificare substantiala a veniturilor tale. Atentie la predispozitia de a arunca cu banii pe fereastra, achizitionand lucruri scumpe care nu iti trebuie neaparat, dar care par a-ti satisface niste capricii de moment.


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna martie 2013 in functie de ziua ta de nastere in
Horoscopul Dianei : martie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:
2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa
Horoscop Fecioara 2013
Horoscop Fecioara februarie 2013
Horoscop Fecioara martie 2013 Horoscop Fecioara martie 2013 Reviewed by Diana Popescu on februarie 26, 2013 Rating: 5

5 comentarii:

  1. De ce stergeti comentariile atat de repede ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe alte site-uri de astrologie, informatiile sunt cat se poate de diferite. Nici nu stii de cine sau de ce sa tii cont :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Am inteles ca este un an foarte norocos pentru cei din zodia Fecioara.

    RăspundețiȘtergere
  4. da , de ce stergi atat de repede comentariile ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu streg comentariile decat daca sunt spam. Daca cineva a mai incercat anterior vreun spam, comentariile sunt sterse in mod automat.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.