Horoscop Leu martie 2013

Horoscopul Leului martie 2013 scoate in evidenta o necesara metamorfoza, o reinnoire a fiintei si a existentei, printr-o calatorie reala sau spirituala, prin interactiunea cu oameni provenind de pe alte meridiane geografice ori culturale.

Luna noua aparuta pe 11 martie in Pesti iti poate inspira o transformare de esenta a sinelui si a vietii tale. Nu este neaparat necesar sa te debarasezi de niste lucruri, cat sa le faci sa lucreze in favoarea ta. Esti tentat sa investighezi ce se afla ascuns in spatele aparentelor, iar daca nu descoperi nimic relevant, poti cade prada dezamagirii.

Din 12 martie, tranzitul lui Marte in Berbec pare a-ti trezi dorinta de a te dedica studiului ori a te insufleti cu un neastampar ce poate fi domolit printr-o calatorie. In aceasta perioada, poti avea de castigat prin intermediul unui voiaj, atat material, cat si intelectual. Starea de neliniste interioara te poate calauzi si spre o aventura intr-o regiune indepartata de cotidian, intr-o zona pe care nu ai cutreierat-o vreodata. Pe de alta parte, este cazul sa renunti la scepticism, la intoleranta si sa iti deschizi mintea spre lucruri noi si neconventionale. Nu este exclus sa te inscrii intr-o miscare sociala avand drept obiectiv reformarea unor aspecte negative ale lumii.

Revenirea, odata cu 17 martie, a planetei Mercur in aspect direct in Pesti si a opta casa a Leului are darul de a risipi niste probleme ce iti dadeau de furca in ultimul timp. Poti deveni constient de ceea ce ai la indemana si ceea ce poti obtine de la altii, atat din punct de vedere material, cat si spiritual. Niste resurse interioare neglijate pana acum iti pot servi intr-o promitatoare relansare in existenta.

Un reimpropspatat respect fata de tine insuti pare a te sprijini din 20 martie, ziua de debut a tranzitului Soarelui in Berbec si a noua ta casa. In acest context, poti initia cu succes o campanie de reafirmare a meritelor tale in fata oamenilor din imediata ta apropiere. Spiritul de aventura iti da ghes, indemnandu-te sa faci ceva deosebit sau sa traiesti senzatii neincercate inca. Esti ispitit sa preiei initiativa si sa le infatisezi celorlalti lumea in nebanuite, surprinzatoare ipostaze.

Incepand cu 22 martie, prezenta lui Venus in teritoriile Berbecului intensifica tendintele de mai sus, punandu-ti la dispozitie diverse prilejuri de a comunica cu oameni din alte zone geografice. Poti primi sau darui, in acest fel, pretioase informatii ori chiar bunuri materiale. Din nou, pare a-ti surade sansa unei incitante calatorii.

Pe 27 martie, Luna plina din Balanta si a treia casa a Leului este pe punctul de a-ti aduce in centrul atentiei conexiunea cu o ruda sau invigorarea relatiei cu o persoana apropiata. Nu este exclus sa apara dificultati in comunicare, si sa iti vina greu sa iti expui opiniile si punctele de vedere. Totodata, oamenii din preajma te pot solicita peste masura cu lamurirea unor dileme care ii framanta. Pentru a nu fi acaparat de stres sau oboseala, este necesar sa fii cat mai flexibil, astfel incat sa poti face unor numeroase intalniri si discutii neasteptate. Viata pare a te indrepta in diverse si chiar opuse directii, fiind indicat sa distingi intre lucrurile ce se cer rezolvate cat mai repede, si cele care suporta o amanare.

Horoscop Leu martie 2013 - Dragoste

Pe 11 martie, Luna noua din a unsprezecea ta casa iti inspira o coplesitoare senzualitate, ce isi poate gasi implinirea numai intr-o relatie de cuplu bazata pe o reala afectiune reciproca.

Sub impactul parcursului lui Marte in a noua ta casa, odata cu 12 martie, se intrevede posibiltatea inceperii unei povesti de dragoste cu o persoana de pe alte meleaguri, eventual in timpul unei calatorii.

O persoana iubita este capabila a-ti largi orizonturile odata cu 22 martie, atunci cand Venus patrunde in a noua casa a Leului. Este vremea sa ii oferi iubirii o  noua sansa, intr-un alt decor sau intr-o alta conjunctura. Multi nativi singuri din Leu au posibilitatea de a-si intalni sufletul pereche.

Horoscop Leu martie 2013 - Bani si cariera

Banii altora sau cei impartasiti cu altii capata intaietate din 11 martie, sub efluviile Lunii noi pozitionate in a unsprezecea casa a Leului. Este o vreme favorabila pentru a scapa de niste datorii sau a recupera niste bani care iti apartin.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : martie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Leu 2013

Horoscop Leu ianuarie 2013
Horoscop Leu martie 2013 Horoscop Leu martie 2013 Reviewed by Diana Popescu on februarie 27, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Multumesc frumos Diana, chiar e zodia mea si-mi prinde bine. Felicitari si mult succes mai departe! Marius!

    RăspundețiȘtergere
  2. Se anunta o perioada incarcata insa sper sa se adevereasca doar aspectele pozitive. Multumim, Diana!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.