Horoscop Varsator martie 2013

Horoscopul Varsatorului martie 2013 dezvaluie necesitatea regandirii propriei fiinte mai ales prin prisma comunicarii si interdependentei cu cei jur. Este vorba despre o fericita comuniune intre pretuirea eului si regasirea lui prin oglindirea in ceilalti.

Pe 11 martie, Luna noua ivita in Pesti iti marturiseste despre necesitatea de a-ti inalta impresia despre propria fiinta si a te integra intr-o viziune pozitiva despre destinul tau si evolutia ta viitoare. Este nevoie sa te apropii intr-o mai mare masura de lumea concreta, a simturilor, si sa redescoperi placerile simple ale vietii.

Marte, planeta razboiului si actiunii, prezenta din 12 martie in regatul Berbecului, iti insufla o puternica nazuinta de a comunica sau a te realiza prin mijlocirea unei eficiente comunicari. Nu fii surprins daca te simti strabatut de un mare neastampar ori o nestapanita impulsivitate. Este vremea sa iti spui cu tarie cuvantul, sa iti scoti la lumina opiniile si punctele de vedere. Poti fi atras catre noi viziuni ori conceptii de viata. Daca dai atentia cuvenita detaliilor poti trage mari foloase din interactiunea cu ceilalti. Nu te lansa in dispute inutile, si fereste-te in special de conflictele cu vecinii si rudele!

O energizare de zile mari a mintii si o reimprospatare a atitudinii fata de existenta se intrezaresc din 20 martie, sub impactul tranzitului Soarelui in Berbec si a treia casa a Varsatorului. Cuvintele si ideile iti prilejuiesc placute speculatii si promitatoare revelatii. Nu ar fi rau sa pui pe hartie, pentru mai tarziu, ceea ce iti trece prin minte in acest interval de timp. Atunci cand este vorba despre interactiunea in societate, diplomatie si negocieri pari a fi intotdeuna omul potrivit la locul potrivit. Ai la dispozitie o perioada oportuna pentru scurte calatorii si iesiri din rutina zilnica.

Incapand cu 22 martie, calatoria lui Venus in teritoriile Berbecului intensifica influentele anterioare, daruindu-ti nenumarate oportunitati de a socializa si a te afirma in lume. Poti initia cu succes o reinchegare a relatiilor cu oameni apropiati, prieteni si rude.

Luna plina rasarita pe 27 martie in Balanta si a noua casa a Varsatorului te pune intr-o sporita masura in contact cu spiritualitatea, credintele personale ori chiar religia. Vrei sa iti gasesti sau afli cu certitudine locul in lume, si sa te regasesti in autentica ta fiinta interioara. Nazuinta de a evolua isi poate gasi calea intr-un nou program de studiu. Conexiunea intre universul tau spiritual si intelect pare a fi mai stransa ca niciodata. Te poti vedea chiar silit sa iti extinzi imaginatia si perspectiva despre viata.

Horoscop Varsator martie 2013 - Dragoste

Din 12 martie, patrunderea lui Marte in cea de-a treia casa a Varsatorului iti stimuleaza impulsul de a face fierbinti declaratii persoanei iubite. Dragostea pare a nu mai insemna aproape nimic fara dezvaluire si impartasire a sentimentelor cu partenerul tau de cuplu.

Comunicarea cu fiinta indragita continua sa fie o prioritate gratie vizitei lui Venus in a treia ta casa. Onestitatea si fidelitatea intaresc afectiunea reciproca dintr-o legatura de dragoste.

Horoscop Varsator martie 2013 - Bani si cariera

Luna noua aparuta pe 11 martie in a doua ta casa semnaleaza o noua oportunitate sau o nestavilita dorinta de a-ti mari veniturile, dar si prilejul de a cheltui multi, multi bani. Daca tot iti dezlegi baierele pungii ori portofelului, asigura-te cel putin ca achizitionezi ceva ce iti este cu adevarat necesar. Ai la indemana un ciclu lunar oportun initierii unui plan financiar promitator!

Unele ezitari si esecuri din plan financiar tind a se risipi odata cu 17 martie, ca efect al revenirii lui Mercur in aspect direct in  Pesti si a doua casa a Varsatorului. Sunt pe cale sa apara beneficii materiale atat imediate, cat si pe termen lung. Este cazul sa reiei actiuni de amploare abandonate sau amanate, intrucat noile conjuncturi financiare par a-ti fi surazatoare.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : martie 2013 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88. 2013

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

2013- Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Varsator 2013

Horoscop Varsator februarie 2013
Horoscop Varsator martie 2013 Horoscop Varsator martie 2013 Reviewed by Diana Popescu on februarie 24, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.