Sclava a traficantilor de carne vie

Cate fete cad prada in fiecare zi in lume, dar si in Romania, traficantilor de carne vie? Cate dintre ele ajung sclave ale unor indivizi cinici si fara Dumnezeu, ce se inchina numai la altarul banilor murdari, patati de sange si distrugerea inocentei ori a personalitatii umane?

mtvU, postul universitar MTV, a lansat de curand o relevanta experienta digitala, avand menirea de a-i invata pe tineri lucrurile dure din spatele traficului de carne vie.

The Backstory, o experienta video inedita, este cea mai noua initiativa a campaniei mtvU purtand numele Impotriva vointei noastre, care uneste studentii americani intr-o miscare tot mai cuprinzatoare tintind a pune capat sclaviei sexuale sau de pe piata muncii din zilele noastre. Vezi The Backstory

Prin intermediul experientei "Backstory" esti pus in in pielea unei victime a traficului sexul sau al celui de exploatare a muncii, atat de des intalnit chiar si in tara noastra! Este vorba despre odioase fapte intamplate in America, dar care isi gasesc usor corespondenta si pe plaiurile miorotice.

Astept (in zadar?) ca o astfel de initiativa sa apara si la noi, nu neaparat din partea unor foruri guvernamentale, cat ca o manifestare autentica a tinerilor romani!
Sclava a traficantilor de carne vie Sclava a traficantilor de carne vie Reviewed by Diana Popescu on februarie 01, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

  1. In Romania nu cred ca o sa apara vreodata....si acum serios, inafara de americani cine mai este nebun sa se puna singur intr-o astfel de situatie.
    Nu spun ca nu e bine...dar eu unu nu cred ca as avea curajul s-o fac.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.