diane.ro este noua adresa a Blogului Dianei

Dupa multe cautari, numeroase sfaturi (foarte bune) ale cititorilor mei, blogul "Diana, zeita dorintelor tale secrete" apare astazi intr-o noua formula, o noua adresa html (diane.ro), si sper eu, intr-un continut de o mai mare calitate si receptivitate fata de cea ce isi doresc cu adevarat oamenii fideli blogului meu.

Deviza mea pentru diane.ro este adevar, calitate, inedit, originalitate si noi cai de a descoperi ce si cine exista cu adevarat in spatele fiintei noastre autentice.

Astept cu nerabdare sugestii de la statornicii mei cititori, precum si de la cei abia sositi pe blogul meu. Orice ar fi, nu am sa fac rabat niciodata de la valorile autentice ale umanitatii in schimbul inculturii si kitsch-cului.

Bun venit pe noul BLOG AL DIANEI / diane.ro
diane.ro este noua adresa a Blogului Dianei diane.ro  este noua adresa a Blogului Dianei Reviewed by Diana Popescu on martie 28, 2013 Rating: 5

7 comentarii:

  1. Sa fiu sincera, e mult mai profi faptul ca ai ales un domeniu propriu :D
    Mult succes cu noul/vechiul proiect!

    RăspundețiȘtergere
  2. Diana,in speranta ca vei citi mesajul meu,te rog sa nu uiti sa publici la mijlocul lunii august, horoscopul lunii septembrie pentru toate zodiile.Multumesc mult. Toate gandurile bune,pe curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am sa incerc, asa cum am mai zis, sa-l public mai devreme, dar imi ia timp si nu pot promite ca voi putea scrie astfel incat toate zodiile sa apara pe blog pana la mijlocul lunii august.

      Ștergere
  3. foarte frumos Dienush :*

    RăspundețiȘtergere
  4. am si eu o mica rugaminte,te rog sa publici un articol despre ascendentul in zodie in functie de data si ora.... te rog mult... vreau sa aflu ce ascendent am

    RăspundețiȘtergere
  5. buna Diana vreau sa iau un tablou superb cu o herghelie de cai care fug in tablou se afla si munti ,pot sal pun pe peretele SUD fiind element foc calu si munti pamant,o sa fie ok mai ales pt 2014 o zi minunata

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.