Horoscop Berbec aprilie 2013

Horoscopul Berbecului aprilie 2013 indica o preocupare majora de transformare a sinelui, legata de impactul eului asupra lumii, si o orientare precumpanitoare, chiar egocentrica, dar nu lipsita de roade, asociata cu sfera financiara.

Pe 7 aprilie, conjunctia lui Venus cu Marte iti intensifica raspunsurile emotionale la mesajele lumii din afara. Pari a fi ispitit sa iti mobilizezi fortele spre orice iti atrage atentia sau te intriga. In acest context, tinzi a te simti bine mai ales atunci cand esti in actiune si te implici intr-un domeniu care te atrage.

Luna noua ivita pe 10 aprilie in Berbec si intaia ta casa vesteste un timp oportun reinventarii sinelui, regandirii aspectului tau exterior si felului cum te afirmi in societate. Se intrevede o perioada aglomerata de numeroase sarcini si responsabilitati, de-a lungul careia pari a te simti plin de energie si dinamism. Renuntarea la unele obiceiuri paguboase si concentrarea asupra ambitioaselor tale obiective te ajuta sa te remarci si sa te bucuri de noi experiente de viata.

Schimbarile unor lucruri din plan personal continua sa fie de bun augur odata cu 14 aprilie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Berbec si prima ta casa. Ar fi cazul, poate, sa te gandesti la noi cai de a-ti mentine tonusul fizic si a-ti pastra o atitudine pozitiva. Nu te lasa in voia unui fals orgoliu ori a unei teatrale modestii. Bucura-te de un mai sincer dialog cu tine insuti. Poti avea inclinatia de a studia aspecte inedite despre evolutia personala. Ai oportunitatea de a realiza ceva cu adevarat important prin exprimarea autentica a personalitatii tale. Nu te complace in inertia vietii, dar nu iti trasa inca niste obiective pe termen lung.

Tot pe 20 aprilie, conjunctia dintre Mercur si Uranus poate isca o transformare neasteptata a planurilor tale pe termen lung. Nu-ti permite sa fii acaparat de prejudecati si idei conventionale. Independenta si originalitatea specifice fiintei tale sunt buni aliati vointei ce te stapaneste acum.

Cuadratul lui Mercur cu Pluton din 21 decembrie te poate stimula sa iti estimezi cat mai lucid prezentul si viitorul. Tocmai de aceea, se impune o perseverenta cercetare a lucrurilor ascunse in spatele aparentelor. Capabil a te lupta pana in panzele albe pentru materializarea viselor tale, ai la indemana capacitatea de a te conecta cu adevarat cu oamenii din preajma ta. In aceasta conjunctura astrala, comunicarea poate scoate la suprafata importante aspecte si temeri legate de existenta zilnica.

Horoscop Berbec aprilie 2013 - Dragoste

Un stabil echilibru in relatiile de cuplu este furnizat din 15 aprilie de tranzitul lui Venus in Taur si a doua ta casa. Sentimentele profunde ale unui partener care te cunoaste de mult timp iti prilejuieste o autentica impartasire afectiva constitue o prioritate.

Pe 25 aprilie, Luna plina rasarita in Scorpion si a opta casa a Berbecului inspira finalizarea unei etape dintr-o relatie de cuplu sau chiar o despartire legata in special de o problema materiala sau de o dificultate in impartasirea erotica.

Horoscop Berbec aprilie 2013 - Bani si cariera

Intrarea lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn si a zecea casa a Berbecului este in masura, din 12 aprilie, sa creeze o atmosfera tensionata in sfera profesionala. Dorinta de a te afirma cu orice pret si a-ti impune mereu punctele de vedere poate da nastere unor dispute si conflicte cu colegii si superiorii. Renunta la o exagerata vanitate si straduieste-te sa colaborezi mai strans cu cei din preajma ta.


O serie de circumstante prielnice pe plan financiar sunt vestite din 15 aprilie de calatoria lui Venus in a doua casa a Berbecului. Iti place, poate, sa iti satisfaci placeri ceva mai rafinate, avand predispozitia de a risipi prea multi bani pe cumparaturi nu neaparat utile. Capacitatea de a interactiona cu ceilalti iti poate imbunatati situatia materiala.

Din 20 aprilie, tranzitul Soarelui in Taur si a doua ta casa iti atrage atentia asupra resurselor banesti si a modului lor de investire. Poate ca ai nevoie de mai multe surse de venituri pentru a-ti asigura independenta financiara, iar efluviile solare sunt gata de a te sprijini in materializarea planurilor tale. Pe de alta parte, este necesar sa iti reexaminezi atitudinea fata de aspectele materiale ale lumii. Ai nevoie de bani pentru a-i pune in slujba autenticelor tale interese sau ai ajuns, pur si simplu, sa fii in slujba banilor? Fereste-te sa cheltuiesti prea mult doar pentru a le dovedi ceva celor din preajma ta.

Vizita lui Marte pe aceleasi taramuri ale Taurului si ale celei de-a doua case a Berbecului iti sustine, odata cu aceeasi data de 20 aprilie, o intensa energie pentru ameliorarea situatiei financiaree, prin noi proiecte de a face un ban in plus. Din nou, exista posibilitatea de a te identifica cu ceea ce detii si a incerca sa impresionezi pe ceilalti prin mijloacele financiare cu care esti inzestrat. Daca apare vreun conflict in aceasta perioada, el este asociat cu o proprietate sau o mostenire. Pentru a-ti pune in frau impulsul de a arunca cu bani pe fereastra evita sa mai porti asupra ta cardul de credit.


Luna plina ivita pe 25 aprilie in a opta ta casa pune accentul pe resursele materiale si financiare pe care le impartasesti cu o alta persoana. Un partener de afaceri sau un coleg de serviciu iti poate stanjeni libertatea de miscare sau punerea in aplicare a unor ambitioase planuri.


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2013 in functie de ziua ta de nastere in
Horoscopul Dianei : aprilie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei
Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile
Horoscopul dragostei Berbecului 2013
Horoscop Berbec martie 2013
Horoscop Berbec aprilie 2013 Horoscop Berbec aprilie 2013 Reviewed by Diana Popescu on martie 22, 2013 Rating: 5

6 comentarii:

  1. o data pe an las acelasi comentariu la posturi similare "Berbec gen"
    Me, me, me...

    RăspundețiȘtergere
  2. Florin! Te chinui cam mult cu spamul...ori esti pe dinafara ori esti chemically unbalanced :) Ai stricat bunatate de horoscop.

    RăspundețiȘtergere
  3. ...dar restul zodiilor????

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi fain de horoscop si asteptam si pentru celelalte zodii!

    RăspundețiȘtergere
  5. ...despre sagetator,aprilie 2013?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.