Horoscop Fecioara aprilie 2013

Horoscopul Fecioarei aprilie 2013 anunta o sporita abilitate de a intelege lumea inconjuratoare, o febrila dorinta de a depasi barierele rutinei si o bogata dar contradictorie viata amoroasa.

O relativa ariditate a impulsurilor creative se poate face simtita odata cu 12 aprilie, sub impactul trecerii lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn. Pe de alta parte, exista posibilitatea ca persoane apropiate, carora le-ai dedicat mult timp si multa energie, sa iti insele pe neasteptate increderea. Oricum, pari a fi predispus sa iti concentrezi intr-o sporita masura eforturile catre propriile teluri si idealuri.

Din 14 aprilie, tranzitul lui Mercur in Berbec te ajuta sa iti consolidezi cunoasterea oamenilor din imediata ta apropiere. Nu intamplator, iti poate cade in maini o revelatoare carte despre psihologie. Ai sansa de a-ti croi drum spre descifrarea unor secrete surprinzatoare, legate de niste persoane pe care credeai ca le cunosti ca pe propriile tale buzunare.

Incepand cu 15 aprilie, sub impactul tranzitului lui Venus in Taur pari a te sastisi de cenusiul existentei cotidiene, tanjind dupa ceva demn de a-ti extinde orizonturile. Poti fi atras, cu precadere, de persoane si locuri straine, si nu este exclus ca pofta de inedit sa-ti fie satisfacuta printr-o calatorie.

Un puternic interes asociat cu o credinta personala, cu o noua perspectiva filozofica ori religioasa isi pune amprenta asupra ta din 20 aprilie, ziua de debut a calatoriei Soarelui in Taur si a noua casa a Fecioarei. Intuitia iti este un bun aliat, si pari a avea strafulgerari ale inspiratiei capabile sa te sprijine in rezolvarea unor dificile probleme. Inca o data, se intrezareste oportunitatea unei speciale calatorii.

Tot pe 20 aprilie, este randul lui Marte sa isi faca intrarea in Taur si a IX-a ta casa. O continua stare de neastampar si o febrila sete de aventura par a-ti da tarcoale. Este de asteptat sa incerci sa iti largesti raza de actiune a activitatilor tale zilnice, sa arzi de nerabdarea de a calatori sau a te cufunda in studierea unor subiecte care te intriga de multa vreme. Latura negativa a acestui aspect astral consta intr-o fierbinte predispozitie de a-ti sustine pana in panzele albe punctele de vedere.

Horoscop Fecioara aprilie 2013 - Dragoste

Luna noua aparuta pe 10 aprilie pe cerurile Berbecului si a opta ta casa te incarca cu o intensa emotivitate, dandu-ti senzatia unei contopiri cu lumea din jur. Cu atat mai mult, poti fi cutreierat de o extrem de intensa afectiune fata de persoana iubita. Atentie la inclinatia de fi mult prea posesiv!

Sub influenta tranzitului retrograd al lui Pluton in a cincea casa a Fecioarei viata amoroasa este supusa, din 12 martie, unor surprinzatoare cutremure, avand potentialul de a-ti narui luminoase planuri de viitor. Mai ales daca traiesti o proaspata poveste de iubire, nu iti lasa imaginatia sa se agate de nemarginite sperante. Adopta politica pasilor marunti dar siguri pana cand descoperi daca partenerul de cuplu iti merita sau nu cu adevarat increderea si afectiunea.

Odata cu 14 martie, prezenta lui Mercur in a opta ta casa iti inlesneste o magica intimitate in legatura de cuplu. Sustinuta de autentice sentimente, senzualitatea iti daruieste inestimabile delicii. Puntile conformosmului si egoismului pot fi rupte, facand loc unei comunicari sincere, neingradite, cu fiinta indragita.

Venus tinde a te inconjura cu o aura de farmec din 15 aprilie, atunci cand isi incepe periplul prin teritoriile celei de-a noua case a Fecioarei. Este posibil sa incepi o idila cu o persoana cu totul diferita de tine, de pe alte meleaguri ori din alte cercuri sociale.

Horoscop Fecioara aprilie 2013 - Bani si cariera

Pe 10 aprilie, Luna noua din a opta casa a Fecioarei iti poate asterne in cale o excelenta oportunitate de a initia un plan financiar sau o afacere promitatoare. Roadele initiativelor pe care le pornesti acum par a fi culese pe termen relativ scurt, adica dupa circa 3-6 luni.

Popularitatea de care te bucuri din 15 aprilie, gratie tranzitului lui Venus in a noua ta casa iti inlesneste succese intr-o munca legata de relatiile cu publicul sau te apropie de o multa asteptata avansare in cariera.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : aprilie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Fecioara 2013

Horoscop Fecioara martie 2013
Horoscop Fecioara aprilie 2013 Horoscop Fecioara aprilie 2013 Reviewed by Diana Popescu on martie 29, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

  1. e perfect...mi se potriveste.
    felicitari ..faci cel mai bun horoscop

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se potriveste partea cu plictiseala . Ca o sa fac o calatorie , asta da , nu foarte departe insa.

    Felicitari pentru previziuni!

    Cristina

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.