Horoscop Berbec mai 2013

Horoscop Berbecului mai 2013 lasa sa se intrezareasca o perioada de invigoare a personalitatii si a perseverentei de materializare a celor mai ambitioase teluri, precum si o intensa interactiune pe plan social si personal.

Odata cu 1 mai, patrunderea lui Mercur in Taur iti atrage atentia asupra necesitatii de a-ti demonstra intr-o mai mare masura punctele forte, valoarea, in toate domeniile vietii tale. Trebuie sa le demonstrezi celorlalti ca ai un cuvant de spus si ca parerea ta conteaza!

O calda si benefica apropiere de oamenii din jur pare a se petrece din 10 mai, ca urmare a tranzitului lui Venus in Gemeni si a treia casa a Berbecului. Prietenii tind a-ti cauta tovarasia, si esti gata sa intri in dialog cu ei, punand pe tapet lucruri si idei ce te preocupa de mai multa vreme. Adeseori, acest aspect astral aduce beneficii prin intermediul rudelor, comunicarii si scurtelor calatorii. Simtul diplomatiei ce te caracterizeaza acum iti este de ajutor in aplanarea unor conflicte din imediata ta apropiere.

Pe 10 mai, eclipsa de Luna si Luna noua din Taur te ajuta sa capeti o atitudine mai increzatoare in propriile forte si implinirea idealurilor tale. Sensibilitatea celor cinci simturi este pe punctul de a ti se ascuti, si esti gata sa te bucuri pe deplin de placerile simple ale existentei. Evita sa te tratezi cu prea multe dulciuri si mancaruri grase!

Din 15 mai, vizita lui Mercur in Gemeni si a treia ta casa, casa guvernata de aceasta planeta, are potentialul de a-ti mari energia mentala. Tocmai de aceea, daca nu te apleci asupra unei activitati intelectuale, pot cade prada unui tulburari interioare sau unui neastampar greu de stapanit. Acest tranzit este asociat cu studiul, invatarea, si comunicarea cu ceilalti. O ruda pare a avea o mai mare importanta in existenta ta.

O usoara negura este pe punctul a te inconjura din cauza cuadratului lui Mercur cu Neptun din 18 mai. Straduieste-te sa scoti la iveala inselatoriile sau iluziile ce te inconjoara. Daca esti de parere ca cineva te minte, probabil ca ai dreptate!

Tot pe 18 mai, sextilul dintre Venus si Uranus iti ofera sansa de a intalni noi oameni, a aborda viata cu mai multa indrazneala si a te rupe de conventiile din cercul tau social. Copilul din tine iti da ghes sa te bucuri de fiecare clipa si imprejurare a existentei.

Soarele, aflat in tranzit in Gemeni si a treia casa a Berbecul odata cu 21 mai, sugereaza implicare si o multime de treburi in sfera sociala. Poti fi motivat sa explorezi lumea, sa iti faci noi contacte, si sa fii mult mai atent la ceea ce se intampla in preajma ta. Ofera-le oamenilor mai mult timp si dedicare, si vei putea reinchega legatura cu ei. O avalansa de responsabilitati, sarcini, comisioane pare a pica dintr-o data peste tine, solicitandu-te la maximum. Prietenii, rudele, cunostiintele joaca un rol sporit in viata de zi cu zi. Abilitatea de a-ti comunica ideile, opiniile conteaza din ce in ce mai mult pentru tine.

Pe aceeasi data de 21 mai, cuadratul lui Pluton cu Uranus te sprijina sa intelegi mai multe despre tine si persoanele din jurul tau. Ai putinta de a te desprinde de lucruri sau oameni care te tin pe loc, iti infraneaza evolutia. Nu mai vrei sa fii condus de catre altii, si incerci, poate, sa iti iei soarta in propriile maini.

Sextilul dintre Mercur si Uranus de pe 22 mai continua sa iti stimuleze nazuinta de a descoperi noi dimensiuni ale existentei, noi oameni si neimaincercate preocupari. Rutina zilnica nu te atrage aproape deloc, dar ai forta de a te confrunta cu mari dificultati. Poate ca intrevezi noi cai de a rezolva vechi si agasante probleme...

Luna plina si eclipsa de Soare din 25 mai din Sagetator si a noua casa a Berbecului are darul de a te conecta cu propria-ti spiritualitate. O perspectiva spirituala si constientizarea credintelor tale cele mai intime te sprjina in indepartarea de unele tendinte negative, intensificandu-ti perseverenta de a te perfectiona, a invata, a studia. Poti fi fortat sa te deschizi spre noi idei si solutii intuitive. Esti strabatut de nevoia de a te distra, si chiar a te angaja in aventuri nitel cam riscante.

Tranzitul initiat de Mercur in Rac, inaugureaza, din 31 mai, o perioada in care puterea de concentrare si capacitatea de memorizare ajung la un maximum. In acest context, te poti retrage un timp din viata sociala, pentru a te dedica studiului, cititului, invatarii unei limbi straine. Evenimente placute din trecut isi cer o reactualizare sau o rememorare. Casa si familia pot constitui repere cruciale in acest interval de timp.

Incepand tot cu 31 mai, Marte isi croieste drum prin sectorul Gemenilor si a treia casa a Berbecului. Din nou, comunicarea si interactiunea cu ceilalti tinde a-ti ocupa mult timp. Totodata, pari a avea o atitudine ferma, temerara in relatiile cu cei din preajma, fiind mereu predispus sa iti aperi punctele de vedere si interesele. Pastreaza-ti calmul si nu te lasa antrenat in certuri ori confruntari infierbantate! Nerabdarea te poate aduce in preajma unor nedorite accidente si incidente.

Horoscop Berbec mai 2013 - Dragoste

Ca efect al cuadratului lui Mercur cu Neptun de pe 18 mai, viata amoroasa pare a fi invaluita de romantism si visare. Emotivitatea iti poate face necazuri, dar, pe de alta parte, credinta nestramutata in dragoste te ajuta sa iti vezi visele implinite.

In aceeasi zi de 18 mai, sextilul dintre Venus si Mercur are capacitatea de a-ti insufla spontaneitate si farmec in relatia cu partenerul de cuplu. Ai prilejul de a-ti reimprospata si reinvigora conexiunea cu fiinta iubita.

Din 31 mai, gratie calatoriei lui Mercur in a patra casa a Berbecului, pari a fi mult mai deschis spre punctele de vedere ale tovarsului tau de viata. Ai astfel, oportunitatea de a comunica mai sincer si mai productiv cu el despre planurile voastre de viitor.

Horoscop Berbec mai 2013 - Bani si cariera

Prezenta lui Mercur in a doua casa a Taurului iti pune la dispozitie din 1 mai o perioada favorabila catorva schimbari in domeniul financiar. Tinzi a privi mai relaxat partea materiala a lumii, si ai posibilitatea de a descoperi noi cai de a face un ban in plus. Analizeaza-ti cu grija planurile financiare, mai ales ca exista sansa sa porti cateva discutii semnificative pe aceasta tema. In acelasi timp, poti privi banii ca un instrument capabil a-ti furniza placere sau confort, si nu un scop in sine.

Luna noua rasarita pe 10 mai in a doua ta casa continua sa iti daruiasca noi oportunitati de a-ti ingrosa portofelul sau contul din banca, dar te imboldeste, totodata, sa cheltuiesti mai mult. Fereste-te asadar sa arunci banii pe lucruri ce nu iti sunt neaparat necesare.

Sub influenta cuadratului dintre Pluton si Uranus din 21 mai este posibila schimbarea serviciului sau obtinerea unui nou job. Ai nevoie de o schimbare profunda in sfera ta profesionala. Fii atent, totusi, la predispozitia de a-ti pierde rabdarea si a te avanta in violente dispute!


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiil

Horoscopul dragostei Berbecului 2013

Horoscop Berbec aprilie  2013
Horoscop Berbec mai 2013 Horoscop Berbec mai 2013 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 20, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.