Horoscop Capricorn mai 2013

Horoscopul Capricornului mai 2013 marturiseste despre necesitatea de transformare a stilului de viata, despre invigorarea personalitatii si inspiratiei creatoare, dar si despre tendinta de a ceda uneori prea mult in fata celorlalti.

Creativitatea iti este un bun aliat odata cu 1 mai, gratie tranzitului lui Mercur in Taur. Mintea iti este mai agera decat de obicei, sprijinindu-te in exprimarea intereselor si ideilor tale. Cuvintele-ti mestesugite reprezinta asadar un atu in promovarea obiectivelor tale. Poti realiza ceva cu adevarat important prin intermediul gandurii inovatoare, neingradite de barierele conventionalului. Distractiile si placerile sunt la ordinea zilei.

Cuadratul dintre Marte si Pluton din 6 mai poate da nastere unor doua trenduri extreme: o acerba lupta pentru putere, insotita de frecvente infruntari, si un consistent ajutor in transformarea lumii tale inconjuratoare. Nivelul energetic iti este foarte ridicat, fiind astfel capabil sa duci pana la capat lucruri cat se poate de dificile. Este indicat sa iti revezi planurile si actiunile neterminate sau amanate, si sa le finalizezi cat mai repede, astfel incat sa poti inainte spre viitor fara nimic in stare a te infrana.

Luna nou si eclipsa de Soare din Taur, de pe 10 mai, iti intensifica dorinta de a te bucura de viata. Nu mai esti deloc dispus sa te retragi in singuratate, vrei sa fii in mijlocul lumii, mai ales a prietenilor. Se intrevede o mare petrecere sau o ocazie de a iesi din oras si a te deconecta departe ritmurile cotidianului. Efluviile creatoare sunt pe cale sa iti marcheze viata in aproape orice demers iti asumi.

Din 15 mai, Mercur isi face simtita prezenta in Gemeni si a sasea casa a Capricornului, avand potentialul de a te incarca cu nemultumire fata de tine insuti si de cei din imediata ta apropiere. In acest context, ai la indemana optiunea de a te debarasa de lucrurile negative din existenta ta, cu precadere de obiceiuri ce iti afecteaza starea de sanatate. Poate ca ar trebui sa adopti un nou stil de viata, bazat pe o dieta sanatoasa si mai mult exercitiu fizic. Daca nu iei nici o masura in acest sens, poti fi cuprins de o stare de anxietate sau chiar depresie.

Patrunderea Soarelui, pe 21 mai, in Gemeni, accentueaza preocuparea fata de tonusul fizic, de relatia dintre minte si trup. Este timpul sa aduci ordine in viata ta, focalizandu-te pe acele lucruri mici, aparent neinsemnate, care alcatuiesc intregul. Din nou, poti cerne graul de neghina aspectelor ce iti stanjenesc dezvoltarea.

Cuadratul lui Pluton cu Uranus de pe aceeasi data de 21 mai indica schimbari in bine mijlocite de conjunctura sociala, o afacere de familie sau aparitia unui nou membru al familiei. Esential este sa inveti sa te adaptezi transformarilor din preajma ta. In acelasi timp, in acest aspect astral, poti fi mobilizat sa aduci tu insuti niste schimbari de proportii in viata ta, existand totusi riscul de a te lasa luat de val, nemaistiind cand sa te opresti si modificand astfel si dimensiuni ale traiului zilnic ce si-au confirmat pana acum viabilitatea.

Pe 25 mai, Luna plina si eclipsa de Luna din Sagetator si a XII-a casa a Capricornului te poate sili sa te confrunti cu niste probleme generate de latura subconstienta a personalitatii tale. Daca incerci sa iti suprimi emotiile, mesajele subconstiente, nu faci decat sa dai amploare influentei negative a acestora. Poate ca este mai bine sa te retragi in singuratate, astfel incat sa poti medita, reflecta, mentine o legatura continua cu universul tau interior. Pe de alta parte, exista posibilitatea ca visele sa isi faca loc, pe nesimtite, in starea de veghe, ispitindu-te sa le confunzi cu realitatea.

Tranzitul lui Mercur in Rac, initiat pe 31 mai, este de natura sa iti aseze in balanta gandirii prea multe argumente pro si contra. Tinzi sa iei in seama intr-o sporita masura punctele de vedere ale celorlalti, iar acest lucru iti poate induce o atitudine nehotarata, sovaielnica. Totodata, pari a te bucura de dialogul cu altii, cu atat mai mult cu cat, in acest fel, ai oportunitatea de a-ti limpezi niste confuze ganduri. Simtul diplomatiei te ajuta acolo unde altadata indrazneala nu a dat roade.

Horoscop Capricorn mai 2013 - Dragoste

Incepand cu 1 mai, Mercur in a V-a casa a Capricornului iti permite sa faci niste schimbari de bun augur in viata amoroasa. Afectivitatea iti calauzeste vorbele spre romantism si ai prilejul de a dialoga cu partenerul de cuplu intr-o maniera relaxata si sincera.

O noua poveste de dragoste este in masura sa se nasca intr-o zona avand de a face cu profesia ori serviciul odata cu 10 mai, sub influenta tranzitului lui Venus in Gemeni si a sasea casa a Capricornului. Pe de alta parte, poti fi strabatut de porniri cumva prea materialiste, cautand intr-o proaspata legatura de cuplu avantaje colaterale purei ori autenticii impartasiri afective.

In acelasi timp, sub presiunea Lunii noi din a cincea ta casa iubirea pare a se cere reinventata. Ai impulsul de a-ti sarbatori persoana iubita si a-i readuce in minte si in suflet reverbatiile afectiunii tale. Ai o mare marja de posibilitati pentru a face asta, incepand cu o cina romantica in doi si terminand cu un voiaj intr-un loc exotic.

Insinuarea lui Mercur in cea de-a saptea casa a Capricornului faciliteaza, din 31 mai, o sporita, mai profunda si mai sincera comunicare cu fiinta indragista. Mai mult decat in alte ocazii, ai rabdarea de a negocia sau a trece peste contradictiile din viata in doi.

Horoscop Capricorn mai 2013 - Bani si cariera

Atmosfera din sfera profesionala se insenineaza din 10 mai, ziua de debut a calatoriei lui Venus in a sasea ta casa. Relatiile cu colegii par a deveni amicale si tinzi sa socializezi prea mult in dauna concentrarii ori eficientei. Cu toate acestea, talentele sau competentele tale sunt apreciate, cu atat mai mult cu cat ai darul natural de a te integra in munca de echipa.

Odata cu 21 mai, Soarele din a sasea casa a Capricornului prefigureaza un interval de timp propice imbunatatirii rutinei tale zilnice si perfectionarii abilitatilor legate de profesie. Reorganizarea activitatii din lumea profesionala are potentialul de a da frau liber productivitatii personale si a atrage aprecierea superiorilor.

Din 31 mai, cel putin in sectorul profesional, tranzitul lui Marte in Gemeni si a VI-a ta casa infrange influentele contrare ale lui Mercur, inzestrandu-te cu combativitate si capacitatea de a te lansa cu succes intr-un proiect personal sau o afacere individuala. Se anticipeaza o gramada de sarcini, responsabilitati, ce nu reusesc totusi sa te copleseasca, multumita intensului potential energetic pe care il ai la dispozitie.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2013 - Toate zodiile

Copyright © diana.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop Capricorn 2013

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Capricorn aprilie 2013
Horoscop Capricorn mai 2013 Horoscop Capricorn mai 2013 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 30, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.