Conspiratia reptilienilor | Cui ii este frica de reptilieni?

Ei sunt printre noi! Bautori de sange, canibali innascuti, reptilieni extraterestri cu forma umana avand un singur gand in capatanile verzi scaldate de sangele lor rece: sa inrobeasca rasa umana! Nu-i stii? Ei sunt conducatorii nostri, presedintii bancilor si institutiilor financiare internationale, vedetele de pe covorul rosu al premiilor Oscar. Ei si numai ei sunt de vina pentru holocaust, atacurile teroriste si toate marile dezastre din lume. Cel putin, asa incearca sa ne faca  sa credem David Icke, fost comentator sportiv la BBC, devenit dintr-o data, in urma cu cativa ani, nu se stie cum si de ce, mare specialist in teoria conspiratiei reptilienilor.
Toata aceasta nebunie a inceput in anul 1988, cand, inspirat probabil, de stirile sportive ce i-au marcat viata, David Icke si-a publicat cea dintai mirobolanta carte, The Biggest Secret (Cele mai mari secrete), continand interviuri cu doi indivizi ce pretindeau, nici mai mult nici mai putin, ca membrii familiei regele britanice nu sunt decat niste reptilieni bine deghizati!

Adept al teoriei conspiratiei si "filozof" New Age, ce a purtat o vreme asupra sa, ca mijloc de protectie, o piatra de turcoaz, si s-a autonumit "Fiul Capului lui Dumnezeu (Son of God-Head), Icke pretinde ca reptilienii, numiti si "Annunaki", controleaza destinele omenirii din timpuri stravechi, printre ei numarandu-se regina Elizabeth, George W. Bush, Henry Kissinger, Bill si Hillary Clinton, Kris Kristofferson sau Bob Hope. Elucubratiile nu se opresc insa aici. Incalcand si alte teritorii ale teoreticienilor conspiratiei, David Icke afirma sus si tare ca reptilienii, aceste malefice soparle umanoide, sunt in spatele societatilor secrete precum masonii si Illuminati. Dupa ce a castigat, la sfarsitul anilor 1990, binemerita titulatura de "paranoicul deceniului", Icke a mai avortat pe lume cateva carti pe aceeasi tema, si si-a pus la punct un site ce se remarca prin multimea de oferte comerciale si reclame.

Daca nu v-ati lamurit pana acum ce este cu reptilienii, va puteti distra copios cu cateva mostre de ineptie si absurd marca David Icke:

- Cei dintai reptilieni veniti pe pamant au construit piramidele si un vestit templu din jungla Cambodgiei, ca mijloace de comunicare catre stele. Se spune ca in aceste edificii antice reptilienii au inceput sa selecteze fiintele umane cu care sa se imperecheze pentru a-si propaga rasa.

- In secolul al V-lea, reptilienii au profitat de caderea Imperiului Roman pentru a intemeia dinastia meronvingiana, o familie de regi din care a facut parte Charlemagne si care a cuprins, in cele din urma, toata regalitatea din Europa. Casatoriile intre membrii familiilor regale au avut loc pentru ca reptilienii nu voiau sa-si "dilueze" sangele extraterestru cu prea multe gene umane.

- Unii "teoreticieni" dateaza sosirea soparlelor umanoide pe Terra in urma cu 10.000 de ani, ele construind apoi piramidele de la Giza sub forma exacta a constelatiei Leului. Aceste constructii ar fi reprezentat niste mijloace de comunicare interstelara, care au devenit ineficiente dupa ce axa pamantului a deviat usor dinspre constelatia Leului spre cea a Taurului.

- De ce americanii, rusii, europenii, chinezii cheltuiesc sume enorme pentru statiile si programele spatiale, in timp ce somajul creste amenintator, iar economia decade? Pentru ca liderii reptilienilor, aflati in guvernele din toata lumea, se pregatesc pentru intoarcerea pe planeta lor de origine, si trebuie sa faca acest lucru la adapost de privirea oamenilor obisnuiti.

- In Evul Mediu, reptilienii furau copii, folosindu-i in cadrul unor ritualuri sangeroase. In zilele nostre, ei arunca aceasta vina pe evrei. De fapt, timp de secole, evreii au fost persecutati cu violenta de catre reptilieni. O fi fost si Hitler soparla?

- Nu este deloc o coincidenta faptul ca Adam si Eva au fost alungati din rai din cauza unei reptile. Unii adepti ai lui Icke sunt de parere ca povestea din gradina din Eden infatiseaza metaforic sosirea reptilienilor pe pamant, felul cum i-au inselat acestia pe oamenii, si si-au asumat bogatiile Terrei.

- Nazuinta reptilienilor de a pastra puritatea sangelui lor i-a facut sa devina obsedati de genetica. Din aceasta pricina exista atat de multe cercetari pe plan mondial in acest domeniu. Planul ascuns al soparlelor extraterestre este sa inteleaga genomul uman, astfel incat sa poata crea genetic sclavi reptilieni ce vor lua locul oamenilor de pe pamant.

- Desigur, nu aveau cum sa nu apara si Romania "ecsperti' in acest domeniu pseudostiintific, prea trivial si lipsit de imaginatie pentru  a fi macar un science fiction de calitate. Potrivit acestora, Vlad Tepes (Contele Dracula) ar fi fost un reptilian de seama, supranumele sau evocand locul de origine al reptilienilor, adica Alpha Draconi din Constellatia Orion. Am auzit s-ar gasi pe net si forumuri dedicate acestor asa-zisi extraterestri, in care, mai nou, unii copii, adolescenti sau chiar adulti incearca sa isi regaseasca apartenenta la rasa reptiliana. Da, este si acesta un mod de a-ti depasi complexele de inferioritate si a-ti alina frica de esec in lumea reala!

Daca nu voi v-ati plictisit pana acum de aceste bazaconii, ei bine, eu nu ma simt in stare sa scriu mai multe. Probabil ca un extraterestru reptilian incerca sa ma manipuleze mental si sa imi dea peste mana in timp ce tastez...

O zi buna, si feriti-va de reptilieni!


Copyright © diane.ro . 2012

Articole din acelasi domeniu :

Vampirii in superstitii, legende si mituri

Documente FBI despre extraterestri si farfurii zburatoare
Conspiratia reptilienilor | Cui ii este frica de reptilieni? Conspiratia reptilienilor | Cui ii este frica de reptilieni? Reviewed by Diana Popescu on aprilie 20, 2013 Rating: 5

17 comentarii:

  1. Din fericire ,chiar daca pare o suita de povesti SF,existenta reptilienilor si manipularea genetica efectuata de acestia asupra umanitatii este suficient demonstrata,iar D.ICKE nu pare sa fie doar un fabricant de istorioare si zvonuri. Cat despre instalarea si continuitatea acestora pe pamant, din pacate de aprox.13000 de ani,si continuitatea si coincidenta lor cu domnii inrudite,cu mari familii manipulatoare ale existentei de ansamblu,e de prisos de adaugat,este prea demonstrat, si reprezinta o experienta a Divinitatii,si a noastra a omenirii sub robia intunericului, instaurat de acesti reptilieni cu mai apoi esaloanele de slugi malefice, de ranguri inalte, adica masonii care au stapanit omenirea timp indelungat, si cu ajutorul paradigmei materiale,inca nu se dau plecati si sunt cu greu indepartati si scosi din joc cu toata infuzia de Lumina Divina si extraterestra desigur.

    RăspundețiȘtergere
  2. Te vei convinge de existenta lor si de aici...unde vei gasi multe informatii folositoare: http://www.fara-secrete.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. diano de unde dracu ai mai aparut si tu cu blogul tau cu tot.daca esti minora, apucate mai bine de invatat si citeste daca ai rabdare,ce nu cred,totul despre trecutul omeniri dar nu ce va baga pe git la scoala,dar iti trebuie ,,vreo,10 ani asa ca ,,lasate,,daca ai vechime in viata ai 2 variante ,ori te duci la biserica sa te rogi sa-ti dea dumnezeu minte ca la tine este ,gol ,vid ,tarite,ori mai bine apucate de sexologie ca sa-ti iasa dracu ,,hormonii din cap sau ultima strigare,pune dracu mana la munca sa cistigi bani cinstit nu cu blogul tau de cacat.amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vede ca ai ramas an cea mai joasa dimensiune asa cum si-au dorit acesti reptilieni sa te mentina si au reusit cu succes in cazul tau si al multor adormiti.

      Ștergere
    2. Scoate capul din nisip sa poti citii si tu ceva din ceea ce se-ntampla in jur inainte de a face comentarii absurde.

      Ștergere
  4. Pitorescul inculturii celui ce a comentat mai inainte m-a determinat sa nu ii sterg cuvintele, in pofida verbalismului sau lipsit de o minima civilitate. Iata cui ii e frica de fapt de reptilieni!

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim: Tu ai probleme grave baiatule...
    Si eu sunt pasionat de Stargate, dar nu ma apuc sa cred in ce rase de alieni mai vad pe acolo...
    Diana: Foarte interesant articolul. Mana cereasca pentru credinciosii in reptilieni :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si ce trebuie sa invatam / intelegem noi din acest articol ? Sau ce vrei sa spui cu el ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Din acest articol trebuie sa invatam ca trebuie sa ne ferim de soparle!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei(serpii sau reptilienii cum spuneti voi) au adus moartea...

      Vindecarea vine de sus de la Domnul:
      În mijlocul pieţei cetăţii şi pe cele două maluri ale râului era pomul vieţii, rodind douăsprezece feluri de rod şi dând rod în fiecare lună; şi frunzele pomului slujesc la vindecarea neamurilor. Apoc. 2:22

      Ștergere
    2. Simeone poti traduce aceasta fraza pentru mine,te rog?:)...Diana intr`o oarecare masura,trebuie sa ne ferim,dar mai mult sa ne UNIM si sa`i "inveselim",pe acesti neobrazati,in spatiu aruncati :P

      Ștergere
  8. adevarul e ca nici David Icke nu crede in ce spune, el este destept prin faptul ca stie ce vor oamenii sa auda. povestea asta cu reptilienii e o perfecta inlocuire a diavolului...se iau masuri din timp pentru noile generatii

    RăspundețiȘtergere
  9. Adevarul e ca ei sunt aici demult timp si daca suntem constienti ii vedem cam peste tot,dar oricum le este frica de ceva anume sa iasa la suprafata si nu numai lor,mai sunt si alte zeci de rase diferite,altii comunica intre eii,altii nu,asteapta... vizionati cu atentie >>>

    http://www.youtube.com/watch?v=JYM6ztY5LXY,

    http://www.youtube.com/watch?v=WESXlva7B0k

    RăspundețiȘtergere
  10. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  11. Diana ai dreptate.totusi daca nu iti e frica si vrei sa cunosti un reptilian de seama, anunta-ma.

    RăspundețiȘtergere
  12. GEO VREAU SA TE CUNOSC . christian.ciuca@voila.fr

    RăspundețiȘtergere
  13. In timpuri vechi si vremuri indepartate... din istoria omenirii... pe cand Sahara devenea nu intins desert (in urma defrisarilor si clima noua), dupa caderea Hiperboreei (de la Nord de Marea Pontica), dupa caderea celor 3 imperii hamite si a celui semit (in urma razboaielor distructive - citeste despre vimana legendara a hindusilor - si caderea civilizatiilor de dupa potop in o a doua negura intunecata a neoliticului), prin ruinele din Cimeria, pe cand chinezii invatau medicina si civilizatie de la legendarii intelepti (ce puteau trai chiar secole), au fost lasate pe legendarele ruine, din Sumeria si Aegyptia or Punt (patria originara a egiptenilor hamito-semiti care a cazut sub presomalici), marturii sapate in piatra, despre supranaturalii verzi, gri or bliu cei mai multi cu solzi, unii cu aripi impresionante sau altii numai cu coarne si cu infatisare nemaivazuta, care le promiteau oamenilor oarecare mila sau toleranta in schimbul supunerii, dar care promiteau totodata reintoarcerea lor glorioasa de a stapani inainte de sfarsitul veacurilor si de a-i invia pe cei ale caror trupuri se pastrau intacte (cu organele vitale in ornamente speciale - vezi filmul Mumia), dar ale caror statui tremurau doar la simpla pomenire a Chivotului Legii dat oamenilor prin Mosheh / Moise de catre Cel-fara-de-nceput, a Carui Lumina rapune intregul intuneric.: Iata profetia > se vor intoarce pentru a stapani. Cine sunt ei? au diferite figuri, uneori solzi, aripi sau diferite culori. Citat: "Sarpele din adancuri ingropat laolalta cu Atlantis (nota: in centru-vestul oceanului atlantic s-a descoperit zid si ruina subacvatica) se va fi eliberat din lanturi cand oamenii-si vor lua privirea de la ceruri si vor incalca legile naturii". In mitologia egipteana zeul serpilian a fost inlantuit de ceilalti zei ca sa nu distruga lumea prin rautate si cine ii rostea doar numele putea fi ars pe rug (pedeapsa capitala - nu mai trecea dincolo si nu mai invia). Liderul lor se va ivi asemenea unui nefilim calare invesmantat in alb cu sabie de foc. In vremea aratarii lui va ploua cu foc (deci posibil ca in timpul unui razboi electro-psihotronic - bio-nuclear), cutremure, inundatii si vuiet mare - in vremea cand lumea-si atinge apogeul uraciunii / rautatii. Dar in Apocalipsa Biblica scrie despre Cea de a Doua Venire a Lui Meshiah - punandu-se capat unui imparat global prigonitor. Despre imparatul cu aripi s-au scris articole cum ca ar arata mai inspaimantator ca orice alta reptila si supune pe oricine doar cu gandul. Cate experimente de acest tip s-au facut in epoca sovietica... totodata scandalul despre armata secreta prin incrucisari pe care semenii lui Stalin nu au reusit a face... Citeste mai mult despre Goliath si Cartea lui Enoh - in special despre incrucisari dintre supranaturali (zei limitati in puteri) adorati si femele umane. Exista metode genetice de a "regenera" oarecum limitat tesutul organic al unor specii animale. Iar in hermetism se presupune pe langa manipularea materiei chiar si invocarea de "spirite". Au fost chiar filme despre suflete captive in sticlute pe care s-a scris cu pre-sumeriana veche. Nu pot fi "inviate" decat mumii care si-au pastrat tesutul organic, dar multe "spirite" ar dori sa posede trupuri disponibile. Mai ramane intrebarea daca si de ce le-ar fi teama de Chivotul Legii, ca s-a scris despre a treia reconstructie a Templului in vremurile din urma fara Chivotul Legamantului si ca Fiara si-ar pune tronul acolo.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.