Cine iti controleaza mintea?

Nu am de gand sa scriu aici si acum despre tehnici paranormale, telepatice sau magice prin care iti poate fi (sau nu) controlata mintea, ci despre cativa intrusi, indivizi neaveniti ce se furiseaza adesea in creierul tau incercand sa-ti influenteze sau chiar dirijeze gandurile. Pentru a le da peste nas si a nu-i lasa sa-si faca mereu de cap in creierul tau, trebuie sa afli cine sunt ei cu adevarat si ce anume ii motiveaza.

Iata cine sunt principalii patru intrusi din capul tau, responsabili pentru gandurile tale pustii, negative, neproductive sau descurajatoare...

Criticul interior

Un tip care nu iti aproape niciodata pace, alcatuit din:

- Cuvintele pe care ti el adreseaza alti oameni, in special parintii sau personale apropiate.
- Ganduri create pe baza asteptarilor tale (exagerate) sau pretentiilor (nefondate) pe care alti oameni le au fata de tine.
- Comparatii pe care le faci intre tine si altii, mai ales cu oamenii din filme, muzica, carti, televiziune.
- Lucruri pe care ti le spui tie insati ca urmare a unor experiente de viata dureroase, cum ar fi tradarea sau respingerea. In acest fel apar indoiala de sine si autoinvinovatirea, de cele mai multe ori, nemeritate in astfel de cazuri. Asadar, "criticul interior" se hraneste din durerea ta, din scazutul tau respect fata de tine insuti, sau din insuficienta apreciere a propriei persoane. El este o parte din tine careia ii permiti prea multe si care nu poate sa iti faca decat rau.

Tematorul

Acest individ rau intentionat traieste in viitor, in lumea lui "si daca se intampla asta?" Traieste pe cheltuiala fricii tale adesea irationale sau fara vreun real temei. Uneori, este motivat de temerea ca un lucru petrecut in trecut se poate repeta in viitorul apropiat.

Intrigantul

Intrigantul are obiceiul de a produce manie, durere, frustrare, bazandu-se, adeseori, pe rani nevindecate din trecut. Orice traire care are de a face, cat de putin, cu o amintire dureroasa, il pune imediat in actiune. Poate fi starnit chiar si de sunete sau mirosuri asociate cu o neuitata neimplinire. Existenta sa este fara rost, nu poate fi usor de pus la punct, dar continua sa ne atraga atentia asupra unor lucruri demult incheiate, care nu mai pot fi schimbate si nu ne ajuta in nici un fel dezvoltarea personala.

Insomniacul

Un tip neavenit, avand potentialul de a-ti rapi somnul, ce poate reprezenta o combinatie intre alti indivizi suspecti precum idealistul interior, vanzatorul de iluzii, falsul filozof, alaturi de criticul interior si tematorul. Are urmatoarele caracteristici:

- Nu suporta linistea, tacerea, si face orice pentru a o indeparta.
- Iti aduce mereu aminte de lucrurile pe care ne le-ai rezolvat sau le-ai neglijat in cursul zilei.
- Este insetat de indoiala de sine, lipsa de respect fata de tine insuti, nesiguranta si orice alt fel de tulburari sufletesti.

Pentru a gandi lucid, a estima cu acuratete oportunitatile si esecurile existentei este necesar sa te eliberezi de acesti intrusi, sa-i dai cat mai repede afara, pe usa din dos a mintii tale. Despre cum ai putea face acest lucru voi vorbi intr-un viitor articol.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Subconstientul si creierul - Secretele atitudinii pozitive si succesului

Complexul de inferioritate - Cauze , simptome si vindecare

Gandirea pozitiva in citate, aforisme, maxime
Cine iti controleaza mintea? Cine iti controleaza mintea? Reviewed by Diana Popescu on mai 17, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

  1. putin din fiecare.. cum se numeste asta? ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. creierul se poate controla si prin asa-zisele programe mentale. Exista persoane experimentate care reusesc prin anumite metode oculte sa transmita la distanta anumite reactii si o anumita intelegere a realitatii. Aceste practici au o natura demonica si sunt facute anume pt a creea o mare iluzie in mintea ta, o stare ciudata de modificare a temperamentului, ba chiar schimbari biochimice si moleculare. Eu nu stiu cum fac asta desi cred ca e vorba de niste unde cerebrale mai ciudate care se transmit creierului. Sunt niste tehnici foarte inaiintate pe care de obicei le fac masonii aceia de grad 33 care au o anumita putere primita de la demonii care ii conduc si pe ei sa influenteze sau sa sugestioneaze mintea altor persoane. Scopul pt care fac asta nu e de distractie, ei fac lucrurile astea din ura ca sa transforme oamenii in niste sclavi mentali, spirituali. Lumea e atat de ametita incat ii ia de buni pe oamenii astia, le sar in brate sa "ii ajute" cu programe, cu armonizatoare, cu Torsere , dar n-au habar de riscurile pe termen lung care sunt reale, nu inventate fiindca nimeni nu le spune. Normal ca daca ar spune X ca uite ma, daca accepti programul meu se intampla aia aia aia, devii un sclav acelui program ( fiindca ei stiu asta), nimeni nu l-ar mai asculta, nu l-ar mai accepta. Fatarnicia si duplicitatea sunt o caracteristica a lor , spun 100 de lucruri frumoase despre umanitate, valoare, progres, dar ceea ce vor ei n-are nicio legatura cu "dragostea" cu " progresul omului" , cu respectul reciproc. Te trezesti numai peste un timp, daca slava Domnului te trezesti ca ia uite ce mincinosi erau astia, ne-au tinut din prafuri si minciuni si noi i-am crezut. Unde m-am ajuns cu astia ? Mi-am stricat tot capul ! Eu titi spun ca aceste practicic sunt demonice desi in aparenta nu par a fi "chiar asa" , dar eu am observat pe propria mea piele, fiindca oricat de puternice ar fi nebuniile astea, ele nu pot prinde de tine daca tu nu te lasi purtata de ele. Dar aici e o adevarata arta fiindca de indata ce afla ca ti-ai dat seama de adevar si ca nu te mai pot prosti, vin direct peste tine cu mai mare putere, insa "ori cu una, ori cu alta" .

    RăspundețiȘtergere
  3. Exact despre asta vorbeam zilele trecute,despre,,cei ,,care ne conduc prin diverse mijloace si s a ras de mine,iar un anonim,m a trimis la culcare!nici o problema,vom merge la culcare,toti asa,incet pe rand mergem toti!Ignoranta,ne duce acolo si goana dupa bani,fiindca nu mai avem timp sa vedem,altceva!Si culmea alergam ca nebunii,dupa,,banii,,care nu ne vor mai ajuta la nimic.....intr un final!DAR>>>>sa mergem......la culcare!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.