Google iti schimba PR-ul la inceputul lunii mai


Google PageRank sau PR-ul (Page Rank) blogului tau va cunoaste niste modificari radicale in cateva zile. Da, a venit vremea (potrivit previziunilor meteogoogle) ca suveranul/zeul internetului sa iti va reevalueze blogul ori siteul. Te astepti la lucruri bune, sau rele?

Felul cum Google iti evalueaza pagina web ramane un mister. Bravo lui! Te-ai intrebat de ce face aceasta chestie cam o data la 3 luni? Zic, unii ca, daca ar desteleni zilnic valoarea blogului ori siteului tau, niste tipi,  mai destepti ca mine, si (poate) decat tine, ar putea intelege mai usor care sunt criteriile sale... Daca, prin absurd, s-ar intampla sa le intelegi formula tainica, cei de la Google nu ar sta mult pe ganduri sa o modifice!

Nu ai ce face! Pana iti faci un google propriu, astia iti dau peste nas si te silesc sa te adaptezi unor reguli, mai mult sau mai putin banuite.... (Voi discuta despre asta intr-o alta postare!)

Ultima reactualizare a PR-ului (Page Rank) a avut loc la inceputul lui februarie 2013. Aproape sigur ai simtit pe pielea si pagina ta web niste gadilaturi altfel. Oricum, ca sa te asiguri ca te ridici in ochii lumii (adica ai lui Google), trebuie sa faci cateva lucruri de baza (nu sunt originala, aceste sfaturi pe gasesti pe tot internetul):

- Scrie, cat iti sta in putinta, lucruri originale! Incerca sa descrii lumea sau subiectul paginii tale web dintr-o unica, nebanuita perspectiva! Motoarele de cautare (mai ales Google) vor mereu ceva nou, inedit, si proaspat!

 - Cladeste-ti linkuri de calitete catre blogul / siteul tau. Se spune ca cea mai buna metoda de a impartasi lumii despre ceea ce ai de spus (daca ai ceva de spus, si nu copiezi de-a-mboulea niste texte) este sa le transmiti pe retelele de socializare (adica, de exemplu, Google plus, Facebook, Twitter, etc).

- Descopera cum pagina ta web se poate descarca cat mai repede! Google este inamorat de siteurile care au o descare rapida, pentru ca le considera niste mijloace utile in a face fata ritmurilor rapide ale vietii cotidiene.

- Incerca sa faci aspectul blogului / siteului tau cat mai atractiv, astfel incat oamenii sa fie tentati a reveni la tine.

Exista multe alte indicatii despre ce ar trebui sa faci ca sa treci cu bine peste reactualizarea PR a siteului /blogului tau. Voi vorbi despre asta in curand, cand voi vedea daca evaluarea facuta de mine pentru diane.ro corespunde criteriilor Google pentru un PR 4 sau 3.

Pana atunci blogati cu grija, autenticitate si iubire (astea sunt sfaturile mele)!


Copyright © diane.ro. 2013

Articole asemanatoare din blogul Dianei:

AuthorRank, un nou instrument Google

Hotararile pentru 2013 cu Google

Ce este SEO | Definitie SEO
Google iti schimba PR-ul la inceputul lunii mai Google iti schimba PR-ul la inceputul lunii mai Reviewed by Diana Popescu on mai 04, 2013 Rating: 5

8 comentarii:

  1. Buna Diana, eu stiam ca prin iunie se actualizeaza PR-ul :) Poate s-a schimbat si nu mai este cum stiam eu... Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu credc a gresecs. Google face de cativa ani odata la 3 luni reactualizarea pr (page rank). Ar trebui sa fie acum. M-am infornat si pe late siteuri in engleza.Sa vedem. Multa bafta

    RăspundețiȘtergere
  3. Update-ul, de obicei, se face, in mai, iunie.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Google PageRank sau PR-ul (Page Rank) blogului tau va cunoaste niste modificari radicale in cateva zile. Da, a venit vremea (potrivit previziunilor meteogoogle) ca suveranul/zeul internetului sa iti va reevalueze blogul ori siteul. Te astepti la lucruri bune, sau rele?"

    in ultimii doi ani, google a schimbat algoritmul de peste 20 de ori.............a simtit cineva ceva? nici eu! ;)

    "Daca, prin absurd, s-ar intampla sa le intelegi formula tainica, cei de la Google nu ar sta mult pe ganduri sa o modifice!"

    creiere nu sunt numai la google . asta e unul din motivele modificarii algoritmului.

    "Oricum, ca sa te asiguri ca te ridici in ochii lumii (adica ai lui Google), trebuie sa faci cateva lucruri de baza (nu sunt originala, aceste sfaturi pe gasesti pe tot internetul):"

    inbound links
    social media
    keyword ranking

    acestea sunt baza (in opinia mea)

    RăspundețiȘtergere
  5. Gata. Fix de azi cautarile arata altfel! Se pare ca update-ul a ajuns si la noi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Filme Online Eu nu am simtit nici o modificare la site. M-am interesat pe alte site-uri si se estima ca google v-a face urmatorul pagerank update in ultima saptamana din iunie si prima saptamana din iulie. Multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Asteptam rezultatele domnului google

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.