Horoscop Scorpion iunie 2013

Horoscopul Scorpionului iunie 2013 prefigureaza un ciclu al existentei mai putin marcat de bariere exterioare, ce permite o fericita relansare pe calea destinului personal, in viata amoroasa, si cea profesionala.

O fericita extindere a personalitatii, prin mijlocirea dragostei si a frumusetii, are loc din 3 iunie, ca efect al tranzitului lui Venus in Rac. Arta in general, muzica in special, au potentialul de a-ti releva noi dimensiuni ale existentei exterioare si interioare. Tinzi a fi atras de persoane si lucruri noi, cat mai diferite de cele intalnite in traiul cotidian.

Luna noua, aparuta pe 8 iunie in cerurile Gemenilor, reprezinta, din punct de vedere spiritual, "o moarte si o renastere", o regenerare, o transformare. Asadar, este posibil ca ceva din viata ta sa trebuiasca a "muri" pentru a permite o renastere, o improspatare a fiintei tale. In acelasi timp, intrucat partea negativa a personalitatii tale poate incerca sa se impuna pe nesimtite in cateva conjuncturi ale existentei, poate fi necesar sa o recunosti si sa o integrezi, fara a te lasa insa dominat de ea.

O iluminare interioara, dar si una a caii destinului personal este de natura sa se iveasca incepand cu 21 iunie, ca urmare a tranzitului Soarelui in Rac si a noua casa a Scorpionului. Emotivitatea nu iti mai da de furca si pari a fi gata sa iti asumi sporite riscuri, fara a te mai opune imboldurilor de a te lansa in noi aventuri de viata. In aceasta perioada, pari a fi motivat sa te indrepti spre noi activitati, cat mai diferite de cele de zi cu zi. Poti fi tentat sa studiezi, in cautarea ori confirmarea unei noi credinte personale, sau sa calatoresti pentru a-ti reintalni sinele in nemaivazute si inedite locuri ale lumii. Aproape orice dificultate aparuta acum nu are puterea de a te descuraja , reprezentand, mai curand, o sursa de reinvigorarea a ambitiilor si idealurilor tale.

Pe 23 iunie, Luna plina din Capricorn si a treia ta casa iti pune la dispozitie un potential energetic bogat si plin de inspiratie. Pari a fi in stare sa deslusesti in profunzime tendintele existentei zilnice. In acelasi timp, comunicarea cu ceilalti pare fi foarte subiectiva. Iti poate fi foarte greu sa-ti pastrezi obiectivitatea intrucat simtamintele personale sunt prea intense pentru a mai putea sa le controlezi. Desi, in acest fel, este posibil sa treci dincolo de granitele conformismului si sa ranesti orgoliile unor oameni din preajma ta, ai sansa de a-ti usura sufletul si a trai in conformitate cu adevarurile tale personale.

O calatorie catre un loc la care visezi de multa vreme, o reluare a unui studiu personal sau institutional, extinderea orizonturilor sunt numai cateva din orientarile imprimate odata 26 iunie, de calatoria lui Jupiter in Rac si a noua casa a Scorpionului. Viata pare a se desfasura mai lin si mult mai mult in favoarea ta, oferindu-ti numeroase prilejuri de satisfactie chiar si in cele mai marunte aspecte ale ei. Acest fapt tinde a-ti mari increderea in tine insuti, putandu-te conduce insa si spre niste manifestari negative. Poti, de exemplu, fi strabatut de un imens orgoliu, avand impresia ca stii raspunsurile la toate intrebarile lumii, si fiind mereu gata sa le impui, pe nepusa masa, celor din preajma ta. In acest fel, poti indeparta de tine niste buni amici ori tovarasi.

Tot din 26 iunie, Mercur ajunge in turnura retrograda in Rac, atragandu-ti atentia asupra pericolului de a te lasa purtat de o mareata sau atotocuprinzatoare viziune despre viata si a neglija, astfel, detalii semnificative, fara de care nu ai cum sa-ti materializezi aspiratiile. Ai ocazia de a te inarma in acest fel cu o abordarea vietii mult mai realista si a-ti dezvalui resurse interioare uitate sau insuficient exploatate pana in prezent.

Horoscop Scorpion iunie 2013 - Dragoste

Din 3 iunie, Venus paseste in a noua casa a Scorpionului, sugerand o transformare a sinelui prin intermediul dragostei, sau o metamorfoza a iubirii necesara implinirii individuale. O astfel de transformare este, de obicei, benefica, asa ca este de asteptat sa ajungi la un mai inalt nivel al impartasirii afective cu partenerul tau de cuplu.

Iluzia si spiritualitatea in dragoste sunt cele doua extreme intre care poti fi purtat odata cu 7 iunie, sub influenta trecerii lui Neptun in aspect retrograd in Pesti si a cincea ta casa. Intr-un astfel de context astral, poti fi implicat intr-o aventura amoroasa tainica sau cumva riscanta. Straduieste-te sa nu iti idealizezi peste masura persoana iubita si sa nu reiei o relatie cu un fost partener, ce se anunta a fi dezastruoasa.

Pe 8 iunie, Luna noua din a opta ta casa netezeste drumul spre o intensificare a primirii si daruirii senzuale dintr-o legatura amoroasa. Dragostea coboara din ceruri, cautandu-si o implinire pamanteana.

Horoscop Scorpion iunie 2013 - Bani si cariera

Odata cu 7 iunie, tranzitul retrograd al lui Neptun in a cincea casa a Scorpionului trage un semnal de alarma asupra posibilitatii de a te complace in riscante jocuri de noroc sau a te lasa ispitit intr-o investitie foarte promitatoare, ce se poate dovedi ulterior a fi o sarlatanie.

Trigonul Soarelui cu Uranus din 12 iunie inlesneste o accelerare a drumului spre obiectivele tale din cariera. Noi evenimente din sfera profesionala te aduc mai aproape de telurile tale cele mai ambitioase. Poti fi antrenat in noi si incitante idei, care te atrag cu atat mai mult cu cat vrei sa te instrainezi de rutina zilnica. Acest aspect astral este favorabil in special nativilor din Scorpion ce lucreaza intr-un domeniu stiintific sau tehnic.

Din 27 iunie, tranzitul lui Venus in Leu si a zecea casa a Scorpionului indica un interval de timp norocos in cariera. Pari a fi foarte apreciat, iar acest lucru este in masura sa-ti sporeasca ambitia, aducandu-te astfel in preajma a noi oportunitati. Nu este exclus sa gasesti o cale profesionala apta de a-ti satisface asteptarile si a te imboldi sa dai tot ce ai mai bun in tine. In aceasta conjunctura astrala, exista sansa de a te bucura de un sporit prestigiu social, precum si de numeroase avantaje financiare.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Scorpion 2013

Horoscop Scorpion mai 2013
Horoscop Scorpion iunie 2013 Horoscop Scorpion iunie 2013 Reviewed by Diana Popescu on mai 25, 2013 Rating: 5

8 comentarii:

  1. este foarte complex si exact.

    RăspundețiȘtergere
  2. sper sa fie asa...de cand astept sfarsitul lui iunie..numai obstacole si chin pana acum..

    RăspundețiȘtergere
  3. sper sa fie asa,ca m-am saturat de chinul luni mai..

    RăspundețiȘtergere
  4. diana,
    intr-un alt horoscop,citeam ca de fapt trigonul asta care se formeaza pe semne de apa nu prea ii avantajeaza pe scorpioni...avand Saturn retrograd pana in 2015..deci sunt schimbari in bine sau nu?.am o cariera inexistenta de 2 ani..si se tot spune de cariera ..sau..schimbari importante..daaar..Luna neagra pe casa banilor..si tot asa..aproape ca nu mai sper..

    RăspundețiȘtergere
  5. aa..si inca ceva...continuare..m-am nascut si in anul Sarpelui..care ar trebui sa fie anul meu..si tot degeaba;))..numai rau mi-a mers.e posibil asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  6. cand apare si scorpionul pe luna iulie 2013?..toate celelalte zodii sunt..

    RăspundețiȘtergere
  7. Sorpion iulie 2013 se poate....?!Mulţumesc frumos

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.