Copiii din vis | Interpretarea si semnificația viselor

copii in vis interpretare vis

Bebelusii sau copiii din vis, ori chiar visul despre propria-ti persoana in vremea copilariei reprezinta repere statornice ale lumii noastre onirice. Desi, adeseori, simbolismul unor astfel de vise tine strict de fiecare persoana in parte, se pot deslusi totusi niste semnificatii ori interpretari generale.


Visele despre copii - Semnificatii psihologice

  • De multe ori, atunci cand vezi niste copii in vis, ti se indica un aspect “tineresc”/ “copilaresc” al personalitatii. Poate ca incerci, subconstient, sa te reintorci la stadiul de copil, si tanjesti dupa trecut. Ori, ai impusul astfel de a-ti satisface dorinte reprimate si sperante neimplinite. Poate ca exista un aspect din viata ta care trebuie sa fie ingrijit, pretuit si lasat sa creasca asemeni unui copil. In acest caz, nu ar fi rau sa te izolezi o vreme si sa-ti explorezi copilul din universul tau interior. Altcumva, visul in care esti din nou un mic copil sugereaza ca esti coplesit de poverile maturitatii. Te straduiesti, poate, sa scapi de responsabilitatile zilnice, si cauti pe cineva capabil sa te protejeze si sa aiba grija de tine in viata de zi cu zi.
Copiii care vor face cei mai mulţi bani în viaţă!
Drepturile copiilor
Despre copii cu Osho
Despre copii cu Kahlil Gibran
Despre copii in citate, aforisme, maxime
  • Un vis fericit, strabatut de voiosie, referitor la un copil mic sau un bebelus, are semnificatia unui nou inceput, descoperirii unei noi cai de a-ti implini destinul ori ambitioasele-ti teluri.
  • Destul de des, atunci cand visezi un copil ti sugereaza o vulnerabilitate, o slabiciune de-a ta, sau chiar lipsa de aparare a copilului tau.
  • Daca te visezi luptandu-te ori batandu-te cu un copil, inseamna ca exista un conflict intre un lucru pe care l-ai facut ori vrei sa-l faci, si valorile ori principiile tale morale.
  • Un vis in care uiti despre copii tai sugereaza ca te simti coplesit de responsabilitatile din existenta cotidiana. Ti se indica, in acest fel, ca te-ai adancit in detalii si ca treci cu vederea lucrurile cu adevarat importante din viata ta. Este nevoie sa iti prioritizezi timpul si sa te focalizezi asupra a ceea ce conteaza cu adevarat.
  • Visul in care iti vezi copii deja mari ca fiind foarte mici semnifica ca ii consideri in sufletul tau inca nematurizati si dependenti, ori ca iti doresti sa fii mai mult cautat si pretuit de catre ei.
  • Atunci cand visezi ca ai tai copiii nu te recunosc sau nu stiu cine esti reprezinta frecvent o metafora pentru un talent ori o inzestrare de a ta pe care nu ai reusit (inca) sa ti-o recunosti
  • Daca te vezi in vis salvand un copil, inseamna ca incerci sa salvezi de la distrugere o parte importanta a propriei tale fiinte.
  • Un vis in care esti separat de copiii tai indica un esec intr-o nazuinta personala ori o ingradire a drumului catre un ideal drag tie.
  • Visul in care iti pierzi un copil este, adeseori, interpretat drept o dovada a simtamantului ca ti-ai pierdut o speranta draga inimii tale. De asemeni, poate semnifica faptul ca un proiect de-al tau nu merge cum trebuie ori asa cum iti doresti.

Visele despre copiii ca prevestiri


În lumea superstițiilor, astfel de vise sunt considerate drept mesaje onirice despre viitor ori prevestiri..
- Un vis în care-ți zărești copilul mort anticipează, se spune, temeri și dezamagiri cît de curând.
- Daca visezi mai multi copiii frumoși și veseli ți se vestesc vremuri de mare prosperitate și importante realizări.
- Visele referitoare la copii triști sau dezamăgiți prefigurează necazuri venite din partea dușmanilor, sau înșelarea încrederii ori așteptărilor din partea unor prieteni.
- Asemănător, atunci când îți visezi copilul bolnav, ți se vestesc probleme,mari sau mici, în funcție de gravitatea bolii din vis.
- Visul despre copiii ce învață, studiază cu seriozitate, semnifică un viitor îmbelșugat și senin.
- Atunci când te visezi jucându-te cu niște copii ți se prevestește că inițiativele tale din afaceri sau din viața amoroasă vor fi încununate de succes.
- Copii sărutati în vis prezic o viață familială armonioasă și bune auspicii la serviciu.

Visele despre copii în alte tradiții ale lumii

- La chinezi, dacă vezi într-un vis fructe coapte într-un pom sau zărești cum frunzele uscate reînverzesc și își recapătă prospețimea, înseamnă ca ai tăi copii au în față un viitor prosper ori promițător.
- În tradiția hindusă, dacă o femeie nemăritată visează că naște un copil i se indică astfel o viitoare și inevitabilă pierdere a castității. Pentru femeile măritate, acest fel de vis reprezintă promisiunea unei nașteri ușoare.

Copyright © diane.ro

Copiii din vis | Interpretarea si semnificația viselor Copiii din vis | Interpretarea si semnificația viselor Reviewed by Diana Popescu on mai 07, 2013 Rating: 5

337 de comentarii:

  1. Buna Diana. Ma numesc Diana si intr-o seara am am avut un vis ciudat , scurt pentru ca m-am trezit. Am visat ca ma trezeam dintr-un vis, iar in vis eram , intr-o camera , eu impreuna cu o alta "eu" ce se uita la mine, eu fiind tot in pat. '' Dublul meu '', care ma privea avea un copil , o fetita , cam de un anisor si cateva luni, ce il tinea in brate. In incapere langa noi doua, se facea ca era si iubitul meu actual, care zambind a luat fetita din bratele '' dublului meu: si mi-a dat acel copilas, asezandu-l langa mine lateral stanga. Stiu ca ma uitam la copilas si apoi la iubitul meu si la dublul meu si m-am trezit. Ce poate sa insemne acest vis? Multumesc din suflet, Diana si sper sa aflu cat mai repede ce semnificatie poate avea acest vis.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Diana. Te rog din suflet, imi poti raspunde la mesajul din data de 3 februarie? '' Am am avut un vis ciudat , scurt ca m-am trezit. Se facea ca in vis dormeam si m-am trezit , intr-o camera , in care eram eu si langa mine pe pat era o alta "eu" , ceva ca dublul meu , ce se uita la mine. Cealalta eu - dublul , care ma privea avea un copil , o fetita , cam de un anisor si cateva luni , ce o tinea in brate , in fata mea. Deodata in incapere langa noi doua, aparuse iubitul meu , cu care sunt si acum, care zambind mi-a intins acel copilas , luaindu-l din bratele dubului meu si mi l-a asezat langa mine, lateral stanga. Stiu ca ma uitam la copilas si apoi la iubitul meu si la dublul meu si m-am trezit. Ce poate sa insemne acest vis?'' Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Diana. Ma numesc Diana si v-am scris de multe ori . Va rog din suflet sa ma ajutati , de ce nu ati raspuns la mesajul meu , publicat aici in data de 3 februarie 2015. Buna. Te rog din suflet, imi poti raspunde la mesajul din data de 3 februarie? ... '' Am am avut un vis ciudat , scurt ca m-am trezit. Se facea ca in vis dormeam si m-am trezit , intr-o camera , in care eram eu si langa mine pe pat era o alta "eu" , ceva ca dublul meu , ce se uita la mine. Cealalta eu - dublul , care ma privea avea un copil , o fetita , cam de un anisor si cateva luni , ce o tinea in brate , in fata mea. Deodata in incapere langa noi doua, aparuse iubitul meu , cu care sunt si acum, care zambind mi-a intins acel copilas , luaindu-l din bratele dubului meu si mi l-a asezat langa mine, lateral stanga. Stiu ca ma uitam la copilas si apoi la iubitul meu si la dublul meu si m-am trezit. Ce poate sa insemne acest vis?'' Multumesc anticipat. Dumnezeu sa te binecuvanteze precum iti este sufletelul tau frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Diana. Scuza-ma, am omis fara sa vreau mesajul tau pentru ca incerc sa raspund tuturor celor care fac apel la mine. Acest vis iti semnaleaza un dar de iubire facut de iubitul tau sau faptul ca el are capacitatea sa te aduca catre un nou inceput in viata, ori sa-ti releve un aspect pozitiv al personalitatii tale. Dublul tau reprezinta fiinta ta potentiala sau viitoare. pe de alta parte, nu este esclus ca cest vis sa dezvaluie dorinta ta subconstienta de a avea un copil impreuna cu iubitul tau.

      Ștergere
  4. Buna Diana . Ma numesc Ioana din Arad. Va rog sa ma scuzati , dar puteti sa imi spuneti parerea dvs inlegatura cu visul postat pe 3 febr 2015. Multumesc si imi cer scuze pentru insistenta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ti-am raspuns deja. Uita-te la comentariile din data de 8 martie de pe aceasta pagina.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am visat ca o femeie vroia sa imi dea copilul ei si eu nu vroiam tot fugeam de ea. Era un copil tare frumos, si pana la urma l-am luat.ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cineva (poate chiar o femeie) incearca sa te aduca in fata unui nou inceput in viata, pe care pana la urma il accepti. Este posibil sa fie vorba si despre un sacrificiu pe care incearca sa-l faca spre binele tau o persoana apropiata.

      Ștergere
  7. buna,am visat si eu un vis ciudat zic din start sunt casatorita,am visat ca mam inscris cu sotul meu de acum dar mam cununat cu altul mai invirsta decit mine cu mult si aveam un copilash minnat undeva de 4-5 lunishoare si lam alaptat si aveam cu noi si 3 butilkute una cu ceai ,apa si lapte praf (smesi pentru copii)si in vis am avut relatie cu sotul cel mai invirsta si simnteam tot fix in fix cum am avut relatie cu sotul meu natural inainte sa ne culcam ce mai inseamna si asta ,ashtept rsp,,,, va rog frumos....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, alinush. Din visul tau nu reiese ca nu iti iubesti sotul, ci ca te simti frustrata (subconstient poate) din cauza lui in anumite aspecte ale vietii. Ai visat ca esti cununata cu un alt sot, mai in varsta, simtind nevoia ca sotul din viata reala sa fie inzestrat ce calitatile celui mai varstnic. Poate fi vorba despre o mai mare maturitate, seriozitate, despre nazuinta de a-ti oferi un copil sau a fi alaturi de tine in dorinta ta de a face ceva nou, care conteaza mult pentru tine. Incearca sa-ti dai seama ce nu te-a multumit in ultima vreme la sotul tau real...

      Ștergere
  8. Buna Diana, am visat acum cateva nopti ca eram in casa parinteasca, deodata bunica imi zice ca e cineva in curte. Am iesit pe un viscol puternic, m-am indreptat spre poarta prin troiene, acolo am gasit un copil de 2 3 ani infrigurat si cu doi bujori rosii in obraji. L-am luat in casa sa se incalzeasca, m-a cuprin un sentiment patern/fratern puternic pt ca micutul semana cu mine dar totusi am avut impresia ca e copilul meu ori eu cand eram mic.
    Ce poate semnifica?
    Merci!

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut Diana
    Au putea sa imi spui si mie ce inseamna visulele astea..
    1. Am visat ca am lasat copilul meu mic in pa cu tot cu haine dormind dar apoi mi am adus aminte si l am scos repede din apa ..il vedeam cum moare...atata am suferit pt ca l am lass acolo in vis.
    2.am visat ca mi a iesit un mat prin buric si apoi am lesinat dupaia m am trezit langa biste doctori care imi repera buricu in timp tot imi iesea tot mai multe mate pana mi a inchis doctori buricu dar la urma parca aveam un copil in burta dar nu stiam sigur si m am trezit


    Iti imultumesc cu drag Gia

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna Diana,tot incerc sa gasesc semnificatia unui vis,insa nu ii dau de cap. Visez de foarte mult timp ,ca am un copil,adica....ori ca suni insarcinata si nasc...apoi ca tot fug de ceva anume sa apar copilul. Spre exemplu ,aseara am visat ca nascusem,aveam o fetita(eu care nu am copii,pt ca am 21 de ani), si eram in masina cu ''sotul'' (eu nu sunt casatorita), si dintr-o data vad ca il omoara ceva...si din acel moment tot fug,cu fetita in brate,care sa zic ca avea cateva saptamani,si fug pt ca acel ceva ma urmarea ca sa omoare copilul,nu pe mine Apoi se face noapte,un sentiment foarte straniu pentru ca eram pe camp,decat eu cu fetita in brate,apoi se face zi, undeva pe camp erau sute de escavatoare sau nush ce,cu care sa faceau pamanturile doar toata erau aliniate la mardinea drumului...si tot fug....se face iar seara ,si ma trezesc intr-un copac foarte inalt,cu fetita in brate si jos erau o fata si un baiat de vreo 12 ani sa zic...care ma fac sa cobor si nush cum aveau fiecare cate un bol de lapte ca sa hranesc copilul..si ma ajutau sa ajung la bunica mea,care nu era departe de padurea in care eram eu catarata intr-un copac. Si ajung la bunica,unde observ ca erau mai multe rude,si niciuna nu vroia sa ma ajute,cu o haina pt copil,care a fost dezbracat tot visul sau sa fac baie cu copilul..toate rudele evitau sa ne ajute....Nu stiu visez de circa 2 ani ,nu mereu,dar destul de des,faptul ca nasc un copil apoi tot incerc sa il apar de ce e rau sau incearca sa il omoare,am vizat o data toata perioada unei sarcini si simteam tot ,ca si o gravida,a fost uluitor,eu care imi dau seama in vis ca visez,in aceste vise nu reusesc,totul pare foarte real!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Si am mai visat ieri seara ca fugeam ca vrea sa ma atace un leu...eram intr-o zona de blocuri parasite,si inconjurate de lan de porumb.....si am fugit si doar m-am ridicat o data si am ajuns pe bloc sus,dar simteam ca leul fuge si inca se indreapta sre mine,si deodata vad ca sare sus pe bloc,dar sarea de pe un bloc pe altul pana cand vad ca se opreste pe flocul meu,dar mai era cu un leu pe bloc,pe care nu il observasem,sa imi dau seama apoi ca era un pui,iar leul ce venise incerca sa il apere de ce avea la urma sa vina,un leu care vroia sa il omoare. Nu am putut sta sa ma uit,si m-am bagat,iar leul ma apucase de brat,si simteam fiecare dinte cum imi intra in carne,precum si forta si rautatea leului cu care ma musca, si nu stiu cum am facut,ca am scos mana si l-am apucat de maxilarul de sus cu o mana si pe celalalt cu cealalta mana,si am tras pana i s-a rupt capul in 2.....iar apoi vedeam in ochii acelui leu ,lacrimi ca i-am salvat puiul!

    RăspundețiȘtergere

  12. Salut Diana. Ma numesc Tatiana si vreau sa ma ajuti sa inteleg un vis ciudat. Aseara am visat ca eram la maternitate si trebuia sa aduc pe lume un copil, dupa care femeia care ma ajuta sa nasc a constatat ca sunt doi. Sarcina pe care o aveam era e 3,4 luni. Primul copil sa nascut mort, iar al doilea sanatos de 3 kg, cum ar trebuii sa se nasca la 9 luni. Ajuta-ma te rog sa inteleg ce semnificatie are acest vis. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna, Tatiana. Faptul ca nu cunosc mai nimic despre viata ta nu ma ajuta, dar am sa incerc sa iti dau totusi un raspuns. Visul tau poate fi o reflectare a unei nasteri propriu-zise sau a unui nou parcurs din viata ta care depinde, intr-un fel sau altul, de o alta femeie. Aceasta femeie te grabeste sa te inscrii pe o noua traiectorie a existentei tale, fara a-si lasa timp sa te pregatesti pentru asta. Din aceasta pricina, poti avea atat nereusite (copilul nascut mort), cat si reusite (copilul nascut sanatos). Nu imi dau seama cat de mult conteaza/vor conta pentru tine nereusitele si reusitele si, tocmai de aceea, iti recomand sa nu te grabesti (chiar daca esti indemnata in aceste sens de altcineva, eventual de o femeie), si sa iti rezervi timpul necesar inaugurarii unei noi etape din viata ta.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna Diana.
    Am avut un vis foarte ciudat in care o persoana ( aceasta persoana ma streseaza psihic in viata reala ) incerca sa ma omoare , insa in locul meu a murit un copil necunoscut , cineva il tinea cu capul in jos , atarna asa fara vlaga si avea o culoare ciudata a pielii. Am inceput sa plang spunand ca nu inteleg de ce trebuie sa moara un copil nevinovat in locul meu , si in acel moment copilul a inceput sa miste , ca si cum viata se intorcea in el.
    Te rog ajuta-ma cu un raspuns...

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna Diana, iti relatez 2 vise care nu au legatura una cu alta dar visate in aceiasi noapte unul de catre mine si altul de sotul meu.
    Visul 1 - sotul meu - a visat ca aveam o fetita, nou nascuta, o tinea in brate, radea si eram toti fericiti (in realitate suntem casatoriti din noiembrie si de atunci ne si dorim un copil insa inca nu a aparut)
    Visul 2 - visul meu - L-am visat pe tatal meu, am mers impreuna cu el, bunica si mama la un cimitir la etaj, am urcat niste scari, am pus flori, lumanari si in momentul in care urma sa dam ceva de pomana am constatat ca nu avem, mama facand un oarecare semn ca bunica ar fi trebuit sa aduca sa dea ceva de pomana.....am coborat din cimitir, tatal meu a urcat in masina la volan,o masina nou primita de la serviciu, mama in spate si mai era o persoana (nu stiu daca bunica, ca bunica disparuse din peisaj), eu inca nu ajunsesem in masina. A pornit si intr-o distanta oarecare mica a prins viteza si a facut vreo doua drifturi, s-a intors cu masina pe loc, a coborat tata, in acelasi timp si mama, a dat sa loveasca in mama si a lovit in geamul de la usa din spate, dp care mama l-a lovit in fata, i-a dat un pumn. Finalul a fost intr-o imbratisare cu tata ca sa se linisteasca, smtand parerea de rau din partea lui, insa nu imi amintesc cine l-a luat in brate, eu sau mama. (In realitate tata este mort de vreo 5 ani, bunica si mama sunt in viata)

    Spune daca au legatura visele. Si ce semnifica. Pe tata l-am mai visat ca a condus si erau 2 copii cazuti pe sosea si a facut slalom printre ei, fara sa ii omoare....si dupa cateva zile am primit vestea mortii unui var de 21 de ani si unui prieten de al lui in accident de masina.

    Lafel inca un vis in care l-am visat pe tata, dar numai tin minte ce fel, insa lafel dupa putin timp, ne-a iesit un caine mare in fata masinii pe partea stanga, unde stateam eu, sotul conducea, si am avariat grav masina, putea sa fie mai grav, sa ne rastogolim, sa intram in copac, ca eram pe un drum national si aveam viteza cam 100 km, dadause faza scurta ca venea masina din fata, si in momentul cand a dat faza lunga, efectiv a aparut ditamai cainele in dreptul farului....toata lumea zicea ca am trecut peste o cumpana a vietii.

    Astept parerile tale despre tot ce ti-am relatat. Mersi

    RăspundețiȘtergere
  16. Am visat ca eram la o petrecere noaptea si o fata frumoasa pe care nu am mai vazut-o a venit la mine si m-a intrebat daca vreau sa ii fiu iubit. I-am raspuns ca da iar ea m-a luat de mana dreapta (in stanga aveam un pahar cu suc) si m-a dus afara din casa in care eram (casa avea pereti de sticla ) si m-a dus pe un deal unde ne -am uitat la stele tinandu-ne de mana. Chiar cand era gata sa ma sarute a venit mama si m-a trezit.
    Ce poate sa insemne asta??

    RăspundețiȘtergere
  17. Vai serios esti cumva la scoala są corectezi lumea. , cine te-o pus są citesti, hai marsh deaici ca si tu nu esti mai destept ca ea , numa 'na' cine esti tu vrei są fii pus/a in seama ! Telefonul se scrie są fiea ccentuat daca vrei scoala nu ,telefonu,...!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. bună dimineața! Tocmai am visat ca nasteam un copil, un băiat superb, dar nu îl păstram,ci îl dădeam unei rude și toată lumea credea ca e al ei... Și ma durea inima, o urmăream sa l vad, sa l țin în brate câteva clipe :(
    Nu știu dacă are legătură, dar acum câteva luni am făcut un avort... :(

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna Diane! Am visat o actrita dintr.un film la care ma uitam si am intrebat.o cati copii o sa am si mi.a zis ca o sa am doi baieti care o sa imi moara.. acum am visat ca eram in spital si ca abia nascusem si urma a2a zi sa nasc iar, deci cred ca erau gemeni.. si citeam intr.o carte despre semnificația zilelor de naștere. La ziua de naștere celui de.al doilea copil citeam ca oamenii nascuti in acea zi vor avea cancer. Sunt foarte speriata. Precizez ca in filmul in la care ma uitam era o fata de liceu care a nascut si si.a dat copilul spre adoptie si ca inainte de al2 lea vis vorbeam cu prietenul meu despre viitorii copii. Nu sunt gravida, am doar 21 de ani. Poti sa.mi spui ce ar putea insemna? :*

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna Diana!Iar am avut un vis ciudat aseara.Am visat un barbat cu ochi albastri care imi prevestea viitorul.Baiatul era cu doi copii,baieti,unul imi vorbea despre un viitor bun ,celalat despre unul rau.Pe copilul care imi prevestea raul ,barbatul l-a ucis,curgea sange.Mi-a spus sa ma bucur ca am scapat dar eu plangeam de mila lui.Astept raspuns!Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Carmenuta. Ochii albastri inseamna necesitatea de a privi cu limpezime si seninatate evenimentele din viata ta. Nu trebuie insa sa treci cu vederea riscurile la care te expui sau sa ii subestimezi pe cei care vor sa-ti faca rau (din acesta cauza copilul care iti prevestea de rau este ucis, dar ii plangi totusi de mila).

      Ștergere
  21. Daca visezi un copil mort semnifica o suparare sau o dezamagire in viitor. De asemenea, daca iti vezi copilul mort semnifica ca bunastarea ta este amenintata. Alternativ, daca visezi un copil nascut mort sugereaza ca ti-ai pierdut increderea in ceva sau in cineva.

    RăspundețiȘtergere
  22. Daca visezi ca ai o fata - bucurie mare.

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna , as vrea sa stiu ce inseamna visul in care niste copii joaca in cimitir? multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna Diane! Am visat o actrita dintr.un film la care ma uitam si am intrebat.o cati copii o sa am si mi.a zis ca o sa am doi baieti care o sa imi moara.. acum am visat ca eram in spital si ca abia nascusem si urma a2a zi sa nasc iar, deci cred ca erau gemeni.. si citeam intr.o carte despre semnificația zilelor de naștere. La ziua de naștere celui de.al doilea copil citeam ca oamenii nascuti in acea zi vor avea cancer. Sunt foarte speriata. Precizez ca in filmul in la care ma uitam era o fata de liceu care a nascut si si.a dat copilul spre adoptie si ca inainte de al2 lea vis vorbeam cu prietenul meu despre viitorii copii. Nu sunt gravida, am doar 21 de ani. Poti sa.mi spui ce ar putea insemna? :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Andreea. In primul rand probabil ca ai fost foarte impresionata de film si ca discutia despre copii cu prietenul tau te-a marcat. Aceste doua lucruri s-au reflectat apoi in visul tau. In acelasi timp, un astfel de vis este asociat adeseori cu temerea (subconstienta) ca o initiativa de a ta sau un nou si important demers al tau din viata (in cazul tau eeste vorba totusi despre 2 initiative sau demersuri) poate sa nu aiba succes ori sa se sfraseasca rau. Analizeaza-ti cu realism sperantele si obiectivele majore.

      Ștergere
  25. Buna seara. Diana te rog explica semnificatia visului in care niste copii joaca in cimitir.Corina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Korina. In pofida aparentelor, un astfel de vis nu este de rau augur. Inseamna o renastere interioara sau regasirea unei indrumari bune din partea cuiva drag decedat. In acelasi timp, copiii (eventual adunand flori) dintr-un cimitir vestesc schimbari favorabile ori faptul ca nici unul din prietenii sau oamenii indragiti de tine nu sunt amenintati de moarte. Potrivit altora interpretari, un astfel de vis semnifica sanatate, bunastare, prieteni buni si o relatie familiala armonioasa.

      Ștergere
  26. buna ziua,nu stiu cum sa incep...am avut un vis oribil,nu tin minte mare dar imi aduc aminte o scena si parea din filmele de groaza.
    eram intr-un spatiu deschis si parca era primavara...erau multi copii asezati in cerc si aveam impresia ca sunt copii cuiva care mi-a facut rau, eu aveam un cutit si le taiam gatul....foarte sadic,dar cem mai mic dintre ei,era un baietel frumos,cu obrajii rotunzi...eu nu am copii dar daca as avea un baietel asa as vrea sa arate :)
    in fine,cel mic nu a murit de mana mea :))) si l-am luat acasa ca si cum ar fi al meu,mama avea grja de el...si eu il adoram.
    Oana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incerc sa raspund si comentariilor anonime, dar, sincer, nu am mereu timp. Daca, vrei neaparat sa-ti rapund, si cat mai repede, te rog sa te inscrii pe site-ul meu. De altfel, atunci cand mi-ai scris, ai putut sa vezi scris foarte clar: "Raspund numai la comentariile celor care se imprietensc cu mine inscriindu-se pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii).

      Ștergere
  27. Am visat ca aveam 3 copii baieti dintre care ultimul abia nascut - dar nu am visat ca-l nasc, a aparut pur si simplu in vis. Il chema Razvan. A doua parte a visului a fost cu o amica pe care nu am mai vazut-o demult si vorbeam despre copii. Eram intr-un magazin de genti/pantofi, ea isi cumpara carne...?!? iar eu eram cu cel mic (care crescuse deja) si cumparam ceva de acolo....

    Ce inseamna

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna Diana ! Sunt Simina si azi dimineata am visat ca eram acasa la iubitul meu (el era plecat la munca ) . Stateam in casa cu 2 femei (necunoscute) .. una dintre ele se purta foarte frumos cu mne , cealalta nu prea ! Aveam un copil (bebelus) in brate , cateodata tinea ochii deschisi si se uita la mne , alteori dormea... femeia rea nu ma lasa sa adorm copilul ziua , imi spunea sa il las treaz ziua si ca doar noaptea sa doarma, eu ii ziceam ca e foarte obosit baiatul si ea tot nu !! ....in timp ce copilul era la femeia buna , eu intrasem intr-o alta camera unde erau mai multi copii mai maricuti (4-8 ani ) si se jucam pe un scaun cu masaj ...iar eu le-am spus sa ma lase si pe mne sa stau si mi-au spus ca sa stau la rand :)) eu am plecat mi.am luat copilul in brate si pt ca nu era femeia aia rea acasa , l-am pus pe picioare si l-am adormit ! Dupa ce am iesit din camera , ma suna un prieten comun (de-al meu si al iubitului ) sa imi zica ca iubitul meu e la spital si ca nu mai are sanse sa traiasca :( am inceput sa plang si trecuse ceva timp decand nu realizam ca sa fac ....am vrut sa sun pe cineva sa ma duca la spital si imi apare pagina de facebook deschisa , unde primisem o notificare in care iubitul meu ma intreba daca vreau sa fiu sotia lui, pt ca eram foarte suparata de vestea ce mi-o spusese prietenul nostru , nu realizam ca abia postase iubitul meu intrebarea aia pe fb si cand mi-am dat eu seama , am deschis pagina si erau foarte multe comentarii in care spuneau sa accept !! Si cam asta e visul meu , te rog frumos sa imi spui ce semnifica visul :D Multumesc!! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Simina. esi ti-ai dat prenumele, nu te-ai inscris in blogul meu. De aceasta data voi face o exceptie, si iti voi raspunde... Vezi cine sunt cele doua femei din viata reala: una care este de acord cu relatia cu iubitul tau, si cealalta care este impotriva. Poate ca nu ai realizat inca cince sunt prietenii si dusmanii legaturii tale de cuplu. In acelasi timp, straduieste-te sa discerni clar cine iti este amic si cine nu din cercul prietenilor iubitului tau. Probabil ca unii iti poarta sambetele si incearca sa te denigraze in fata uibitului tau. Daca reusesti sa ii inlaturi din cale pe acesti falsi prieteni, nimic nu te mai poate impiedica sa fii cu adevarat alaturi de barbatul pe care il iubesti.

      Ștergere
  29. Multumesc muult ! :* O sa ma inscriu! Am uitat eu sa specific , vestea ca iubitul meu era la spital era o farsa pregatita de prietenul meu ca mai apoi sa ma ceara in casatorie !

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna Diana , aseară am visat ca eram intr-un cămin de elevi (acolo am stat pe perioada liceului) si eram cu verisorul meu si ne-am întâlnit cu un băiat (pe care nu il cunosteam ) si verisorul meu s-a certat cu el , apoi am visat ca mergeam prin camerele fetelor si intr-o cameră erau niste fete pe care le cunosc si dormeau iar eu stăteam in pat si aveam in mana o punga de faina pe care o rasturnasem in pat si incercam sa scutur patul de faina, apoi fetele s-au trezit si 2 dintre ele erau gravide ,eu am vorbit cu una dintre ele , care avea burta mai mare si am intrebat-o in care luni este gravidă iar ea mi-a spus ca tre sa nască in septembrie si eu i-am zis ca as vrea sa se nască pe 14 ( este ziua mea de nastere) apoi una dintre celelalte fete s-a trezit si am fugit la ea sa o i-au in brate pentru ca nu o mai văzusem de mult timp si ea a inceput sa ma certe pentru ca s-a certat verisorul meu cu acel băiat pe care ea il cunostea , apoi m-am trezit . Imi poti spune ce înseamnă ? Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna Diana..... astazi spre dimineață am avut un vis tare ciudat....Am visat ca eram însărcinată,mai aveam putin sa nasc.. si ma uitam la burtica mea mandra..dar in acelasi timp imi era teama sa nu pierd sarcina pentru ca era foarte ciudat,ma uitam la burtica mea si vedeam cum bebe se misca,si in stanga parca îi vedeam piciorușul cum se misca si se împingea...apoi m-am dus la mama mea si i-am aratat si ea mi-a spus ca e normal ca ma apropii sa nasc...nu stiu ce vrea sa insemne visul asta dar eu eram tare mandra si imi faceam poze la burtica... tin sa menționez ca eu si cu soțul meu ne dorim foarte tare un bebe..suntem de 2 ani impreuna si nu reusim..... astept raspun... Mulțumesc..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ionela Mirela. Desigur, acest vis poate fi mai ales o reflectie a dorintei tale si a sotului tau de a avea un copil, de a ramane insarcinata. Faptul ca iei legatura cu mama ta accentueaza faptul ca vrei sa fii tu insati mama. In unele cazuri, astfel de vise pot fi premonitorii,pot da de veste asupra unui lucru care se va intampla in viitor. Nu pot sa ma pronunt daca visul tau este sau nu este de acest fel, dar iti doresc multa bafta.

      Ștergere
  32. buna ziua!!! am visat ca mi sa furat propriul copil , fetita mea. Spunemi te rog ce ar insemna asta

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna Diana,

    In ultima vreme visez destul de des. Azi noapte am visat ca am nascut gemeni. Cred ca erau baieti. Am fost surprinsa de aparitia celui de-al doilea. Primul era normal, alb, frumos , dar celalalt era , parca acorperit cu hainuta, asa l-am nascut, dar la fel de frumos si zambitor. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna Diana...recent am visat un nou-nascut cum il alaptam...era asa de mic incat abia reuseam sa-l tin intr-o pozitie comoda ptr alaptare..Era foarte cuminte,doar gangurea...dar nu mai retin daca era fata sau baiat ce stiu sigur ii ca eram foarte fericita..tin sa mentionez ca eu si prietenul meu ne dorim foarte mult un bebe.Ce ar putea insemna acest vis?Te rog daca se poate sa-mi raspunzi.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  35. Am visat ca invatam un beblus sa numere...1 2 3...ii era somn si nu am putut continua...ce poate semnifica?

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna Diana.Te rog sa ma lamuresti si pe mine.Intr-o seara am visat ca a murit soacra mea iar in seara urmatoare am visat ca mi-a murit un copil dar nu stiam cum.Copii mei stau la socrii la tara fiindca eu lucrez in Bucuresti.Ce poate fii?Astept un raspuns te rog.

    RăspundețiȘtergere
  37. Buna ! Numele meu este Ana si am decis sa va scriu pentru ca am avut recent un vis care m-a pus foarte mult pe ganduri si anume: in vis eram intr-o statiune de ski din afara (unde am fost iarna trecuta de altfel) iar sotul meu m-a trimis sa merg eu la cumparaturi singura. In drum spre magazin-ul la care trebuia sa ajung am intrat si prin alte magazine doar asa ca sa privesc, dar am ajuns pur si simplu din intamplare si intr-un loc in care era un fel de centru de plasare a copiilor spre adoptie.....si acolo dupa o tejghea erau 2 copii (un baietel blond cu ochi albastri si o fetita bruneta) care de cum m-au vazut intrand pe usa au strigat : Ia-ne acasa !!!! Am ramas mirata cum de stiau limba romana pentru ca eu eram in Austria, dar am cerut persoanei adulte (un barbat) care era langa ei sa imi dea totusi un formular sa vad ce presupune adoptia lor. La trezire atat mi-am adus aminte, dar imaginea baietelului blond era foarte, foarte clara in mintea mea. V-as ruga daca se poate sa imi oferiti o interpretare a acestui vis. Mentionez doar ca nu avem copii si am urmat tratament pentru obtinerea unei sarcini in cursul acestui an fara succes, dar la adoptie nu m-am gandit inca. Cu multumiri Ana S.

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna seara!Ce semnifica visul urmator:-am visat ca aveam in brate un nou-nascut(nu stiu cand am nascut sau alteva)dar era in bratele mele foarte mic,si il duceam acasa de la spital, iar pe strada era un frig iar eu nu aveam nicio paturica si incercam din rasputeri sa ii acopar fata sa nu ii fie frig.
    Ajuns acasa ,sora mea era pe pat cu bebelusul ei ,il legana ,iar eu l-am asezat pe bebe meu pe pat.O fractiune de secunda m-am intors cu spatele,iar cand m-am uitat inapoi,bebelusul meu era vant ,negru total ca si asfxisiat.Eram speriata l-am luat in brate si l-am scuturat..... :(

    RăspundețiȘtergere
  39. Hei buna Diana spunemi te rog ce inseamn cand visezi un bebelus baiat care plangea de foame dar nu aveam bibiron si lasandul in grija unui barbat cunoscut am plecat sa cumpar unu in timp ce asteptam la rand la magazin am primit un telefon in care am aflat ca baiatul sa invinetit de atata plans

    RăspundețiȘtergere
  40. Salut Diana! Eu sunt Emilia. Ai putea sa-mi descifrezi si mie un vis,te rog! Am visat ca eram cu o eleva de a mea,o fetita blonda de 8 ani,cu care invatam ceva,eram intr-o casa necunoscuta. In camera in care eram era o soba plina cu jaratic si mai era si un lemn nears,din soba iesea un fum foarte dens. Eu si fetita care era cu mine ne-am desprins privirile din carte si priveam parca la acel fum... Pina aici imi amintesc.

    RăspundețiȘtergere
  41. buna ! sunt rodica , am visat ca am nascut o fetita frumoasa blonda si puternica , cand o alaptam curgea foarte mult lapte si era foarte lacoma . atat de lacoma incat mi-a smuls sfarcul ( drept ), m-am uitat in gurita ei si era lipit de dintisori ( cu toate ca era nou-nascuta ) ... te rog frumos imi poti spune ce inseamna

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna, Diana!
    Am visat aseara mai multe fete/ adolescente...doua dintre ele aveau trei ochi, m-am cutremurat cand am realizat ca sunt anormale...
    multumesc, femeie, 50 de ani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Asa cum este specificat si pe blog, nu raspund decat arareori anonimilor. Pentru a-ti raspunde te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul blogului).

      Ștergere
  43. Buna seara!imi cer scuze,este prima data cand intru.o rugaminte mare am si eu.am o fetita de 3 ani care este diagnosticata cu autism si este nonverbala.aseara am visat-o vorbind.s-a intalnit cu un nene nu stiu ce i-a facut sau ce i-a zis,cert este ca a facut-o sa vb.va rog lamuritima si pe mine ce semnifica acest vis.va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Visul poate fi o reflectiei a sperantei tale ca fetita va reusi, in cele din urma, sa vorbeasca. Totodata, acest vis poate fi si o premonitie, o anticipare a faptului ca acest lucru se va petrece cu adevarat. Mult noroc cu fetita!

      Ștergere
  44. Aseara am visat ca mama mea era insarcinata si era intr-un capot si cand a iesit pe usa sa se duca la spital ,parca s-a intors cu bebelusul in brate si a zis "Uitati asta este surioara voastra" ce vrea sa insemne doamna Diana ca ma cam sperii ca am deja 4 frati

    RăspundețiȘtergere
  45. Buna Diana! Am visat ca eram intr-o incapere cu cateva persoane, stand jos am observat ca tocmai intrase un barbat in negru cu o gluga cu care incerca sa isi acopere fata, ma privea, am inceput sa ii vad mai clar trasaturile, era fostul meu prieten, s-a apropiat de mine si mi-a mangaiat chipul stand in picioare in fata mea, eu priveam la el in sus cu tristete cu nostalgie dar cu dezamagire si resemnare in timp ce observam ce semne profunde isi lasase timpul si oboseala pe chipul lui. A inceput sa se joace cu un copil din incapere iar eu privind in gol i-am spus : nu el este copilul nostru daca asta ai crezut! L-a lasat jos si am mers in alta incapere sa il arat, apoi tineam copilul in brate iar el coplesit de emotii a incercat sa ne cuprinda pe amandoi in brate iar eu cu durere ii spuneam sa nu o faca pentru ca este tarziu chiar daca in sufletul nostru amandoi ne doream. In fata noastra era o oglinda si se reflecta imaginea noastra imbratisati toti 3. Mentionez ca in realitate nu avem copii. As vrea sa inteleg ce reprezinta visul acesta. Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Roxana. Visul tau pare sa fie cu adevarat rodul unei nostalgii poate neconstientizate, a ceea ce ar fi putut fi intre tine si fostul tau prieten. Copilul simbolizeaza implinirea (nerealizata) a conexiunii voastre sentimentale, implinirea voastra ca si cuplu.

      Ștergere
  46. Buna ma numesc Andreea si de ce va timp ma turmentă niste vise ciudate ca de exemplu acesta.se făcea ca eram la intrarea spre biserica si pe partea stângă era un cimitir tot mergând spre intrare am văzut scris pe dalele de ciment care formau o alee scris anul1840.Apoi am intrat in biserica si acea biserica era foarte dărâmat nu avea decât două ziduri și acelea dărâmate.la nu momente dat am zarit multa lume si într-un colț era mama mea si sora mea care se pregăteau sa împartă niste colivă.M-am dus la ele apoi sora mea parca dispăruse nu o mai vedeam.din senin au apărut niste copii care se jucau pe"tavanul biserici"si lumea tipa la copii sa se dea jos iar eu le-am spus sa nu tipe la copii ca se pot speria si vor cădea.apoi a apărut o femeie (care este moartă)si ii tot repetam sa nu tipe la copii dar ea nu ma auzea era surda.dar eu visam dar parca era totul asa real.si ma tot intrebam ce se întâmplă aici ce sunt toate dărâmăturile aste.va rog răspundeți-mi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Asa cum am specificat si pe blog, nu raspund decat arareori anonimilor. Pentru a-ti raspunde, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul blogului).

      Ștergere
  47. Am visat ca sunt la munte cu fratele meu mai mic de 5 ani si ca fugeam dupa el, ne jucam, radeam impreuna si la un moment dat dispare. Ma trezesc terorizata cu ideea ca a cazut de pe stanca. Am visul asta de vreo 3 luni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Corina. Poate ca fratele tau a avut de curand un mic accident sau a fost bolnav. Oricum, un astfel de vis exprima marea ta grija fata de el, temerea ca el sa nu pateasca ceva. Acest vis poate fi provocat ori de ceea ce am spus mai inainte, fie de faptul ca fratele tau se implica intr-o activitate care ti se pare ca este periculoasa.

      Ștergere
  48. Buna Diana,

    Am visat ca nascusem o fetita si am visat si cum o chema. Ce ar putea semnifica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Aly. Ori iti doresti cu adevarat, in lumea reala, sa ai o fetita, ori esti pe cale sa iti transformi viata si personalitatea in mod radical, sa treci printr-o renastere a fiintei tale.

      Ștergere
  49. Buna , ma numesc Dragos ! scriu acest mesaj referitor la un vis care a durat cam 5 minute dar care m-a marcat.... ! m-am intors in timp cam 1998 aveam vre-o 9 ani exact la usa aprtamentului unde locuiam atunci ! se auzeau zgomote din casa , mama ma certa pe mine ( dragos care avea 9 ani) ! am dat sa bat la usa dar usa sa deschis si a iesit mama foarte nervoasa si a plecat la servici, eu eram in fata usi si a trecut pe langa mine ca si cum nu as fi fost acolo, am deschis usa dupa ce a plecat si am intrat in casa, era totul exact cum imi amintesc, lucrurile din casa , pozitia lor era totul identic si m-am dus spre camera in care era Dragos cel de 9 ani , totul parea asa real, usa la camera era deschisa, eram la masa unde imi faceam deobicei temele si am tresarit foarte tare vazanduma pe mine cand aveam 9 ani, iel sa uitat la mine moment in care imaginea din jur a inceput sa tremure , se uita la mine ma vedea , era speriat ....... (prietena mea mi-a zis ca dormeam foarte profund si ca tremuram) am apucat sa ii spun lui Dragos cel de 9 ani SA PUI MANA SA INVETI CA DACA AI SA INVETI AI SA AI TOT CE-TI DORESTI IN VIATA, el se uita la mine ca si cum eram o fantoma era speriat nu stia cine sunt de ce ii spun aceste lucruri , s-a ridicat de la masa moment in care imaginea a inceput sa tremure foarte tare, si a pus mana pe mine moment in care s-a rupt tot filmul, ca un scurt circuit, si m-am trezit cu o durere de cap foarte puternica , in zona frunti ..... Sunt foarte nelinistit , era foarte real totul ! multumesc anticipat .

    RăspundețiȘtergere
  50. Hei..nu știu dacă mai răspunde cineva aici , dar am zis să încerc.
    Acum două zile am visat ceva ciudat

    Am visat că trebuie să protejez un copil , dar nu îmi amintesc prea bine dacă era sau nu al meu , însă îmi amintesc bine că acel copil semăna leit cu o vedetă ( străină ) , am visat că aveam o legătură cu acea persoana. Înainte cu o zi , mă gândeam să adopt un copil din străinătate. Nu este vorba ca nu pot avea copii , dar m-ar încânta aceasta idee. Întrebarea mea este , dacă am visat asta pentru că m-am gândit la o adopție sau este ceva mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Asa cum am precizat pe blog, nu raspund decat arareori anonimilor. Pentru a-ti raspunde, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul blogului).

      Ștergere
  51. Buna Diana.

    Am avut un vis tare ciudat aseara si sunt un pic speriata. Am inteles ca daca visezi copii nu prea e de bine.
    In vis se facea ca eram in vizita la tara, la tatal meu. Eram acolo cu sotul si cei 3 copii ai nostri(noi nu avem copii, abia ne-am casatorit de 2 luni). La inceputul visului copii erau toti baieti(unul mai maricel si doi gemeni-bebelusi). Mai tarziu se facea ca cel mare este fetita, iar gemenii baieti. Dupa asta se facea ca gemenii erau de fapt o fata si un baiat(dar, ca si fetita, si el avea cercei in urechi... aici poate e ceva in legat de faptul ca sotul meu, in emotiile lui dupa nasterea finului nostru, a zis sa-i facem si gauri in urechi cat e in spital :) ). De la partea cu cei mici visul sare la sotul meu care fierbea ceva gem sau suc din capsuni si alte fructe rosiatice in bucataria de la tara, care era acum foarte noua, moderna. Si la final vine partea cea mai ciudata, vine un vecin cu sotia lui si se facea cumva ca nu aveau bani si sugereaza sa-i ofere tatei servicii sexuale pt. bani. Precizez ca tata sta la tara si mama merge acolo in fiecare week-end. De obicei nu prea tin minte tot ce visez, dar de data asta mi-am amintit tot, zic eu. Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Asa cum am precizat pe blog, nu raspund decat arareori anonimilor. Pentru a-ti raspunde, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul blogului).

      Ștergere
  52. Buna Diana! Am nevoie de o lamurire de la tine daca poti?! Sunt insarcinata in aproape 5 luni iar aseara am avut un vis ce ma pune putin pe ganduri.. am visat sa aveam o fetita eram la maternitate si nu puteam sa o alptez si m-ia alaptat-o o alta femeie.. apoi fetita mea era mai marisoara de cateva luni si mergem cu ea in brate pe stada! Pe acea strada ma intalneam cu cunoscuti si mi-o admirau! Ce poate sa insemne??? MULTUMESC FRUMOS!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Romina. La mijloc poate fi complexul tau, teama ta ca nu vei putea sa ai grija de copilul tau (sa il alaptezi) asa cum trebuie. Este o teama relativ comuna printre mamicile in devenire. Ai puterea insa sa iti depasesti acest complex, avand in vedere ultima parte a visului....

      Ștergere
  53. Dyana ce inseamna cand visezi un bebelus ca vorbeste? Larisa

    RăspundețiȘtergere
  54. Buna ziua , am visat-o pe bunica mea decedata care tinea in brate un copil frumos care se juca fericit cu un botosel rosu . Copilul a ridicat privirea spre mine si in acel moment am vazut ca irisul ochiului drept era negru si cu diametrul mult mai mare decat ochiul stang. Multumesc anticipat ,Norina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Norina. Poate insemna ca trebuie sa-ti vezi un aspect reactualizat din trecut (ce iti poate deschide drumul spre un oportunitate viitoare) dintr-o perspectiva cat mai rationala, mai logica.

      Ștergere
  55. Buna! Daca ma poti ajuta cu o parere despre visul meu. Vorbeam cu un copil, tigan,baiat, in jur de 5 - 6 ani si am constatat ca avea acelasi nume cu al meu. In vis îi cunosteam familia, dar pe el nu si tocmai ce avusesem o disputa cu unul dintre fratii lui mai mari.
    A fost foarte straniu pt ca stăteam f aproape de el, cel mic, si îi puteam vedea trasaturile feței in detaliu in timp ce el imi vorbea normal, deschis,fara resentimentele familiei.
    Dupa ce m-am trezit, aveam in minte fata lui,cu toate acele detalii observate in timpul visului...
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Gabi. Acest vis poate exprima dezideratul de a te cunoaste mai bine pe tine insuti, poate si din cauza unor conflicte familiale. Tiganusul este o reflectare a sinelui tau intr-o varianta pe care nu o accepti deocamdata la nivel constient.

      Ștergere
  56. Doamna Diana, eu am visat ca mama a nascut o fetita cu ochii albastri, era o fetita foarte frumoasa , radea la mn ....am strigat'o pe mama sa vina sa o schimbe de scutec, pentru ca facuse pipi, mama era in alta camera statea de vorba cu o femeie....si nu a venit asa ca am schimbat'o eu , fetita radea incontinuu la un moment dat isi schimbase culoarea la ochii ii avea galbeni cand ma privea iar cand se uita in jos ii avea movi, cu mine mai erau parca 2 fete mari de varsta mea 13-16 ani ....
    EU eram foarte bucuroasa ca am o surioara ....si m-a intrebat o femeie cate luni are si i-am zis ca o luna
    oare ce inseamna asta ...e de bine?


    Alina,

    RăspundețiȘtergere
  57. Buna ziua!
    Am visat ca mama a nascut o fetita cu ochii albastri , era asa frumoasa...si radea mereu
    Am strigat'o pe mama sa vina sa o schimbe de scute ca facuse pipi:), mama era intr-o camera cu o femeie vorbeau si nu a vrut sa vina si asa am schimbat'o eu ....incepusera sa rada la mine ....dintr'o data si-a schimbat ochii ii avea galbeni cand se uita la mn si cand privea in jos ii avea movi .
    in acea camera mai era 2 fete , verisoarele mele de 13-16 ani
    eram foarte fericita ca mama a nascut o fetita ( eu sunt singura fata din familie )
    Si apoi o femeie m-a intrebat cate luni are si i-am zis ca o luna ...oare ce inseamna ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat sa zic cum ma numesc !
      Ma cheama Alina
      si va rog frumos sa imi raspundeti !

      Ștergere
    2. Buna, Alina. Simti nevoia sa gasesti un mod nou, mai nemijlocit de comunicare cu mama ta, sa ajungi pe un nivel mai inalt al impartasirii cu ea. Sau, iti doresti ca mama ta sa iasa dintr-un fel de inertie, sa inteleaga ca ai intrat intr-o noua faza a vietii tale si sa se poarte cu tine ca atare.

      Ștergere
  58. BUNA! eu sunt Alina si aseara am visat ca mama a nascut un fetita frumoasa cu ochii albastri si radea mereu la.mine
    Am strigat'o pe mama sa vina sa o schimbe de scutec, ca facuse pipi
    Mama nu a vrut sa vina era intr-o camera cu o femeie vorbeam ...
    Asa ca am schimbat'o eu , fetita incepuse sa rada incontinuu , la un moment dat si-a schimbat culoarea ochiilor ii avea galbeni cand se uita la mine si cand privea in jos ii avea movi
    In aceea camera mai erau 2 verisoare de varsta mea 13-16 ani
    dupa o femeie m-a intrebat cate luni are si i-am zis o luna ....nu stiu ce inseamna asta ....si ma tot chinui sa dau de dumneavoastra va rog frumos sa imi raspundeti .
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  59. Buna ziua!
    Am visat ca mama a nascut o fetita cu ochii albastri , era asa frumoasa...si radea mereu
    Am strigat'o pe mama sa vina sa o schimbe de scutec ca facuse pipi:), mama era intr-o camera cu o femeie vorbeau si nu a vrut sa vina si asa am schimbat'o eu ....incepusera sa rada la mine ....dintr'o data si-a schimbat ochii ii avea galbeni cand se uita la mn si cand privea in jos ii avea movi .
    in acea camera mai era 2 fete , verisoarele mele de 13-16 ani 
    eram foarte fericita ca mama a nascut o fetita ( eu sunt singura fata din familie )
    Si apoi o fem eie m-a intrebat cate luni are si i-am zis ca o luna ...oare ce inseamna ? 

    RăspundețiȘtergere
  60. salut Diana:)noaptea trecuta am visat ca aveam o fetita de vreo 2-3 ani.in vis tatal fetei era un prieten,coleg de liceu cu care ma intelegeam bine,dar nu aveam o relatie stransa.tot am vis se facea ca era o seara de vara si dintr un motiv necunoscut mi am luat fetita si am iesit din casa,ma indreptam spre un cunoscut cu care am avut ceva timp in urma o relatie de scurta durata,as spune chiar o aventura care nu a dus la nimic,dar am pastrat o relatie ok pina acum.baiatul m a primit pe mine,pe fetita mea si inca o prietena cu care eram,dar nu pot deslusi cine anume era fata.in vis simteam ca imi iubesc fetita si simteam o oarecare satisfactie cind m am trezit.as vrea sa aflu parerea ta,merci

    RăspundețiȘtergere
  61. Buna, ma numesc Alina, si am o nelamurire legat de un vis, nu am copii si sincer este prima data cand visez un bebelus. Am visat ca eram la spital, ca aveam un copil, nou nascut, si ca nu puteam sa ajung la el/ea era ceva sticla intre mine si copil, poate era un incubator, nu sunt sigura de asta. Mai erau si altii copii dar nu am bagat atata in seama acest lucru, eu vream doar sa ajung la copilul meu. De asemenea simteam ceva prezenta care ma speria, era ca ceva ceata neagra in camera. Chiar nu stiu ce inseamna acest vis, ar fi minunat daca m-ati putea ajuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina, mi se pare ca iti doresti din tot sufletul un copil, dar ceva te impiedica deocamdata sa il ai. Sper sa nu fie cineva (prezenta care te speria!). Multa bafta!

      Ștergere
    2. Nu cred ca inca este momentul pentru un copil, din doua motive primul ar fi ca nu sunt in nici un fel de relatie si al doilea viata mea nu este foarte stabila. Acest vis m-a speriat deoarece la noi se zice ca ar fi un semn rau sa visezi copii.

      Ștergere
  62. buna . spune-mi te rog ce inseamna cand visezi un barbat cazand de la etaj de la mare inaltime cu un copil in brate , il tinea foarte strans.

    RăspundețiȘtergere
  63. Nu prea cred de obicei în stfel de vise, însă cel pe care l-am avut azi noapte, chiar m-a speriat puţin. Am visat că am un copil, o fetiţă, dar eram singur (fără mama fetiţei în preajmă). Eram fericit în vis, dar mi-a lăsat un gol în stomac de când m-am trezit. Ai idee ce ar putea să însemne?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mihai. Poate fi vorba despre o intiativa personala promitatoare, despre o realizare importanta pe cale sa o implinesti.

      Ștergere
  64. Buna , asa un vis straniu , poate reusesti sa-l descifrezi , ' se certau 3 copii , 1 din ei cel mai mare ( fizic) ii brusca , eu am intervenit am luat pe cei doi si am mers vreo citiva metri inainte dupa care intorcind capul vad cum al 3 tine in brate un copil (practic nou nascut, nu puteam sa-mi dau seama ce virsta , sex ) dupa care l-a omorit ... Vedeam cum copilul se stingea usor din viata inchizind treptat ochii (erau albastri daca conteaza) '
    Ms mult , sper ca ma vei ajuta sa inteleg , deoarece am fost socat , 1 data am avut asa un vis

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau, dar nu ofer interpretari dau raspunsuri decat arareori anonimilor. Daca vrei un sfat inscrie-te pe site-ul meu (in subsolul paginii).

      Ștergere
  65. Buna! ....ai putea te rog sa-mi spui si mie ce insemana cand visezi copii mici (in fașă ) ??...am visat ca aveam un copil in brate (se facea ca era al.meu) si am plecat cică , cu el.nush unde....se facea ca mergeam pe strada cu el in brate , fara o destinatie anume....si dintr-o data m-am vazut oprita la o familie , unde mai aveau si ei un bebeluș care nush cum s-a întâmplat ca m-am trezit ca l-am luat si pe ăla in brate langa al meu....si erau parca asa de infofoliti ca era frig afara ...si parca le acopeream si fata cu paturica sa nu le fie frig....si parca m-am oprit intr-o cladire (nush ce semnifica) sa le dau lapte....si cand am scos biberonul sa le dau , s-a rupt tetina....si eram foarte suparata ca ce fac eu de-acum ce le dau sa manance.....
    Cam asta a fost....
    Multumesc !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Emanuela. De obicei, un astfel de vis reflecta nazuinta, dar si oportunitatea de a face ceva nou in viata, de a te lansa pe o cale noua a destinului tau. In acelasi timp, pari sa te raliezi cu dedicare si unei alte intiative, innoiri, apartinand probabil unui prietene sau unui prieten. Se pare ca aceste nazuinte de schimare, initiative nu sunt tocmai usor de implinit, si din aceasta cauza in vis este frig si nu reusesti sa le dai lapte copilasilor.

      Ștergere
  66. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  67. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  68. Hei.Am visat in aceasta seara ca eram insarcinata si trebuia sa nasc. Pana la urma am dat nastere unui baiat blond cu ochi albastrii. Imi placea foarte mult era dragut il tineam in brate si il pupam. Tin sa mentionez ca nu am iubit/nu sunt casatorita/nu sunt insarcinata inr ealitate. Ce poate insemna asta?

    RăspundețiȘtergere
  69. Buna !Am visat ca aveam un baiat blond de 3anisori , dar nu stiam sa-l fii nascusem eu, el plangea si eu l-am luat in brate ,,, dupa el murise .dupa ce murise eu aveam o fetita si semana exact la fel cu baiatul ,,,si nici fetita nu o nascusem eu ,dar era amea.Si mie imi parea rau dupa baiat ca asi fi avut un baiat si o fetita.....Oare ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BUna. Imi pare rau, dar nu ofer interpretari anonimilor. te poti inscrie pe site-ul meu (in partea de jos a blogului).

      Ștergere
  70. Buna diana prietenul meu a visat ca era inconjurat de foc plin de noroi si il blestema mama lui.dupa aceea ca se certa cu mine si inghitise un pumn de pastile ce inseamna??

    RăspundețiȘtergere
  71. Buna ziua,

    Am visat o fetita cu parul blond. Era imbracata in alb (o pelerina, cu gluga). Avea cam 3-4 ani. O mangaiam pe par. Eram ambele intr-o biserica, in fata unei icoane si fetita avea o lumanare, in mana. Eram langa ea, am mangaiat-o pe o suvita de par blond, care iesea de sub gluga alba. I-am luat lumanarea si am aprins-o. O priveam pe fetita din profil. Statea, in picioare, cu fata la icoana. Era foarte atenta, privind icoana. Asa, imbracata in alb (cu pelerina), parea un inger, cu parul blond. Multumesc pt ajutor ! O zi frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  72. Buna ,Diana ! Azi noapte am visat ca ma aflam intr-un oras foarte mare si foarte frumos pe care nu il cunosc ,adica nu stiu sigur unde ma aflam ,dar era oricum frumos . In fata mea se oglindea un bloc foarte frumos si foarte mare cu geamuri alaturate . Pe trei dintre geamuri se aflau trei copii care erau cei mai buni prieteni si voiau sa moara impreuna,mai exact voiau sa se arunce in gol. Pe copii nu ii cunosc . Erau doi baieti si o fata . Baietii nu imi mai amintesc cum aratau ,dar fata era foarte frumoasa . Avea ochii verzi si parul blond . Avea chip de inger . Ajuta-ma te rog sa deslusesc acest vis !

    RăspundețiȘtergere
  73. Buna, am visat ca am nascut 3 gemeni. In vis iesind de la spital baietelul meu mai marisor murise electrocutat intr-un accident. Sunt preocupata, asi vrea din tot sufletul sa stiu ce inseamna. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Andreea. Poate insemna ca o intiativa promitatoara sau un demers nou din viata ta te poate face implicit sa iti neglijezi baietelul, sa simti ca nu il mai pot supraveghea asa cum trebuie.

      Ștergere
  74. nu imi aduc aminte foarte multe din vis, dar retin asa.
    nascusem un baietel, si il aveam cu iubitul meu. amandoi eram foarte fericiti de aparitia lui, mai ales el.. dar la un moment dat am simtit ca este prea mult pentru mine si nu sunt pregatita pentru un copil.
    doar atat imi aduc aminte :(
    multumesc anticipat 😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Poate sa nu fie vorba atat despre un copil adevarat, cat despre un nou aspect, proiect legat de de tine insuti. La mijloc poate fi un un nou serviciu sau o noua preocupare persoanala care simti ca te poate solicita prea mult sau ca te tine prea mult deoparte de iubitul tau.

      Ștergere
  75. Am visat ca am un baietel cu barbatul care l am acum,fiind casatorita a doua oara.Cu fostul meu sot am un baiat minunat.Actualul sot nu vrea copii.Am visat ca avem un baiat atat de frumos,blond cu ochii albastru si era divers de alti copii,parea un copil bland,bun cu forte supranaturale ,divine.Stateam si ne uitam la el blocati ca la un miracol

    RăspundețiȘtergere
  76. Am visat de mai multe ori aceeasi scena!Muream in accident,traversand strada o Masina da peste mine ,se aduna multa lume si EU IMI vad corpul plin de sange! Ciudat e faptul ca simteam ca si cum se petrecea cu adevarat! De mult nu mai visez asta dar a fost o perioada de cateva luni ce se repeta in continuu acest vis!

    RăspundețiȘtergere
  77. Am visat o mata mare aproape cat un om cu multi pisici langa EA c'è se afa intr un copac mare si stateau intr un cuib ca de pasari.Barbatul meu a luat pistolul ca s o omoare dar se vedea PE fata lui ca i era frica!EU sateam in casa de frica impreuna cu baiatul si nu stiu cum dar in casa erau si toti colegii lui de scoala.Barbatul meu a impuscat o data si a doua oara a reusit s o omoare,dupa m am trezit

    RăspundețiȘtergere
  78. Cum as putea avea un raspuns la celere trei vise pubblicate pe 9 aprile 2016 alle 2:09,2:14,2:20.Va rog mult sa mi raspundeti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maine iti raspund cu siguranta. Imi pare rau, dar acum sunt ocupata...

      Ștergere
    2. Va rog mult daca raspundeti PE email si nu public sa raspundeti PE adinamariaprisacariu@gmail

      Ștergere
  79. Am visat ca nepoata mea de 10ani era


    gravida.Ce poate sa insemne acest vis?

    RăspundețiȘtergere
  80. Buna. Numele meu este Elena si am avut un vis care m-a cam speriat. Eram la o fata la nunta si asteptam sa vina ginerele dupa mireasa si eram intr.o gradina, unde era o fantana de unde trebuia sa scoata o galeata cu apa, ca sa puna lumea bani in ea,cum sa face pe la nunti. Si fata aceea a zis ca scoate ea galeata ca asa e bine. Si fantana aia avea un fel de manivela, pana sa apese fata aceea pe manivela s.a auzit din interiorul fantanii ca si cum ar fi umplut cineva galeata. Apoi a apasat emi si a scos galeata si la suprafata era un fel de mâzgă si s.a dat la o parte mazga aia si era un bebelus intors cu fata in jos si mult sange in galeata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Elena. Da, este un vis infiorator. El poate semnifica fie temerea ca un secret inconfortabil despre tine ar putea sa iasa la lumina, fie, mai curand, ca o relatie de cuplu inceputa cu cineva iti poate rezerva suprize neplacute. Este posibil sa fi sesizat subconstient niste lucruri urate despre cineva din imediata ta apropiere. Intr-o alta interpretare, un astfel de vis poate reflecta frica fata de un esec intr-o intiativa importanta a ta.

      Ștergere
  81. Buna ziua, as dori sa scriu despre visul care l am avut..si mi sa parut ciudat.am visat ca eram inte un oras in kare toti oameni erau chemati sa sarbatoreasca ceva festiv..insa vremea se schimba si dintr o data oameni alearga in diferite cladiri sa se ascunda dar erau conditionati..cumva in visul asta cei ramasi fara adapost ajung sa sufere de o epidemie..si toti parca eram cumva lasa ti pe dinafara sa murim..incercand non stop sa intru intr o cladire reusesc si observ ca aici era o casa foarte luxoasa In care erau crescuti 22de copii de culoare de o familie asiatica care ma accepta in grupul lor mascand vemirea mea acolo in fata autoritatilor..si mai ciudat mi sa parut ca eu sunt femeie iar in visul meu eram un barbat bine facut indragostit de o dansatoare..visul asta mi se pare ciudat rau..

    RăspundețiȘtergere
  82. Buna Diana poti sa ma ajuti si pe mine cu niste vise am visat ca eram pe camp si culegeam pepene galben si dupa ce am terminat am inceput la cules Capsuni si langa camp era o casa si era barbati si femei intro gradina ce culegeau mere din pom si in afara gradini erau alti oameni si cei din gradina le dadea mere si legume si apoi m am dus si eu cu o galeata sa imi dea si mie I am dato Dar am asteptat mult pana sa imi dea iar langa gradina unde asteptam era o fetita mica intrun caricior si langa caricior era un catel ce Poata sa insemne te pup diana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Probabil ca esti avetizata in acest fel ca, desi vei culege roadele unor eforturi ale tale, nu trebuie sa te astpti la prea mult de la ele. Cu toate, astea, ai in fata o mare oportunitate, oferita , se pare, de catre un prieten.

      Ștergere
  83. Buna ziua,doamna Diana! Am o mare nelamurire in legatura cu visul meu dintr-o seara. V-as ruga in acest sens, sa ma ajutati in interpretarea lui. Am visat ca am dat nastere unui copil (acasa si nu la spital,venise o femeie pe care nu mi-o aduc aminte ca fiind o cunoscuta sa ma ajute;inca un lucru important:am nascut extrem de usor)un copil bolnav,baiat;avea trei picioare si mai tarziu am vazut ca ii cazuse testiculele,dar ii crescuse altele la loc,plus ca in cateva luni de zile:5-6 luni,el avea mentalitatea unui copil de 5-6 ani,crescuse la fel de mult la inaltime si ma tot intrebam eu cu prietenul meu cum era posibil. Eu eram tare fricoasa,panicoasa din cauza ca doctorul era incert in legatura cu sanatatea lui. Cam asta e tot ce imi amintesc. V-as fi recunoascatoare daca ati reusi sa imi raspundeti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Cosmina. Acest vis poate fi reflectarea temerii tale fata de o posibila nastere sau, intr-o alta intepretare, poate semnifica o altfel de temere, legata de un aspect nou ori viitor din viata ta, ce iti pare ca poate sa se dezvolte prea repede, sa te copleseasca si sa nu iti ofere certitudinea ca va avea efecte pozitive.

      Ștergere
  84. Buna ziua,doamna Diana! Am o mare nelamurire in legatura cu visul meu dintr-o seara. V-as ruga in acest sens, sa ma ajutati in interpretarea lui. Am visat ca am dat nastere unui copil (acasa si nu la spital,venise o femeie pe care nu mi-o aduc aminte ca fiind o cunoscuta sa ma ajute;inca un lucru important:am nascut extrem de usor)un copil bolnav,baiat;avea trei picioare si mai tarziu am vazut ca ii cazuse testiculele,dar ii crescuse altele la loc,plus ca in cateva luni de zile:5-6 luni,el avea mentalitatea unui copil de 5-6 ani,crescuse la fel de mult la inaltime si ma tot intrebam eu cu prietenul meu cum era posibil. Eu eram tare fricoasa,panicoasa din cauza ca doctorul era incert in legatura cu sanatatea lui. Cam asta e tot ce imi amintesc. V-as fi recunoascatoare daca ati reusi sa imi raspundeti. Cosmina

    RăspundețiȘtergere
  85. Buna diana,vrei te rog sa ma lamuresti si pe mine de ce visez mereu copil în diferite locuri si copiii sunt tot diferiti.Prima data am visat ca eram însarcinata si am nascut dar eram singura si dupa ce am nascut îl cautam pe sotu si mama mea,dar nui gaseam de fapt nu era nici urma de vrum om nimeni foar eu si copilul,dar copilul meu îl vedeam cu se stinge din viata fix în bratele mele pur si simplu mia murit în brate dar mia murit de frig.Si celalant vis a fost asa..se facea ca am o fetita si cred ca avea cam un an nu mai mult,si era asa de frumoasa avea niste ochii negri si un par nagru si cret,si la fel eram doar eu si fetita pe care eu o plimbam cu carucioul dar eram întrun parc mare si nu era nici o persoana...nimeni doar eu si fetita!Eu sunt casatorita de zece ani si nu am resusit deloc sa raman însarcinata cu toate ca asta e unica mea dorinta sa am un copil.😞

    RăspundețiȘtergere
  86. Buna Diana, am avut si eu un vis ciudat avand in vedere ca sunt insarcinata in luna a 4a si mi-' cam facut griji...Se facea ca eram intr-o camera cu o fata pe care in vis o cunosteam si ceva sau cineva mai bine zis a iesit din ea( era o ea, cocosata, neagra, cu parul desprins si nespalat, ochi bulbucati, in fine urata rau) si am intrebat aceea persona cine e urata asta cine a adus-o si ea mi-a raspuns ca colega ei de camera, dar ea nu avea nici o colega de camera, la un moment dat am mers in bucatarie si acolo erai 2 baietei , cel mic era mai firav, sensibil si acea aratare ii tot dadea tarcoale, am servit baieteii cu mancare si am rugat-o pe matusa mea sa aiba grija de ei pt ca aratarea tot ii dadea tarcoale celui micut, am mers in living si acolo era mama mea si un barbat a carui fata nu am vazut-o dar eu in vis credeam ca e tata si m am asezat langa ei, aratarea aia a venit prin spatele mamei mele si venea direct spre mn , voia sa intre in mn sau gen de genul, cand sa apropiat am ridicat mainile in fata si am inchis ochii, cand am deschis ochii ma simteam ok si am intrebat-o pe mama mea daca acea aratare a intrat in mn si mama mi-a spus ca nu a vazut-t deoarece o lumina foarte puternica ma inconjurat si nu a putut sa vada, cunoscutii mei spun ca acea aratare e raul pt ca eu initial am vrut sa avortez copilul, dar la cateva zile m-am razgandit deoarece am primit prea multe semne de la Dumnezeu ca sa pastrez copilul, si spun ei ca din cauza asta cel rau imi dau tarcoale iar Dumnezeu ma protejat si pe mn si pe bebe , si in vis si in realitate..acum te rog spune-mi tu ce crezi..chiar sunt ingrijorata.multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, explicatia cunoscutilor tai poate fi viabila. In acelasi timp, intr-o alta interpretare, aratarea din visul tau poate personifica grijile pe care ti le faci in privinta sanatatii, starii copilului tau.

      Ștergere
  87. Buna ma numesc Elena si acum 6luni fata mia de 5 ani jumate a murit problème e ça azi noapte am visat ça aveam o fetita in brate moarta si cautam unde sa o ingrop in vis era copilul Meu dar fata nu era a fetitei mêle care a murit nu stiu ce semnifica va rog sa ma ajutati

    RăspundețiȘtergere
  88. Buna ma numesc Elena si acum 6 luni mia murit o fetita de 5 ani jumate problème e ça azi noapte am visat ça aveam in brate o fetita moarta si cautam un cimitir unde sa o ingrop in vis era copilul Meu dar nu era fata à fetitei mêle care a murit acum 6 luni era alt copil dar in vis era al Meu nu stiu ce semnifica va rog sa ma ajutati

    RăspundețiȘtergere
  89. Buna Elena imi pare rau ca viata ti-a dat o asemenea lovitura si ti-ai pierdut copila. Visul tau poate reflecta cat de mult te-a marcat momentul in care ti-ai inmormantat copilul si teama subconstienta ca o vei uita, ii vei uita chipul, rasul, vocea.. Dumnezeu sa-ti dea putere!

    RăspundețiȘtergere
  90. Buna Diane, ieri am avut o zi proasta la serviciu si azinoapte am visat ceva ciudat,mergeam acasa unde am crescut si acum locuieste mama pe drum am vazut-o pe o vecina, prietena din copilarie(nu pot sa spun ca mi-a fost chiar prietena) avea un bebelus in brate, o fetita si la un moment dat bebelusul innota in sant imbracat in hainite roz cu bulinute albe,apa era de vre-un metru aproape la ea in fata casei.inainte de asta imi amintesc ca cineva mi-a pus intr-o punga albastra niste bucati mari de carne de caine care cred ca erau si marinate, nu stiu cine mi le-a dat dar cred ca era un barbat, si mergeam cu ele la o alta vecina cu care m-a intelegeam destul de bine la un moment dat,eram bune prietene,acum mergeam la ea parca cu gandul sa facem un gratar la ea in curte sa le gatim sa stam la o cafea sa ne relaxam ca mai demult, cand am ajuns la ea insa imi doream sa plec si mi-am dat seama ca totusi nu e ok sa mancam carne de caine si am plecat.As vrea sa ma ajuti sa inteleg ce inseamna acest vis deoarece de un timp tot caut raspunsuri. Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  91. Buna,sunt o mama de 48 ani,am plecat in Italia cand fetita mea mica avea 10 ani,de atunci au trecut 12 ani iar eu am mai mereu acelasi vis: imi visez de cativa ani fetita ca avand doar 4-5 ani,oare de c'è?

    RăspundețiȘtergere
  92. Buna!As fi foarte recunoscătoare dacă mi s-ar explica urmatorul meu vis.Aseara am visat ca eram insarcinata si aveam o burta nici prea mare dar nici prea mica.Si dintr-o data am simțit cum se misca bebelusul in mine.M-am simțit atat de ciudat.Părea atat de real.Dar in același timp mă simțeam minunat.Pentru ca in psihicul meu eram entuziasmata ca voi fi mama!Precizeze ca am 19 ani si nu imi doresc copii in urmatorii câțiva ani.Deși dorința de a fi mămică imi surade așa cum simt toate femeile,as dori sa mai aman momentul pentru încă câțiva ani.

    RăspundețiȘtergere
  93. Buna ziua. Am visat mai multi copii. Unul era al meu si era fetita: ii dadeam sa suga, si era fericita, radea mereu la mine si ma pupa. Ceilalti copii erau ale unor prietene din copilarie. E de rau?

    RăspundețiȘtergere
  94. Bună. În ultimele două săptămâni , mama mea spune că m-a visat de doua ori foarte slaba la corp si la față mai ales, în primul vis am mers la ea în Spania, unde locuiește acum , dar am mers fără soțul meu. În al doilea vis, ea era cu bunica mea (mama ei) care este decedată de 16ani aproape , si bunica m-a văzut că eram foarte slabă și parcă bolnavă , a întrebat-o pe mama ca ce se întâmplă cu mine, sunt bolnavă?
    Precizez că am unele mici probleme de sănătate . daca ați putea explica ce înseamnă v-aș mulțumi foarte mult !!

    RăspundețiȘtergere
  95. Buna Diana.
    Am visat o fetita mica cam de 2-3luni era nepoata , era f fericita radea zambea.si am luat o in brate..dar a facut pipi pe mine...si iar zambea la mine.Iti multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  96. Buna am avut toata noaptea Mai Multe visuri cu o fata cum interpretez

    RăspundețiȘtergere
  97. buna diana am avut si eu un vis am visat un copil plin de rahat si eu lam schimbat si se umpluse pe maini si pe picioare si pe jos era plin imi poti spune te rog ce inseamna si tot asa de o perioada tot visez copii cand fata cand baiat

    RăspundețiȘtergere
  98. Buna Diana
    Am visat un vis foarte ciudat, se facea cum ca eu ma uitam pe geam si am vazut multi roboti si a venit mama si am intrebato ce se intampla , mama a spus ca acum fiecare om are la gat niste liniute care scad si cand nu ramane nici una noi ne transformam in roboti. Eu ma temeam si am decis sa mergem la un fel de presedinte el a spus ca regreta ve a facut si ca nu stia ce sa faca( uitat sa spun ca nu stiu precis daca era si sora mea) si noi leacul era c a noi trebuia sa luam ceva violet o esarfa si sa infasuram , apoi ne-am dus la cineva in sat si am intrebat ce sa facem? Si ne-a spus ca trebuie sa luam materialul ala violeta si sa infasuram copilul , si apoi cu copilul sa sarim la o cruce , si nu stiu cum sa facut ca erau vreo sapte copii am facut mai intai cu mama , iar apoi pe rand cu cei sapte copii , si la urma ne-a dat o seminta mascata am facut si cu ea asa si a iesit un bebe. Stiu ca visul e ciudat dar nu prea mi-a placut . Mi-as dori sa ma ajuti

    RăspundețiȘtergere
  99. Buna Diana ! Am si eu un vis care ma nelinisteste. Eu am deja o fetita, dar de la un timp tot visez fratele ei nenascut. Fireste, e mai mic ca fetita mea, dar numai fratiorul ei imi apare de fiecare data. Nu surioara. Nu stiu de ce il tot visez mereu si ma nelinisteste acest lucru. Daca e posibil, va rog sa ma lamuriti.Va multumesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere
  100. Buna! Si eu am avut un vis tare ciudat,de cateva nopti se repeta,tot aceiasi situatie dar in locuri diferite.
    Am visat ca eram pe o barca, eu cu sotul meu si copilul nostru ne uitam fericiti si radeam spre marea calma. Copilul imi statea in brate si era destul de greu,insa nu prea imi dadea batai de cap acest lucru.
    Infiorator insa este faptul ca , acum doua nopti,acelasi indentic copil imi statea la fel in brate si imi zambea.
    Sa fie doar subconștientul meu si stresul al celui de-al doilea trimestru de sarcina? Nu îmi explic

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.